...
Най-големият червен флаг за мъж е висок body count, т.е. много сексуални партньори. Това, само по себе си показва, че тази жена не си заслужава, защото никой от тези мъже не я е избрал за брак. Прочетете пак текста в синьо. Обратното, т.к. жените подбират само алфи (най-успешните мъже - било в генетиката, било във властта или бизнеса) големия брой сексуални партньори за мъж е показател за неговото качество. Поради същите причини 80% от жените си лягат с 10% от мъжете.
Не ги знам мъжете с висок боди каунт, даже не искам да проверявам в речника какво означава. (Проблем с българския?) Не мисля, че 80% от жените си лягат само с 10% мъже, ама че бутаница. Това са някакви изкривени представи. Опитай се да разбереш, че жените с богат сексуален опит може да са искали да се забавляват, а не да сключват брак. Не съм видяла такова нещо, дамгосана жена с богат сексуален опит да е заобикаляна отдалеч от желаещите връзка мъже. Каквото било - било, ако и двамата са се забавлявали в някакъв период от живота си, и ако после решат да имат ексклузивна връзка един с друг, няма да ги спрат някакви измислени статистики за 80% и 10%. Не, просто се опитай да допуснеш, че конструкцията ти е изцяло грешна. И мъжът не държи ключа към семейството - не, не го държи. И двамата имат право на решение и ако единият иска, другият - не, няма значение кой, нещата не стават.
Няма ключ просто.