Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 826
  • 634
  •   1
Отговори
# 540
Ти може да го намериш и избереш на 20, пък на 30 да се жениш и създаваш деца.
И това кой ми го определя - ти? Защо? Какъв си ти да определяш на другите хора кога какво да правят?

жената държи ключа за секса, а мъжа за семейството.
...
Най-големият червен флаг за мъж е висок body count, т.е. много сексуални партньори. Това, само по себе си показва, че тази жена не си заслужава, защото никой от тези мъже не я е избрал за брак. Прочетете пак текста в синьо.  Обратното, т.к. жените подбират само алфи (най-успешните мъже - било в генетиката, било във властта или бизнеса) големия брой сексуални партньори за мъж е показател за неговото качество. Поради същите причини 80% от жените си лягат с 10% от мъжете.

Не ги знам мъжете с висок боди каунт, даже не искам да проверявам в речника какво означава. (Проблем с българския?) Не мисля, че 80% от жените си лягат само с 10% мъже, ама че бутаница. Това са някакви изкривени представи. Опитай се да разбереш, че жените с богат сексуален опит може да са искали да се забавляват, а не да сключват брак. Не съм видяла такова нещо, дамгосана жена с богат сексуален опит да е заобикаляна отдалеч от желаещите връзка мъже. Каквото било - било, ако и двамата са се забавлявали в някакъв период от живота си, и ако после решат да имат ексклузивна връзка един с друг, няма да ги спрат някакви измислени статистики за 80% и 10%. Не, просто се опитай да допуснеш, че конструкцията ти е изцяло грешна. И мъжът не държи ключа към семейството - не, не го държи. И двамата имат право на решение и ако единият иска, другият - не, няма значение кой, нещата не стават.
Няма ключ просто.

# 541
Линк към статистиката с огромен брой девствени мъже, ако може

Не знам кой Ви е дал статистика за това, че му я искате, но това което откривам в нета е, че:
50,52% от мъжете между 18-20 в САЩ са девствени
4,4% от мъжете между 25-44 в САЩ са девствени
45% от мъжете между 18-34 в Япония са девствени

# 542
Невротрансмитерите се синтезират.
Ай стига псевдо наука!!

А това
Има депа допамин, серотонин, окситоцин, ендорфин, които като се изчерпят и нищо не може да те вдигне.
Дрънкане с каквото отгоре-отгоре е прочетено

Линк към статистиките
50% в САЩ след 18г девствени, даа дааа, точно така

# 543
  • Living for Pleasure
Именно Лъвице.

Хората (и мъжете и жените) нямат личната отговорност, дълбоко себепознание и зрялост да правят избори които реално и трайно им носят това което истински искат от живота.
Проба грешка n на брой пъти според мен не е нормално. Един път да сгрешиш е нормално, но след това се учиш и не грешиш отново, поне не по същия начин и по същото направление.
Но аз и не вярвам на тази глупост че човек постоянно и коренно се променя. До колкото знам според изследванията характерът ти е до голяма степен изграден до 6-7 годишна възраст. Промени след това са в контекста на заложеният ти характер, не коренни. Тоест в различни стадии на живота да ти трябват коренно различни избори и решения не е сигнал за променящ се човек, а за личностен проблем.

Ти може да го намериш и избереш на 20, пък на 30 да се жениш и създаваш деца.
И това кой ми го определя - ти? Защо? Какъв си ти да определяш на другите хора кога какво да правят?
Не го определям на никой и не знам дори защо така го възприемате. Всеки по най-възможно крайният начин възприема написаното от другия. Аз го написах като отговор на едната крайност за нещо по средата, вие ме четете че съм казал нещо от другата крайност...

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 15:04 от Gentleman of Leisure

# 544
  • France
... Има депа допамин, серотонин, окситоцин, ендорфин, които като се изчерпят и нищо не може да те вдигне.
Човече, скаран си с биологията до такава степен, че е чак плашещо.
Цитат
Идеята жена да сключи брак не е да стане принцеса, а да роди дете, което да е по-важно от нея.
Пу-пу, плюя си зад рамо и се въртя 3 пъти около оста си. Joy

# 545
Точно това е проблема според мен. Много хора не знаят какво търсят и искат. В смисъла че примерно сега са супер убедени че искат X, а след време осъзнават че са грешали. И после пак същата история.

Аз в прав текст го написах, ако някоя си мисли 50 пъти, че е намерила идеалния за 10 години, значи има психически отклонения. Ако го прави за удоволствие, значи има само морална деградация. Ама като гледам във форума моралът се асоциира като нещо лошо, също като манталитета на подрастващите, които смятат, че не са готини, ако не въртят свир** на петокласници.

# 546
И какво излиза, че жените биологично са по-привилегировани? Joy

Абе цитирайте кого коментирате. Тука се хвърлят някакви глупави изводи, без да стане ясно откъде. По-рано една потребителка писа, че трябвало да се правят деца на 15-годишна възраст.
Лично аз смятам, че жените не са привилегировани биологично. Тъкмо затова са наричани "слабия пол", имат нужда от закрила и помощи. Да не говорим за късият срок на годност, за който говоря, но възрастни дами искат да ми обяснят, че възрастта е просто число. Яйцеклетките се развалят. Жените лесно трупат мазнини и трудно изграждат мускулна маса, по-ниски са, имат по-къси крайници. Ако мъжете не бяха окупирали най-тежките професии, тези свързани с най-висок риск (и реално реализиращ се) от заболявания и смърт, може би щяха да задминават средната продължителност на живот спрямо жените.

Преди връзките са били много по-контролирани и основани на практически основания, не харесване...
Кога е било това "преди", Средновековието?

Сега сме много по-близко до естествения подбор...
Никога не сме били по-далеч от естествения подбор. Никога не е имало по-добри условия да поддържаме и размножаваме мършата в нашето стадо. Естественият подбор би следвало да гледа единствено физическите гени и ловни умения. Къде в това се вписва колата на бащата на даден левент? Идете в Студентски град, като изложение на коли е и това е достатъчно условие на мухи да се лепят като на мед.

... но да, жените са по-облагодетелствани в това отношение, защото тяхната роля в размножаването е много по-трудно заменима.
С една дума "феминистка" Satisfied
Хайде обяснете ми какво значи "по-трудно заменима роля", като без сперматозоид яйцеклетка не може да се оплоди? Как претегли това?

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 15:08 от animsaj

# 547
  • France
Така като чета, те виждам идеално с някой висок и мускулест мъж. Пробвай в САЩ или Япония Wink

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 19:43 от Philomena

# 548
  • София
Скрит текст:
Именно Лъвице.

Хората нямат личната отговорност, дълбоко себепознание и зрялост да правят избори които реално и трайно им носят това което искат от живота.
Проба грешка n на брой пъти според мен не е нормално. Един път да сгрешиш е нормално, но след това се учиш и не грешиш отново, поне не по същия начин и по същото направление.
Но аз и не вярвам на тази глупост че човек постоянно и коренно се мени. До колкото знам според изследванията характерът ти е до голяма степен изграден до 6-7 годишна възраст. Промени след това са в контекста на заложеният ти характер, не коренни. Тоест в различни стадии на живота да ти трябват коренно различни избори и решения не е сигнал за променящ се човек, а за личностен проблем.

Не е в човешката природа да спреш да искаш нови неща. Получиш ли нещо, което искаш, започваш да искаш друго. Така се получава развитие, иначе човешкият род би забил в стагнация. Разбира се, идва си с негативите, няма как. Но животът е динамичен, процесите в него - също. Видовете, които няма проблеми, грижи и имат всичко, нямат естествени врагове и имат изобилие от храна, стават летаргични и измират. Виж пандите. На тях секс дори не им се прави. Застрашен вид, който ние поддържаме да не изчезне.

Абе цитирайте кого коментирате.
Скрит текст:
Тука се хвърлят някакви глупави изводи, без да стане ясно откъде. По-рано една потребителка писа, че трябвало да се правят деца на 15-годишна възраст.
Лично аз смятам, че жените не са привилегировани биологично. Тъкмо затова са наричани "слабия пол", имат нужда от закрила и помощи. Да не говорим за късият срок на годност, за който говоря, но възрастни дами искат да ми обяснят, че възрастта е просто число. Яйцеклетките се развалят. Жените лесно трупат мазнини и трудно изграждат мускулна маса, по-ниски са, имат по-къси крайници. Ако мъжете не бяха окупирали най-тежките професии, тези свързани с най-висок риск (и реално реализиращ се) от заболявания и смърт, може би щяха да задминават средната продължителност на живот спрямо жените.
И не мислете, че мъжете са привилегированата страна от този процес.
Скрит текст:
Едно младо момиче, без дом, без образование, без интелект, без тренировки, без доходи, може да си осигури неограничен секс от голям "басейн" мъже, да получи суперлативи, че е уникална принцеса и всичко, което пожелае да чуе, да ѝ бъдат правени подаръци и плащани сметките.
Един мъж за да прави секс само веднъж е нужно да изгради редица качества. Не е достатъчно да е млад, а трябва да тренира в продължение на години, да има доходи и излишни пари, да има кола, да има имот, да ѝ плаща сметките, да бъде нейн баща, любовник и психоаналитик.

Другото какво да го коментирам Joy Биологията не се свежда до физическа сила. Биологичният материал на мъжа също се разваля. Тук мъже реват, че не им е лесно. Въртя очи.

# 549
Потърсих и открих следното: (Psychology Today, Family Studies, Uni of Michigan, Washington Post)
През пандемията до 23% от мъжете 18-25 са спазвали целибат, след което цифрата рязко спада.

Сега да видим линк към източника, според който целибат спазват 50% от мъжете в САЩ 18-25г. Чакам.
Защото ако хвърляш такива произволни цифри, значи за ВСИЧКО останало също лъжеш

# 550
Не е в човешката природа да спреш да искаш нови неща. Получиш ли нещо, което искаш, започваш да искаш друго.
Абсолютната истина. Затова има и изневери, които за съжаление жертват връзки градени с години срещу мимолетни увлечения.
Но хората искат и други неща, например сигурност. Да знаеш къде и при кого ще се прибереш вечерта.

# 551
  • Living for Pleasure
Едно е да искаш нещо ново, друго е когато го искаш да решиш че всичко което до сега си искал и постигнал е грешно и лошо и пр. Също така има и разлика между ново и ново, както и доста често е до време с искането на нови неща.
Не че не си и права до някъде, но така както го описваш говори по-скоро за човек муха без глава. Зрелият човек е винаги целенасочен спрямо вътрешното си аз което не е променливо във времето, особено след един период (да кажем 25-26), а не постоянно мотаещ се из случайно избрани пътеки. Ако имаш ясна дестинация, пътищата до нея може да се повече от 1, но няма да се безкрайни. Винаги ще има ясна пътеводна логика между всичките ти действия. А не низ от неяснота, лутане, несигурност, случайност, противоречия, празни усилия, грешни решения и пр.

# 552

Абе цитирайте кого коментирате.
Скрит текст:
Тука се хвърлят някакви глупави изводи, без да стане ясно откъде. По-рано една потребителка писа, че трябвало да се правят деца на 15-годишна възраст.
И не мислете, че мъжете са привилегированата страна от този процес.
Скрит текст:
Едно младо момиче, без дом, без образование, без интелект, без тренировки, без доходи, може да си осигури неограничен секс от голям "басейн" мъже, да получи суперлативи, че е уникална принцеса и всичко, което пожелае да чуе, да ѝ бъдат правени подаръци и плащани сметките.
Един мъж за да прави секс само веднъж е нужно да изгради редица качества. Не е достатъчно да е млад, а трябва да тренира в продължение на години, да има доходи и излишни пари, да има кола, да има имот, да ѝ плаща сметките, да бъде нейн баща, любовник и психоаналитик.

Другото какво да го коментирам Joy
Наричаш "биологично привилегироване" това жените, които са във фертилна възраст да могат да правят секс мъжете, които отговарят на изискванията им. Наистина нямах никакъв шанс да разбера за какво говориш, не че и сега разбирам връзката.

# 553
  • София
Скрит текст:
Едно е да искаш нещо ново, друго е когато го искаш да решиш че всичко което до сега си искал и постигнал е грешно и лошо и пр. Също така има и разлика между ново и ново, както и доста често е до време с искането на нови неща.
Не че не си и права до някъде, но така както го описваш говори по-скоро за човек муха без глава. Зрелият човек е винаги целенасочен спрямо вътрешното си аз което не е променливо във времето, особено след един период (да кажем 25-26), а не постоянно мотаещ се из случайно избрани пътеки. Ако имаш ясна дестинация, пътищата до нея може да се повече от 1, но няма да се безкрайни. Винаги ще има ясна пътеводна логика между всичките ти действия. А не неяснота, лутане, несигурност, случайност, противоречия, празни усилия, грешни решения и пр.

Зрелостта не е даденост, обаче. Напротив, човекът по подразбиране, е доста незряло създание. И да, в природата му е да се лута, търсейки правилното, което не може да бъде намерено, защото не съществува обективно.

Наричаш "биологично привилегироване" това жените, които са във фертилна възраст да могат да правят секс мъжете, които отговарят на изискванията им. Наистина нямах никакъв шанс да разбера за какво говориш, не че и сега разбирам връзката.

Да, тъй като жените са биологично по-ценни за продължаване на вида (сметни с 1000 жени и 1 мъж колко бързо ще нарасне човешкия вид, и с 1 жена и 1000 мъже), това им носи някои бонуси от чисто биологична гледна точка. Съответно на тях им е по-лесно да се размножават, природата е осигурила това, за да осигури вида. Не ми се струва никак сложна концепция.

# 554
  • Living for Pleasure
Отново, именно де. Само че аз смятам че модерното общество е добре работеща машина за задържане на хората в незряло състояние. Тоест че има много повече незрели хора (и за много по-дълго) сега отколкото би трябвало да са предвид всички останали възможности.
И въпреки това индивид не може да се извинява с обществото или каквото и да е (както постоянно се среща). Ако някой все още се "лута" след 25-26 това е лично техен личностен провал. Но много хора пият индустриални количества copium по тази тема хаха.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 16:53 от Gentleman of Leisure

Общи условия

Активация на акаунт