Отговори
# 615
То от мъдреците голям смисъл няма според мен,освен че разместват останалите , последни излизат и първи се развалят.

# 616
  • на последния етаж
По колко джобни давате на порасналите момичета дневно? За София питам.

# 617
По колко джобни давате на порасналите момичета дневно? За София питам.
10 лв. По цял ден е навън. Прави си сандвич за училище от вкъщи.
Има и пари и в картата и винаги мога да ѝ пратя на момента ако се наложи.

# 618
10 лв върви и в провинцията.

# 619
И аз 10 лв. давам, но не ги харчи същия ден.

# 620
  • Mars Hotel
Няма определени джобни. Гледам винаги да има в себе си поне 20-30 лева, ако трябва да плаща или купува нещо специфично - давам повече. Не ги харчи с дни, така че горе-долу веднъж седмично давам по 20 лева. Има и Револют, където има резервни.

# 621
  • вече Пловдив
Давам 50 лв. за седмица или 10 дни, както се случи. Има и карта, там винаги има поне 30 - 40 лв.

# 622
  • Някъде по Дунава
Давам по 10 лв на ден. Да се има предвид , че дъщеря ми учи в друг град. Обикновено има храна за всички дни, както и пари за допълнителни разходи - наем, интернет, частни уроци, път. С дневните си купува нещо за закуска и евентуално продукти за салата, ако не сме ѝ пратили, за кафе и под. Има и пари на картата, ако излезе нещо спешно.

# 623
  • на последния етаж
Давате ли на девойките си да ползват козметиката ви - гримове, лакове, бяла козметика, козметика за коса, парфюми? А носят ли ваши дрехи, обувки, аксесоари? Аз не обичам да ми се подносват и ползват нещата, но госпожицата непрекъснато проявява интерес, дори настоява.

# 624
  • Mediterraneo
Давам да ми ползва лаковете и козметиката за коса. Бяла козметика и гримове всяка си има. Парфюмите ми са абсолютно забранена територия, че 30 мл може да ги свърши за седмица. Дрехи и аксесоари- не. Но аз ще започна да й износвам маратонките.

# 625
  • Бургас
И да даваш, и да не даваш, пак носят... Simple Smile

# 626
ОК съм да ми ползва неща, стига да ги връща там, откъдето ги е взела и във вида, в който ги взела. Говоря предимно за декоративна козметика и парфюми, по-рядко аксесоари. Бялата ми козметика е за зряла кожа и не става за нея, а дрехите ми са ѝ големи.

# 627
ако си харесат нещо- отмъкват го
предимно аксесоари , козметика и дрехи - не
парфюми абсурд -харесват по-модни, по-сладки и по-свежи
с различни номера на обувките сме Smirk

# 628
  • София
Нищо не давам. Тя има много повече неща от мен. От парфюмите ми един го крия, понеже само него харесва и има същия, но все пак не ми се рискува.

# 629
Аз съм като Тонка. Нищо не давам, но и всяка си има собствена козметика, парфюми, дрехи, обувки. Отделно вкусът ни е различен и за дрехи носим различни размери. Но дори да бях размер S, пак нямаше да давам. Имам сестра, дрехи не сме си разменяли дори, когато бяхме един размер и живеехме заедно. В това отношение съм моето си е мое, чуждото - чуждо.

Общи условия

Активация на акаунт