Отговори
# 630
  • София
Козметика си има и си ползва нейната. Но за парфюмите, не се разбира от дума. Често посяга към моите и прекалява с количеството.

# 631
Аз случих на дете! По- висока и с по- голям крак е от мен т.е аз износвам нейните дрехи и обувки Joy
Козметика всяка си има, парфюми също, защото ни харесват различни. Само за коса ползваме някои неща заедно, но не се оплаквам

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 19:30 от Г-жа Рамацоти

# 632
Козметика и парфюми си има собствени. Ако се наложи да ползва нещо мое, защото нейното е свършило, винаги ме пита. Различни размери сме, тоест към мои дрехи няма интерес. Харесва мои бижута и аксесоари, но винаги ме пита може ли да сложи/ползва нещото. Ако ми потрябва нещо нейно, аз също винаги я питам. Уважението е двустранен процес.

# 633
  • София
Бих давала с удоволствие, но тя изключително рядко иска нещо. И обикновено е твърде конкретно и го нямам. Примерно, много тънко и късо черно кожено коланче. 🙄

Обаче аз редовно износвам панталони, развлечени блузи, якета, които вече не харесва.
Понеже ползвам декоративна козметика 3-4 пъти годишно, почти нямам своя, тя ми дава на заем спирала. 😃

А, сетих се. Понякога иска парфюм. Но рядко, защото харесва предимно мъжки и унисекс, а моите са подчертано женски.

# 634
Разменяме си дрехите и обувките. Износвам и такива, които вече не й харесват. Подарявала съм й моя дреха, която й допада, понеже тя много трудно си избира нещо ново. За козметика, парфюми и аксесоари имаме различен вкус.

# 635
Ние сме трите един размер, всичко им давам. Всичко ни стои на едно- спортен шкаф, якета, дънки. Обувки не, те са с по- големи крака.
За гримовете категорично не. Парфюми вадя 2 за общо ползване, другите не се пипат.
Към официалните ми и по- скъпи дрехи нямат интерес. Неща за сватба ако е може😅

# 636
Нищо не давам. Тя има много повече неща от мен. От парфюмите ми един го крия, понеже само него харесва и има същия, но все пак не ми се рискува.
Ще те цитирам, защото у нас положението е същото.

# 637
Не се гримирам, няма какво да пробва/ползва .. дрехите са ни много далече, обувките също..
Парфюм си има неин някакъв си любим, аз нямам особени предпочитания.
Шерваме си само шампоани/балсами, че веем и двете коси, а не обичам да ми се моткат 100 шишета в банята.
Виж от батко й съм си скътала бая маратонки. Но тя има дооооста да расте, че да стигне моя размер. Ако изобщо...

# 638
Дрехи и обувки - да. Козметика - не, забранила съм, не е хигиенично да ползваме едни и същи спирали или червила. За парфюмите - с различен вкус сме и моите не се харесват.

# 639
  • София
Случва се да си заемаме, но се питаме. Всеки си има свои предпочитани марки и рядко се случва. Червила никога не ползваме общо. Дрехите си ги давам. Не ми се свидят. Бижута давам назаем също.

# 640
а как сте с конфликтите?
Rolling Eyes
както съм казвала, моите са почти безпроблемни
чак се чудя , на кого са се метнали , с такива едни  дзен души...
но, като решат да си покажат характерите(и скорпионските жила ) , ми стопяват лагерите
аз не мога да им се опра,по никакъв начин Unamused
нито съм свикнала, да ми скръцват със зъби ( случва се едва сега- 17 годишни вече)
нито знам, как да реагирам
нито мога, нито искам , да вземам надмощие
нито имам, право да наказвам
абеее, чувствам се прецакана, и без полезен ход Triumph

# 641
Всичко ми взимат. Не винаги давам, но понякога го взимат тайно - и парфюми, дрехи, обувки, козметики. От повечето неща даже имаме еднакви (парфюми, топове, дънки, панталони, тениски, рокли, козметики, обувки). Предпочитам да купувам повече бройки, отколкото да носят и ползват моите. Така всяка да си има. За обувките вече е трудно, защото моят крак е най-малък.
Харесват моя стил на носене, аромати на парфюми също и се оказва, че вкусът ни е еднакъв. Grinning

С конфликтите точно обратното на Mamagemelar са - никакви дзен души не са моите, палят от раз и много ме дразнят с това. Отделно са станали доста сприхави и чувствителни, забраняват ми да ги гушкам и т.н.

# 642
  • София
Гушкане... гушкане... Какво беше това?

😒

# 643
Гушкане... гушкане... Какво беше това?

😒
А на мен вече ми идва прекалено гушкането. Но си е детенце, макар с 15см по-висока от мен, което затруднява гушкането Thinking

# 644
оф, не гушкат , да Sweat
дзен, дзен, ама като се обидят и разсърдят- теглят чертата Confounded
аз не мога да спя, ако съм се скарала с някой вкъщи, а те...
сприхави и чувствителни! точната дума!
направих забележка снощи за това, че уж учи,  а видеоразговор  върви..
сопна ми се, че тя никога не е имала проблем с оценки, та да й правя забележка и да я контролирам

какъв ти контрол! чак пък и да не си кажа , ми идва в повече Rage
днес сутринта,  сме още сърдити

Общи условия

Активация на акаунт