Отговори
# 645
  • Mars Hotel
Дърпаме се понякога, няма как. Опитвам се да си затварям устата повече и да слушам. Не мога да се примиря само с мързел по отношение на ученето и точно това поражда повечето ни караници. Но винаги приключваме с гушкане, както каза някой - не мога да си легна спокойно, ако не сме се сдобрили.

# 646
там е работата , че в случая не се знае дали е, или не е мързел
а, резултатите са мнооого важни
защото са 11ти клас, имат държавни изпити на двугодишните дисциплини тази година, и за бала в университета се взимат всички оценки от 10ти, 11ти и 12ти клас
та, ситуацията е мазало

# 647
  • Mars Hotel
Разбирам те, моята е в 10 клас и точно сега реши, че май не ѝ се занимава.

# 648
  • Mediterraneo
На моята хич не й се занимава с нищо. Не учи, няма мотивация, няма самочувствие, пубертетът й разказва играта. Ходи на психолог, но не съм доволна и се занимавам да я прехвърля, където ще има срещи веднъж седмично. Досега се виждаше веднъж на няколко месеца, което е крайно недостатъчно. Не знам, направо не е моето дете, такава промяна при сестра й не е имало. Голямата мина през пубертета с рев, крясъци и тряскане на врати, не систематично, избухваше и после гушкане и говорене. На малката не й се говори, таи всичко в себе си, тъжна е на моменти, абе виждам, че трудно преживява нещата и затова предприех мерки. Дано има смисъл!

# 649
оф, мъчно ми става като ви чета

не, не е толкова страшно чак положението, или поне се надявам Rolling Eyes
двете са тоолкова различни, ама и двете трудни в различен аспект , та може и затова да не ми издържат нервите Flushed

те имат много голям респект от баща си, въпреки че, само каквото не са му поискали, това не  е дал или направил
как и защо този респект, наистина не знам, и макар да  мразя от дън душа да го ползвам като коз, вече два- три пъти го вадя в заплаха, и после ме мъчи една вина Flushed

тази точно щерка, учи природо-научна паралелка, има 2ма учители хем са некадърни да преподават, хем са с брадвите, и беше с потънали гемии в началото на учебната година
после уж се закрепи положението, склоних на едно много желано нещо от нея, надигна малкко глава, но ...дали сега търся под вола теле..., дали си въобразявам..., само времето ще покаже

# 650
  • Някъде по Дунава
Давам на дъщеря ми мои неща, но тя винаги пита, а и рядко иска. По принцип си има нейна козметика, но когато пътуваме вземаме по едни сенки, спирала, шампоан, балсам, термозащита и.т.н. Не ползва мои парфюми, защото харесваме различни аромати. Един размер сме и от време на време взема мои дрехи. С обувките върви два номера напред.

# 651
Аз имам едно чудене относно обзкосмяването, а именно дали си струва на тази възраст да правим лазер на краката, предвид, че растат и хормоните още бушуват.
Някой правил ли е на дъщеря си след 14-15 годишна възраст?
Моята има немалко окосмяване и лятото ходи на коло маска, но както знаем ефектът е краткотраен и след 2 седмици пак доста си личи. Та се чудя дали да инвестирам в лазер на тази възраст.

# 652
  • София
Аз чакам да навърши 18, за да я пратя на такова.
Преди това не е добре. Препоръка и от дерматолог.

# 653
В студиото, в което ходя аз ме убеждават, че щом има цикъл, няма проблем, но все пак това им е бизнеса и не са дерматолози.  Аз имам вътрешно съпротивление, без да имам ясна идея защо.

# 654
аз толкова други проблеми имах ( все ощв доизчиствам, де) за решаване с техните алергии , петна, обриви, фурункули лекувах 2години....че хич не ми е до косми сега
а са Мата- космата , и двете
от 10 годишни се обезкосмяват
ама то си зависи и от космите- моите са изтеглили късата клечка- светли косми, бързо потъмняваща кожа
всички видове и начини, само без електро са правили
фотоепилатора дава резултат, но колкото да изкараш лятото- после си трябва повторно
като имаш да святкаш крака, ръце, мишници...малко е досадно за тийнките, и накрая го неглижират
В студиото, в което ходя аз ме убеждават, че щом има цикъл, няма проблем, но все пак това им е бизнеса и не са дерматолози.  Аз имам вътрешно съпротивление, без да имам ясна идея защо.
и аз бих имала
за белези правихме yag switched nd  laser, трябваше да подписвам всеки път
който си държи на професията и името,  се презастрахова с непълнолетните

# 655
Домашен фотовпилатор ли ползвате?

# 656
да, домашна- първо купих някаква куча марка,после и лумеа на филипс, когато видях ,че действа,а и казаха,че ще я ползват
първо куча марка, защото , както казах-непостоянни са в процедурите
второ-12 процедури бях платила в студио- разделиха си ги по 6, за крака, и сбезмарковата  машинка постигнахме същото за ръцете
трето-много тежко ми идва организацията за козметик
прекалено натоварено ми е сред училище, тренировки, състезания ...

пак казвам- ако е сериозно отношението, фотоепилацията е много добра идея
моите косматки, обаче така да ги мързи, че и с бръснач се оправят напоследък

# 657
Аз също имам фотоепилатор, но детето не го ползва. Докато не се наместят хормоните не бих. Така са ме съветвали и дерматолог, и козметик.

# 658
  • София
И аз чакам дъщеря ми да навърши 18 г, за да започне с лазерната епилация. Не че и преди това не биха я приели на доста места, защото гледат да ти вземат парите. Моята козметичка каза в прав текст, че не иска да си хвърлям парите на вятъра. Дъщеря ми е идеален кандидат - светла кожа и черни косми. Мисля да оправим най-трудоемкото като начало - крака и интим. Тя има солиден косъм, метнала се е на баща си. Засега действа със самобръсначка.

# 659
Нашата пък педиатърка сама каза да правим лазерна. Единственият минус е, че ще има нужда от повече поддържащи, а не както при големите, точно заради хормоните... Моята обаче е Драма Куин и се уплаши от болката, а такава си има на повечето места. Засега си кара с епилатор и кола маска.

Общи условия

Активация на акаунт