Любители на котки - Тема 197

• 31 975
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Малко котки обичат да ги галят.
Аз съм вечно надрана, не ми пука, котката ми не е звяр, сама се навирам между шамарите.Joy
Като бебета хапят и дерат повече, като възрастни 23 часа от денонощието прекарват в сън, понякога забравяме, че имаме котка.

# 106
Ай, cardhu, колко са милички децата и двечките, мммм обичам гушливите котета и деца! ❤️
И Линка се промени, не е както преди, понякога си търси уединението, но понякога е памук в ръцете ни и се оставя да я помачкотим, "умирам" за тези моменти.
Поми, нямам идея това да гледа телевизия дали я прави умна, но в нас рядко се пуска телевизора и го отдавам на новост за нея и предизвика интереса ѝ, мамин любопитко си е тя. По време на пандемията го изключих докато не приключи всичко, че от негативни новини ми писна... и така си свикнахме, че не се сещаме да го пускаме. А преди стъпя ли в нас веднага го пусках ей така за звуков фон. Сега по - често бърша праха от него от колкото да гледаме тв. Затова пък обичаме да четем много, а за да съм в крак с времето си се ровя в Интернет да съм  информирана какво, къде се случва.
Papa6ka, много е пораснал Хари!

# 107
Не знам дали и не се превъзбуждат някои котки от галенето и за това да хапят. Дворният котарак, ако го галиш повече от 30 секунди, хапе, ама днес той сам си галеше главата в мене и пак ме захапа в някакъв момент, пък аз не го бях пипала Joy

# 108
И Ушатото прави така.Joy

# 109
Пораснал е ,да!Ще го видим на ваксината колко тежи,добре се храни,добре е като цяло.Само отвреме навреме пощурява и беснее,което не ми пречи,но с хапането няма да се разберем.

# 110
Използвай ръкавица.
Да не се учи да хапе "голи" ръце.
Подобно поведение се наблюдава при котки отделени рано от майката.
По принцип тя ги учи на всичко и придобиват много навици и научават всичко необходимо в котилото.

# 111
 „От всички животни мозъкът на котката има същата човешка перспектива. Тя вижда същите цветове като нас, изпитва същите емоции като нас. Чувства се като човек.“
 Котката ви вижда само отвътре навън!
 Няма смисъл да се опитвате да правите мила физиономия на котката или да я галите, ако сте нервни, ако котката не ви харесва или ще ви нападне или ще ви игнорира напълно.  По-лошо е от дете!!
 За да обичате котка, трябва да сте много гъвкави и да разберете, че никой не принадлежи на никого, но трябва да разберете, че любовта е единственото нещо, което държи котката и другите близо до вас.
 Котка умира от депресия, когато собственикът си тръгва.
 Котката е невероятно интуитивна, надминаваща дори човешката интуиция
 Котката ви гледа и вижда естествено, енергии, същности, биохимия, всичко, което чувствате, всичко, което обичате, как сте.
 Най-красивият дар на боговете за планетата Земя...

# 112
И аз бях надрана и хапана до кръв постоянно Satisfied Но препоръчвам Дефламол Маз! Откакто тествах да се намажа веднага след едно брутално и дълбоко ухапване, на следващия ден ми нямаше нищо, не мога да повярвам. Защото нежната ми кожица зараства изключително бавно и ходя седмица поне, надрана по голите крачета лятото Relaxed

# 113
# 114
Това за котките ми хареса Simple Smile
Мен галенето и гушкането на котка много ме зарежда и успокоява.
Тъй като имам и голямо куче, постоянно ги сравнявам, кучето прави така, котката иначе.
Котката е мека, пухкава, нежна и лекичка и удоволствие да я вземеш на ръце и да я гушнеш.
Кучето обаче разбира какво му говоря и почти имам чувството, че с човек общувам. Но винаги имам едно напрежение в себе си край кучето, все съм нащрек какво ще направи, много е енергична и силна и това някакси отнема от мен енергия, а не ми дава. Аз постоянно давам на нея, а не тя на мен както е при котките. Такова ми е усещането.

# 115
Честит ден на котката!
Да са здрави и игриви всички котанки и котанчовци! Да ви даряват с безкрайната си обич! ❤️

# 116
Моите прибрани преди месец от под контейнера са супер любвеобилни, особено Самознай. Днес работя от двора и е така:

# 117
Слънчеви бани

# 118
  • София
Ех, котките са си с характер, затова си ги обичам от малка и усещат хората.

# 119
Захапването на котараците,по време на гслене има сексуален елемент.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 15:29 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт