Любители на котки - Тема 197

• 31 505
  • 776
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И моята щерка се похвали

Няколко зъбчета от "синът ти". Мислех че е Оникс, но сега като прочетох синът ти...
Говорим си с тях по вайбър. Като ме чуят само ушите си мърдат Simple Smile

# 46
ММ така казва "синът ти" и аз все си мисля за бебето.Joy А той котето има предвид, бебето е синът ни, котето е синът ти когато направи беля, иначе е общ.Joy

# 47
Sunny Days, когато Мишето дойде вкъщи, беше пълна с вътрешни паразити, от дупето се подаваха даже. Ветеринар ми даде течно лекарство, защото била малка за хапче. Но продължаваше да има. И на своя глава й дадох празимек (1/4) за котки. Имаше моментален ефект. След 14 дни пак дадох.
За бълхи съм страшно доволна от кределио.

# 48
Дано Vanne.  Благодаря ти❤.

# 49
Ще.
Ти го заведи все пак на ветеринар.
Разбирам притесненията ти, момичетата знаят каква паника съм аз.

# 50
  • София
Дейзи също беше с паразити когато я прибрахме.
И понеже беше точно 1кг ѝ дадоха течни капки. Изкара само два червея (големи). След две седмици отново ѝ дадоха капки и нищо не изкара.

Дъщеря ми звъни на пожар... костенурчето било болно според нея.
ММ ще може да го заведе на лекар едва на 7ми. Ако успее, че щял да има много работа като след почивка.
Тя му е променила режима и го държи по-малко на лампи. Забравила е колко часа трябва да светят лампите и колко часа трябва да му е съня.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 21:39 от AnMary

# 51
Благодаря за съветите❤️ А този Празимек може ли да го дам още утре, пречи ли, че днес е капана пипета? Преди малко изкара доста глисти, като според ветеринаря трябваше вече да ака само мъртви, но съвсем не бяха... И за коте 2.2 кг една таблетка ли?

# 52
Една табл., на гладно.

# 53
Привет и от нас! Тези дни съм гроги - на работата правихме ремонт - скорострелен и ми се взе акъла от умора и така ми липсваше Линошката, задоволявах се с алармата Матилда, тя поне беше доволна от присъствието ми и ядеше като за световно, а после се нагнецваше под колата ми. Колегите ми се смеят колко бързо се присламчи към мен и не ги отразява, все мен си търси, а през учебната година като съм на другата работа, те я обгрижват, ама а де... като гербова марка ми е лепната.
Линошка беше по цял ден самичка и в петък ѝ дадох празимека ама не на гладно. Грешно ли е като не е на гладно? Нямах време да изчакам, а беше яла, знаех, че няма да се прибера и стана малко хапче за десерт. Тя няма гадинки, профилактично го давам. Ако не е на гладно губи ли се ефекта?
Роси, стискам палци да е добре Оливър. И костенурчето на Ани, и всички котенца с гадинки да се изчистят! Желая ви малко тревоги и много радост със синовете и дъщерите😂, то верно и аз се обърквам понякога, човешко дете или коте.
Даре, честито ти ново кученце, знам котешка тема сме, ама и на тях се радвам, пуснете по някое фото.
Ивекс, много се забавлявам с постовете ти! 😁❤️
Мале, и темата ми липсваше!
И едно размазано от жегите Линче. 😻😁

# 54
Благодаря ви за окуражителните думи, момичета. Вчера наистина се стреснахме от поведението на Оливър. Но късно снощи, щом захладня стана, хапна свърши си нещата и се разигра😊. Така че, продължаваме с антибиотика и за сега решихме, че е излишно да го водим днес на лекар. Той в момента пак дреме на пода, но се надявам, че е защото му е горещо а не, защото му е лошо❤.
Лек и прохладен ден на всички!

# 55
Люси, губи се ефекта от Празимека, ако не го дадеш на гладно. 2 часа преди и след хапчето трябва да оставиш на гладно. И водата махаш след хапчето.

# 56
А може ли да заразяват с хапене и драскане, когато имат глисти? Диването ме малтретира😏

# 57
В тая жега е такова безвремие:

Феликс под масата, Кокорчо лежи в краката ми. И дебнат какво ще направя. Балкона е отворен, никой не го интересува какво става навън.

# 58
А може ли да заразяват с хапене и драскане, когато имат глисти? Диването ме малтретира😏
Ако не си миеш ръцете след игра, може. Яйцата се предават чрез поглъщане. Чрез одраскване може други неща да се предават, но не и глисти.

# 59
  • София
Поза "паяк":

Общи условия

Активация на акаунт