Любители на котки - Тема 197

• 31 944
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Купих си кашон банани ама се оказаха черни.

# 76
Най-после някой да се влюби в мен. Че и млад и красив! Grinning

Sunny, аз не ги разпознавам много глистите. Голяма тения съм виждала само веднъж, прилича на дълъг плосък спагет. Абе гнусни са паразитите и хич не са приятни за гледане. Дано ги изтрепете и да е добре котачето!

# 77
Преди много години куч беше тенясал - при освобождаването лентообразната тения се накъсва на членчета. Видях нещо бяло, мърдащо и беж при ветеринаря. Нямам никакъв спомен как сме се справили, но не би било актуално - сега медикаментите са други. Слава Богу никой не се зарази.

# 78
  • София
Преди много години куч беше тенясал - при освобождаването лентообразната тения се накъсва на членчета. Видях нещо бяло, мърдащо и беж при ветеринаря. Нямам никакъв спомен как сме се справили, но не би било актуално - сега медикаментите са други. Слава Богу никой не се зарази.
Като зрънца ориз ли бяха? Спомням си, че когато взехме Мацо, на възглавничката, на която спеше беше пълно с "оризчета". Тогава имаше хапчета за 10 кг животно Азипирин или нещо подобно. Как съм делила хапче с големина на човешки аспирин на 1000 парченца, не помня. Simple Smile Но изчистих котето, което беше на около 45 дни.

В днешно време защо ветеринарите не споменават, че хапчетата трябва да се дават на гладно?

# 79
  • Варна
Не се плашете от глисти, тении и бълхи. За толкова много години се е случвало да обвзпаразитяваме котките, всичко е наред. Но знам, чувството да има паразити в дома е гадно. Ако не помогне някое лекарство, сменете с друго, активната химична съставка да е друга.

Женето:
Милчето не иска да е зайче:

# 80
Записвам се с нашите бебета ❤️
https://youtube.com/shorts/100qWsP0Oe4?si=z09f3OGUxn4jRGOB
https://youtube.com/shorts/Wy1HQqqcckE?si=s3W5uZhiaDIcdr2l

Всички са прекрасни.Дъщеря ми само повтаря"Искам да си ги вземем"То и аз искам,ама няма как Това бялото е разкошно.Но този изтърсак с невероятна воля за живот ,ни е любим.Ако можех,бих взела него Стои отделно от другите.Пази си храната и се гали и мърка и много съжалявам,че не мога да гонвзема.Признавам,че ни е любимец❤️
От както сме
 тук има слагаме храна и вода.Наистина,не знам защо постоянно изчезват тезИ купички с вода.При тази нечовешка жега.

# 81
Red, това бялото е много красивоооо, даже ми се струва с различни очи, едното е по - синкаво или е от снимката? Много хубави бебочета.
Докато пиша и чета, Линош следи олимпиадата и най - вече топките на терена. 😆От смях едва написах поста, много сладко! 😆

# 82
Red, това бялото е много красивоооо, даже ми се струва с различни очи, едното е по - синкаво или е от снимката? Много хубави бебочета.
Докато пиша и чета, Линош следи олимпиадата и най - вече топките на терена. 😆От смях едва написах поста, много сладко! 😆

С различни е.Всички бебета са уникални!! Обожаваме ги.Надявам се да ги запазим живи.Съжалявам,че не ложем да вземем бялото и изтърсака.

# 83
[quote Като зрънца ориз ли бяха? Спомням си, че когато взехме Мацо, на възглавничката, на която спеше беше пълно с "оризчета". Тогава имаше хапчета за 10 кг животно Азипирин или нещо подобно. Как съм делила хапче с големина на човешки аспирин на 1000 парченца, не помня. Simple Smile Но изчистих котето, което беше на около 45 дни.
В днешно време защо ветеринарите не споменават, че хапчетата трябва да се дават на гладно?[/quote]
Не помня, Танче, помня ужаса, че въпреки редовно давания тогава Дронцит, кучето е с паразити. Бяхме в градинка и не посмях да разглеждам. Днес уж са усъвършенствани повечето медикаменти и действат дори при прием след храна. Но Празимек е показан да се дава на гладно. Цистал, дронтал... - могли по всяко време да се дават.

# 84
Ха-ха, всички близки срещи с паразити явно са минали по един и същи начин. С шок и ужас, и амнезия Joy

# 85
  • Варна
Аз пък не давам лекарства против глисти и тении на гладно. Поне при нас не е имало проблем. Пак е действало
Пазя им стомасите. Но то пък рядко се е случвало.

# 86
Много благодаря, че сте насреща! Тази вечер  не видях нищо в акото,нищо не мърдаше. Дано е подействал Празимека.Иначе не съм виждала нищо подобно на оризови зърна... Само червейчета ли, тениите ли, не зная. Шока наистина ми е голям.😐

# 87
Мими как спинка по обяд и, как като захладнее Wink (до горещия адаптер на лаптопа Joy )

# 88
Аййй Hug льозовата муца Heart Eyes

# 89
За 13 години съжителство с котки, съм виждала само 2 вида паразити. Едните - дето пускат "оризчетата", а другите - тънки като конци дълги червеи.
Празимека съм го признала като най-добро трепещо и двата вида.
Смесвала съм пипета с нашийник, на своя глава.
Кределио още не съм пробвала, но май излиза доста скъпичко.

Общи условия

Активация на акаунт