Любители на котки - Тема 197

• 31 481
  • 776
  •   1
Отговори
# 765
Да почива в мир звездичката Кети! Съжалявам, Доня! Все пак си е поживяла повече от добре, не са малко годините.

# 766
Светъл да е пътят на милата котешка душичка.

След като Лъки си тръгна започнах да си събирам картинки от фейсбук за успокоение. Представям си, че той е на по-добро място, където е здрав и ме чака, заедно с всички други животинки, които са минали през нас.

# 767
  • София
Много съжалявам, Доня! Мъчно ми е за Кети! Спомням си като я намери и се записа в темата. Вече е на по-добро място, където не страда! Hug

Виждам, че темата напредна много, но ще мога да пусна нова чак довечера.

# 768
  • Между гори и планини
Благодаря ви момичета ❤️
И аз ви помня всички от предишните теми, съжаление, че по този повод се срещам и с останалите.

# 769
Да почива в мир Кети!

# 770
Леко да й е вече на Кети🙏🥲!  Много красива е била💔.

# 771
  • София
Да тича волно в безкрайните ловни полета.

# 772
  • Между гори и планини
Поуспокоих се сякаш, изплаках си очите, но се сбогувахме цялото семейство с нея. Не е самичка, в компанията на Биби е. И някак си ми олекна - вече не я боли нищо. Аз знаех, пе отива към края си, тя отслабваше прогресивно от месеци. Но сякаш в последните няколко дни се влоши изведнъж. Милата ми душичка. Поне успях да и покажа и кажа за последно, че я обичам.

# 773
Съболезнования, Доня. Дълъг живот е имала и много радост сте си донесли взаимно. Така е по-добре, тежко за вас, но по-добре за нея. Прегръдки Hug

# 774
Доня, съболезнования.

# 775
Тежък избор. Но е за добро на котето. Hug

# 776
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, нека ми пише на лични! Ако имате и нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт