НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 51 617
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Удостоверението, че е записан студент в чужбина трябва да бъде преведено на български език, в него задължително трябва да фигурира факултетния номер на студента/ казвам го защото в нашето нямаше и ни връщаха от НАП, добавяхме го ръчно/ и трябва да се занесе лично от студента в агенцията или от родител с пълномощно.

# 691
  • София
Сливке, Аделейди, благодаря ви!

Добре, че от време на време хвърлям по някой поглед на темата, безценни сте   Hug

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 18:22 от звездица

# 692
    Здравейте, сина ми е приет в 18 блок. Настаняването е на 20.09. Имате ли информация дали  е ремонтиран блока и с какви документи трябва да отиде, че не виждам в сайта да пише, или немога да го намеря? Става въпрос за СУ.

# 693
    Alexandra вашият факултет продължават да качват информация.
    На моя младеж съквартирантът който е на линия не се задържал много в стаята, но се запознал със съседа и два дни си готвили за вечеря. Ако не знаете кебапчета можело и в тенджера да се пекат... Много се смях. И питам умирисахте ли стаята, не бе котлона сложихме до прозореца... И това е самото начало, много изгодно им било.

# 694
    • София, в момента в любимото ми село Железница
    На 17-ти ще направим извънредна среща, защото си имаме настаняващи се студенти с родители. Ако някой иска да се присъедини да ми пише, за повече информация и да мога да коригирам броя за резервацията.

# 695
    • София
    На 17-ти ще направим извънредна среща, защото си имаме настаняващи се студенти с родители. Ако някой иска да се присъедини да ми пише, за повече информация и да мога да коригирам броя за резервацията.
    Май съм пропуснала тази информация, мисля да се присъединия с още една съфорумка, ако тя се съгласи Hug, къде е срещата?

# 696
    • В кошера...
    Здравейте, колко е приятно да попадна отново сред хора с подобни на моите вълнения! И синът ми е класиран в явно най-неремонтирания и непредвидим блок 42Б. Това, което споделяте за него, за жалост отговаря на очакванията ми.
    Датата за настаняване е 24.09. - трябва да отидем директно в блока, така ли?
    Оказа се, че ще бъде с двама съквартиранти третокурсници - той ще се напасва към тях... Дано поне черпи инфо наготово от тях за битовизмите. Плановете ни за освежаване може би също няма да се осъществят, щом има вече живущи... Дано поне има легло и бюро, че ми звучи аналогична ситуацията с тази на Miriel.

# 697
    • Разпиляна във въображението
    Добре дошли в 42Б! Посъбираме се малко Simple Smile Щом знае съкравтирантите направо да пита дали има легло и бюро.

# 698
    Здравейте,
     Има ли деца, които са кандидатствали в допълнителния прием на СУ? Какви очаквания имате, какви специалности писахте?
     Ще се радвам на всякакви мнения, за да ни се изясни нашата така мъглива кандидатстудентска година. Simple Smile За нас това е последна възможност да изпратим студентка.

# 699
    • В средата на времето
    Излязла е седмичната програма на специалност ССС в УАСГ.
    https://uacg.bg/?p=183&l=1&id=6916&f=2

# 700
    • някъде ... тук ...
    Сега трябва да разберат и в кой поток и група са. Поне моят каза, че в понеделник щели да им кажат.
    Тук могат да видят основните преподаватеки, както и качените материали по предмета.

# 701
    • Варна
    Сега трябва да разберат и в кой поток и група са. Поне моят каза, че в понеделник щели да им кажат.
    Тук могат да видят основните преподаватеки, както и качените материали по предмета.
    Брей, това е готино. Ама не може ли и за всички специалности и факултети нещата да се случват по едно и също време и да са на сайта по подобен начин... много ли искам Grinning То ровиш в 100 менюта да намериш нещо.

# 702
    • някъде ... тук ...
    Алекс, за вашата не откривам накуп, а уж търсих по същия начин. Иначе учебните планове с предметите ги има за всички, но само като таблици pdf.

# 703
    • Варна
    Да, вече знаем група, програма и учебен план. Остава само тази работа с избираемите да се уреди Grinning Много се разочарова, че откриването на 16-ти не е цял празничен ден, а ще трябва да учат, и то от 8 часа Grin

# 704
    • някъде ... тук ...
    Ъ, моят каза, че няма да учат на 16ти.

Общи условия

Активация на акаунт