Звездни компромати - Август'24

• 390 150
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Шайло е ходещ Брат Пит. 😁

Кактусче, благодаря за старанието и интересната тема ❤️

# 16
Мария 
Скрит текст:

# 17
  • София
Камила Кабейо
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Летисия Каста
Скрит текст:
Шакира
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:

# 18
Мария е по-слаба от дъщеря си. Плашеща ми е, дано да не е с хранително заболяване.

Благодаря за темата!

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 13:00 от tuty

# 19
При всички прекроени и одялкани физиономии Мария успя да запази много нежно и приятно лице. Устата й не я коментирам, много сме я дъвкали, там няма оправяне.

# 20
  • София
Не знаех за този шампион, много интересна история. И веднага ми излезе в ума "Дами канят" и борецът, мъжът на Пехливанова. 😂

# 21
Мария ако не беше тази уста, изглежда добре, особено за жена над 40. Явно има ген, защото и Марая е красива- много нежно лице има. Дано не тръгне по лош път.
Благодаря за темата! 🍀

# 22
  • София
Благодаря за темата!❤️
Мария много странно за мен изглежда,едни големи гърди и тяло на петокласничка.Ми не ми е ок,честно.😒

# 23
  • Наблизо
На тази снимка Мария изглежда остро недохранена.Като пре - пубертетно дете ама с цици.

# 24
Мария навсякъде е обяснявала, че гладува и тази форма й е много важна. Аз не харесвам такива измършавели крака, но важното е тя да се харесва.

# 25
Благодаря за темата и за старанието ❤

И при Мария, и при Светла, и при Преслава изглеждат зле и нездравословно тези фигури. Не знам как изобщо могат да се харесват така.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 17:13 от Анонимен

# 26
  • Наблизо
Палуна изглежда дори по-мършав от Мария,може би защото е по-висок.Ама ако Палунчо тези 39 кила,Мария трябва да е 30.
Моето дете е 23.

# 27
Подиграват се на Светланка от разни страници:

Скрит текст:

# 28
  • гр.Пловдив
Палуна изглежда дори по-мършав от Мария,може би защото е по-висок.Ама ако Палунчо тези 39 кила,Мария трябва да е 30.
Моето дете е 23.

Галена и тя е в тази бройка-само глава и солети надолу ..
Някаква мания ги тресе с тия фастинги,щом и Богданска била при Емилова на 20 дневен плодово-гладен режим ..

# 29
  • Berlin
То не се отслабва с фастинг. “Отслабват” сигурно понеже във времето за ядене сигурно пак не ядат или със сигурност не си набавят нужните калории. Макар че на 30кг и 1.40м едва ли ще са нужни много калории, но все пак. На живо сигурно е още по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт