Отговори
# 375
  • тук и там
Налях си и аз.Гледам тенис,финал.Аз съм за Алкараз,но май Джокович ще спечели .

# 376
И аз гледам тенис,за Джокович съм.Нахален, по балкански нагъл, но Алкараз има още да расте.Ноле да взема олимпийското злато и да миряса.

# 377
  • тук и там
А,точно заради този балкански нрав не съм за него.

# 378
Аз готвя телешко 🐷

# 379
Аз гледам финалите на спортната гимнастика.

И трябва да ходя да търся бели гуменки за физическо. Като видя по сайтовете цени, започващи от по 70лв. и бесните ме хващат.

# 380
Съдейки по виковете на съседката, Джокович сигурно е спечелил Simple Smile
Върви сега бокс, но май не е на живо.

Аз варя царевица.

# 381
Аз го сготвих вече 😁.Има ли смисъл да казвам,че е с ориз 🤪
Да избутаме седмицата,и после на балкан 😌. Толкова Едене и пиене ще взимаме,че няма да се съберем в колата.Затова Скъпия инвестира във външен багажник 😬.Едни приятели ще са наблизо по същото време,и от сега съжалявам черните ни дробове 🤭.Ще съм и главната готвачка (за нас),и с дете в повече,та купона ще е пълен 🥴.Но пък се радвам!
🍻

# 382
А,точно заради този балкански нрав не съм за него.

Ми ту.
Да не говорим за псувните, адресирани към публиката- дори предупреждение не получи за тях, а онзи ден за много по- "скромно" обръщение към антифенове друг състезател бил отстранен от корта. Не съм гледала въпросния мач, коменатторът напомни за случилото се.
Изпростя Ноле рязко последните години и от върл негов фен към момента дори грам симпатия не изпитвам към него.

Панде, как сте?

# 383
Аз по принцип съм фен на Федерер.Алкараз направи грешки от липса на опит.Но той няма 22, вярвам,че го чакат всички трофеи.
   Да,изпростя Ноле в последно време,тук сте прави.Но играе като звяр!
   Сега гледам волейбол жени.

# 384
  • France
Ние спряхме на един МcDonald's по пътя. От 2017 не ни се беше случвало, а сега по случай олимпиада има най-различни рецепти от другите страни. Така че имаме с извинение Blush

# 385
  • Наблизо
Оф а аз съм майка на годината..Като искам нещо от детето (като сме на лекар или друго гадно нещо),обещавам Макдоналдс и си ходим..
Мойто диване е качило поне две кила при баба си,яде вече за 6 път днес.

# 386
  • France
Бе, радвай се, че няма алергии и може.

# 387
  • Наблизо
Пфу…те нашите са към полен…Пролетта ме беше страх да излезем..
Навремето не помня да е имало ни един алергичен в училище..

# 388
Налагам риванолови компреси за оттока на коляното му..СирИ, един колега рече към риванола да слагам капки ракия..да питам твоя ММ да ми заеме малко 🤭, че такова у нас няма.
Мист, брей лошо..вземете мерки тамЕ..не мога те насоча...ама не звучи добре работата с тази алергия.
Хайде, другарки и другарЕ..ще захождам аз към летището..че баят полети пак днес 🙄
Аз имам една бутилка рИкия, а не я пия. Да ти я пратя?

# 389
  • София
Тили, ти ли пита как сме? Благодаря за вниманието! Имаме още два часа път до София. Щерката на моменти ми се струва гореща и аха да дам Нурофен, но изведнъж се охлажда. Кашля. Сополиви се. Държи се. Не ми позволява после да легна в нейната стая, за да я следя спокойно нощес как е с температурата.

Общи условия

Активация на акаунт