Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 683
  • 649
  •   1
Отговори
# 180
Съоткачалки гледам, че ви е малко пиенето. Обедно наздраве от Париж ви пращам!
Английски говоря, както циганка български, но ежедневно го използвам в работата. Нямат против хората нивото на английския ми, трябва им логиката ми, която при тях леко куца.
Набора се записа на курсове по Английски за лятото, всяко желание за учене го поощрявам, литературата не я пипнал и няма намерение.
@Ети като тръгнете да носите юргани и зимни якета към Париж се кандидатирам за носач!

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 13:31 от sisill

# 181
Здравейте, гледам, че в Джон Атанасов има 10 свободни места. Според вас дали това са деца, които са се отписали на второ класиране, за да кандидатстват в ТУЕС и сега и сега ще се опитат да се върнат на местата си? Това беше първото ни желание и за 4т не ни стигна да влезем Програмиране на роботи, което искахме. Вече сме записани и сме се настроили, даже детето не иска да рискува въобще, но аз все пак си мисля и реших да питам, защото има доста по-запознати Simple Smile
И според мен са деца които са приети в ТУЕС и са се записали там.
Може да се пробвате за роботи сега на четвърто класиране .

# 182
Момиче е. Имаха сериозни колебания дали да не я запишат в НПМГ, но в крайна сметка наборката избра АК.

SA123 детето на приятелите ви момче или момиче е? И то какво, все си кандидатства на второ, трето в НПМГ за спорта и после все не се записва ли?
Аз вече съвсем се обърках. Не мислех да питам, но нали беше прието на второ класиране и не се е записало тогава/така писахте/, сега пък прието и на трето там, и отново не се е записало. Кое е вярното или и двете? Не съм от София, но ми стана интересно.

# 183
Всички следим тоя грандиозно омотан казус на "едни приятели" със затаен дъх.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 15:15 от second

# 184
  • София
То интересен е и въпросът, след като на второ не се е записало в НПМГ, защо изобщо е участвало на трето, при положение, че там нямаше къде по-нагоре от НПМГ като бал да отиде? Thinking

# 185
Не се записало на второ и мястото е излязло на трето, както писа преди няколко страници. Не знам защо очаква и на четвърто да го има. На четвърто има две момичета, които вече са записани.

# 186
Явно са имали все още колебания за АК, а балът е достатъчно висок за да се класират и 2-та пъти.
По-интересно  е къде е отишло това место за 4-то класиране, ако цялата информация е точна.

# 187
Тя не споменава да са играли два пъти. Според мен се е объркала с поредността на класиранията. Приетите на трето момичета са се записали. Два броя.

# 188
Логично е всичко това да се е случило на второ класиране и да излезе мястото за трето/ все пак не съм наясно със софийските училища/. Проблемът е, че казва"Не точно" на въпроса, който беше зададен.

# 189
  • София
Напротив, споменава. Първо беше писала, че детето е прието на второ, не се е записало и мястото му е излязло за трето класиране. После писа, че детето е прието на трето и трябвало мястото  му да излезе на четвърто.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 15:52 от sanaka

# 190
Напротив, споменава. Първо беше писала, че детето е прието на второ, не се е записало и мястото му е излазло за трето класиране. После писа, че детето е прието на трето и трябвало мястото  му да излече на четвърто.
С това съм съгласна, и аз го четох, но не пояснява след това/ т.е. да напише," да, и на двете беше прието, и на двете не се записа, а само "не точно". Сигурно само аз не съм разбрала.🙂

# 191
Всичко си е казала. Просто са си дали 2 класирания време да решават, поне аз така го разбирам.

SA123 детето на приятелите ви момче или момиче е? И то какво, все си кандидатства на второ, трето в НПМГ за спорта и после все не се записва ли?

Момиче е. Имаха сериозни колебания дали да не я запишат в НПМГ, но в крайна сметка наборката избра АК.

# 192
  • Варна
Мога ли да попитам за "тънкостите" Joy да участваш на пето класиране. Значи, доколкото разбирам, теглиш си документите от първото училище и ги носиш във второто. В какъв срок става класирането и да разбереш дали си приет? В същото време училището от което си се отписал кога обявява мястото и можеш ли да се върнеш там пак ако не са обявили мястото? Или трябва да го обявят за да се върнеш ако веднъж си се отписал? Всяко училище по различно време ли обявява свободни места за 5то класиране, упоменато е след 12.08? Като цяло става въпрос за Варна, но сигурно е едно и също за цяла България.

# 193
  • София
Аз, честно казано, лекинко се съмнявам в тази информация. Ако детето действително е било прието на трето класиране и не се е записало, а място в НПМГ за четвърто няма, нали всички сме наясно какво означава това? А Garden по-горе каза, че и двете момичета, приети на трето класиране, са се записали. Та по-скоро си мисля, че ще се окаже, че филмът не е шведски, а съветски. Joy

# 194
Точно така, и двете момичета са се записали. Освен това тази дама още преди трето казва, че познатото дете няма да се запише на трето и ще освободи място. Тоест то си е взело решението още тогава. Дамата се е объркала с поредността на класиранията, няма нищо конспиративно.

Общи условия

Активация на акаунт