Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 461
  • 649
  •   1
Отговори
# 390
  • София по рождение
Абе прави ли ви впечатление, че тийновете в днешно време са някак еднотипни. Еднакви прически - за момичетата - права дълга коса на път по средата, за момчетата отпред с някакъв рошав щръкнал бретон. Облеклото - същата работа. Шерапати дрехи, груби обувки или къси потници с гол пъп и широооки панталони, дето метат земята.
Зная, че това е най-"грозната " възраст, но това и в комунизма не е било. Егати подражанието. Едно време може да нямахме избор на дрехи, но поне в прическите се различавахме. Сега е цяло щастие да видя къдраво момче с дълга коса.
Важното е, че тепърва ще се разхубавяват!

# 391
  • European Union
Аз цяла година водя борба с моята дъщеря, а тя ми мрънка, че всички ходели така, дрън, дрън. Голям страх ѝ е да не се различава от стадото.

# 392
Хели, ние бяхме даже по-зле. Аз изкарах гимназия в гръндж годините, горката ми майка 🤣 Извиних й се години след това. Добре са си децата, стига да не залитат по чалга крайности.

# 393
  • София по рождение
Добре са си децата, стига да не залитат по чалга крайности.
Пу пу, опази Боже!

# 394
  • София
Даа прави ми, абсолютен калъп са ми , еднакви са , себе си помня все едно вчера бях в 8 клас , същата работа бяхме и ние с еднакви дрехи , даже с моя приятелка с абсолютно еднакви блузи сме ходели едновременно на училище , пълен ужас , сега за тва гледам да съм толерантна с нея , добро дете е , та ще преживея мръсните кецове, поне не залита по обеци, татуси, чалга и различни бои в косата. Ма чакайте да не кажа голяма дума, че не се знае какво би и хрумнало.

# 395
Ма, пробих си по още 2 дупки на ушите сама с домашна игла и лед. С кой акъл 🫣😂 Носех най-скъсания левис на татко, гарниран с негова риза. Тъй че, не се оплаквайте от децата.

# 396
Моята откри карираните ризи на баща си и ги подноси, гарнирани със скъсани дънки. Имам чувството, че като я гледам се връщам назад във времето. Отделно изкопа старите ми черни тениски от метъл периода ми и вече са нейни. Онзи ден открих на тавана една войнишка мешка от моята младост с надпис металика с химикал и я скрих, не си я давам

# 397
Zlate, аз не успях сама да продупча още две дупки на ушите, но нали затова са приятелките?

# 398
И моят ще трябва да се раздели с анцузите,ще е трудно, но съм твърдо решена.
Аз носех описани дънки с цепки на бедрата и дупето. Боксерки, които се виждаха отгоре, голям черен колан и верига.
Та да видим дали ще ме надминат!

# 399
  • София
Хем сте всички по-млади, хем с игли сте се дупчили за втора, трета, пета дупка.Имаше си, в София  поне, салон за целта, на Солунска...JoyАз заведох там и себе си, че и брат ми. Него само за една на едното ухо, колкото да имам съучастници в престъплението, себе си за още 3 над стандартно наличните.Сигурничко беше  за шубелиите с пистолета, какви игли.....

# 400
  • София по рождение
Моята откри карираните ризи на баща си и ги подноси, гарнирани със скъсани дънки.
Ехе, ризи! Моят блян, да видя малкия си син с тишърт и разгърдена риза. Толкова му отиват. Не ще, а има толкова много. Брат му носеше 5-9 клас, и сега вече почти само с ризи.
Дано се очовечи и това. Има надежда!

# 401
  • София
И аз веднъж излязох на разходка, върнах се с още една дупка на ухото и с остригана коса
 Оттогава баща ми ми казва "агънце" - бях с дъъълга къдрава коса, върнах се с момчешка прическа Joy

# 402
Русалка, ние да спестим пари и естествено, да се занимаваме с глупости 😄 Как защо?!
Накратко, пак да кажа, децата са ни умни, спретнати и красиви. 🥰

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 03:50 от zlatenceto

# 403
  • София
Млади сте. Аз ходех със силно топирана коса, стилизирана с бира или паста за бръснене "Каро", в краен случай - лимон със захар /щото друго нямаше по соца/. Ставаше като телена четка и с чук не можеше да я разместиш. Relaxed Малко се разпенваше, ако те навали дъжд, но кой ти гледа такива работи. Задължително се носеха значки на Ленин, обърнати с главата надолу, а понякога се правиха и цветни кичури в косата със сухи пастели. Трудно могат да ме изненадат моите деца.

# 404
  • София, Лагера
A, ние си топирахме косата професионално - със сока от компот от праскови! Осите много ни обичаха... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт