Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 416
  • 649
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Моето отношение към изминалата учебна година е същото като на Ети и Мартеа. Може би и защото също като тях се пекох на два бурни огъня - 7-класна и 12-класна кандидат - кампания. Много се радвам, че всичко свърши и нищо вълнуващо не виждам в цялата изкривена ситуация покрай кандидатстването на 7класника.

aDream, много съжалявам, че така се е получило при вас. Около мен всички, които опитаха на 4то, успяха да влязат там, където искаха. Горе главата. Ще има още класирания. Дебнете свободните места и действайте смело. Още повече сега, когато нищо не губите, а само може да спечелите. Стискам палци!

# 541
aDream, много съжалявам! За къде се борихте? Там където е приета, поне желан профил ли е? И аз бих се чувствала ужасно виновна, но не е сега момента, трябва много кураж, за да не се отчайва и тя, и добре да прецените възможностите си за пето. Успех и стиснати палци от нас!

# 542
  • София
aDream, не унивайте, ме се чувствай виновна. От това няма полза. Продължете смело напред. Убедена съм, че ще постигнете желаното! Всички ще стискаме палци! Гуш!

# 543
  • София
aDream, горе главата, момиче! Ще се случат нещата, ще видиш Flowers Four Leaf Clover С теб сме, стискаме палци!

# 544
Скрит текст:
А, аз, за съжаление, ще прекъсна този хубав вайб на темата, за да споделя, че 0,5 точка ни деляха от желанието (с квоти Sob), за нас ваканцията не започва, а отново борбата, защото даже е приета на по-ниско желание. Явно трябва да преминем през трудното. SobSobSob

Даже се чудя дали да пускам поста. Аз накарах детето да пуснем на 4-то, защото вярвах, че сега беше нейният момент. Да, но не. И сега чувствам ужасна вина.

Ще цитирам една съфорумка - “Най-тъмно е преди зазоряване”, в никакъв случай не губете надежда и не се отказвайте, желаното е там и чака Hug

# 545
Не се обвинявай, каквото трябва да стане, ще стане ! А понякога не знаем какво печелим, когато губим !
Стискаме всички палци да се намери вашето място на следващото класиране, а ако не да се окаже, че е в най- готиния клас !

# 546
Скрит текст:
А, аз, за съжаление, ще прекъсна този хубав вайб на темата, за да споделя, че 0,5 точка ни деляха от желанието (с квоти Sob), за нас ваканцията не започва, а отново борбата, защото даже е приета на по-ниско желание. Явно трябва да преминем през трудното. SobSobSob

Даже се чудя дали да пускам поста. Аз накарах детето да пуснем на 4-то, защото вярвах, че сега беше нейният момент. Да, но не. И сега чувствам ужасна вина.
Вашето предно място ще е свободно за 5то класиране. И може да има и в желаното, което сега ви се е изплъзнало на косъм.
Нищо не е свършило!

# 547
Скрит текст:

aDream, натъжих се от поста ти! Искрено желая да има свободни хубави места и на 5то и да успеете! Както съм писала в темата и нас ни деляха 0,5т. от желаната гимназия и много страдахме и аз и дъщеря ми. Тайничко се надявах да се появи място на 3то и 4то и щях да рискувам. Не знам дали за радост или не, място не се появи и оставаме там където сме. Вярвам, че е за добро!
Пожелавам ти най-доброто за детето ти!

# 548
Излезе класирането 🥳
Успяхме!
ТУЕС & Системно програмиране
 Благодаря ви група за подкрепата!
Сигурна бях, че ще успеете! Много се радвам, че все пак решихте да участвате в 4то класиране! Успехи на детето!

# 549
  • Sofia
Ужасът и стресът от неизвестеното предстоящо на връх Великден ни донесе един косопад в не малък размер. Започна се ходене по лекари с пръв поглед лл каза "На стресова основа е,но не се осланяме на това отивате тук и там....."
Беше едно ходене кожен, детматолог, диетолог, носихме материал за изследвания в НЦЗПБ (колко подстискащо е там).
Радвам се ,че към днешна дата нещата са овладяни без нито един положителен показател от изследванията за нито една от предполагаемите отхвърлени диагнози.
Момичета не се тормозете излишно както вие така и децата. Слушах неговите желания редихме както той поиска и не беше в топ желанието, но и това макар на  последващо място си беше негово искане. Няма търпение да дойде 15.09 бъзика се с  мен
"Гадже не си търся вече, оставям те да ме търсят 🤣 "
По принцип е по-емоционален и се моля само за спокоен клас и пубертет. За сега е цвете още не мрънка каквото му купя облича, не робува на марки, но очаквам включване няма да го подмине "модната мания "
Весело лято на всички деца, мами и семейства 😃

# 550
Момичета, много ви благодаря за позитивната енергия, която ми пращате. Имам нужда. Досега ревахме заедно с детето. ♥️♥️♥️
3 места бяха свободни в желаните. Затова реших и настоявах да рискуваме на 4-то. А и
балът й е от високите, но явно късметът малко ни изневерява. Тя иска определен профил и това много затруднява нещата.
Бърша сълзите, поизревах си мъката и продължаваме напред.
Поздравления за всички успели днес. ♥️♥️♥️

# 551
  • София
Я най-добре си лягайте да се наспите. Искрен съвет - включете на автопилот без излишни емоции за следващо участие в класиране. След като детето е с висок бал - ще си намери място, което иска, сигурна съм. Просто трябва време.
ПП: Аз съм от тези, които приемат НВО за безумие. Не че не се вързах преди 4 години, де. Но отстрани погледнато наистина трябва човек да си щади нервите, а преди това - психиката на децата. Точно НВО не заслужава подобни жертви.

# 552
  • София
А понякога определен профил помага, aDream. Може на вашето място да е прието дете, което ще се откаже.
Следете сайтовете. И успех.

# 553
  • София
Момичета, много ви благодаря за позитивната енергия, която ми пращате. Имам нужда. Досега ревахме заедно с детето. ♥️♥️♥️
3 места бяха свободни в желаните. Затова реших и настоявах да рискуваме на 4-то. А и
балът й е от високите, но явно късметът малко ни изневерява. Тя иска определен профил и това много затруднява нещата.
Бърша сълзите, поизревах си мъката и продължаваме напред.
Поздравления за всички успели днес. ♥️♥️♥️

Ей мили момичета, сви ми се сърцето за вас, къде е класирана в момента, много ще стискаме палци за 5то.
Тук има много майки, които могат да Ви помогнат със съвети.
Ще стискаме палци много и всички палци щом детето е с висок бал да се освободи място даже няколко в желаните паралелки и да се усммихнете накрая.

# 554
aDream, стискам ви палци! Със сигурност има и други неприети, които обаче не пишат. Иска се голяма смелост за 3 и 3+ класиране (която аз лично я нямам, за добро или зло)...
Честито на успелите! Радвам ви се.
Радвам се също, че свърши тази откачена година. Детето изглеждаше адекватно, обаче аз лично вътрешно доста се напрегнах, хем цяла година му повтарях, че има десетки училища и стотици паралелки.

Общи условия

Активация на акаунт