Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 433
  • 649
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Айде, новоприетите да се записват в домовата книга при Luthien и да го приключваме вече този седми клас!

# 526
Айде, новоприетите да се записват в домовата книга при Luthien и да го приключваме вече този седми клас!

Олеле! Пропуснала съм нещо да се запиша! ЗНАЕХ си 😂. Къде се записваме? Искам и аз.

# 527
  • София
Изпращаш лично на Luthien училище, паралелка, пол на детето и град.

# 528
  • София, Лагера
Йеййй, много се радвам за дечицата ви, мили момичета!

И аз ще си сипя една голяяяяма бира за ваше здраве и успешно учене на бленуваните места! Beers

... прииска ми се и аз да съм ученичка...

# 529
  • Пловдив
И аз много се вълнувам и радвам за всички успяли днес дечица! Браво! Хубавите емоции накрая осмислят всички усилия през последната година. Честно да ви кажа, помнех точно тези хубави емоции от 7-класната епопея на каката и чаках с тръпка и желание, и близнаците да достигнат този етап. Изживяхме ги Simple Smile Отново ще останат приятните спомени и споделените успехи Simple Smile
Живи и здрави да са ни дечицата! Продължаваме напред! Осми клас ни зове с всичките предстоящи предизвикателства, нови приятелства, чувства и емоции.

# 530
Лелеее, много ви се радвам- късмет желая на децата в новите училища. Така хубаво ми стана, от сърце се радвам, че толкова деца са със сбъднати желания.
Толкова се вълнувах и аз тази година, като за генерална репетиция. Дупе да ни е яко, на нас ни предстои 🙂

# 531
  • София
А аз искам да забравя тази година. И по никакъв начин крайният резултат не си заслужава напрежението през тези 10 месеца. Децата ми също мислят по този начин. И не става въпрос за това, че са учили повече, а за напрежението, притеснението и стресът от предстоящото НВО. Това, която се случва в София не трябва да е така.

# 532
  • София по рождение
Пия за всички смели майки и техните деца, да са здрави и успешни, и най-вече щастливи в навите си училища!
Следващите 5 години ще се изнижат като миг и ще организираме балове, чакайки университетски класирания.
Лелеее, повечето мина - остава най-интересното!
А дотогава ще нищим любовните трепети на хлапетата.
Празнувайте!

# 533
А аз искам да забравя тази година. И по никакъв начин крайният резултат не си заслужава напрежението през тези 10 месеца. Децата ми също мислят по този начин. И не става въпрос за това, че са учили повече, а за напрежението, притеснението и стресът от предстоящото НВО. Това, която се случва в София не трябва да е така.
Толкова пък да споделям това мнение. Ужасна учебна година беше, най-хубавото в нея е, че е зад гърба ни. Не мога да повярвам, че си притежаваме уикендите. Психическите травми ще ги борим някак си.

# 534
Мен ме впечатли най-ниският бал за момчета за 91 НЕГ - 430,5т.

# 535
След, като вече почти приключи едногодишната седмокласна сага, искам и аз да се включа, въпреки че последните месеци не пропусках да Ви чета и съответно да науча много неща от Вас.
Поздравявам най-сърдечно всички дечица, които се бориха да постигнат мечтите си, най-вече тези които поеха риска и играха до последно. Имам усещането, че покрай всички Вас и аз съм водила тая борба макар, че само Вие си знаете как със свито сърце са Ви минали часовете в очакване.
Не съм се включвала в коментарите, тъй като нашето желано училище е към МК и тук не се е обсъждало, но нека да си позволя най-накрая и аз да се зарадвам заедно с наборката, че е успяла да постигне мечтата си и да се класира между първите.
Много много пъти прочетох съветите Ви "редете училища и паралелки според желанията на детето, а не кое училище е по-елитно да не се похаби бала" и това ме спря много много пъти да се опитам да се наложа на моето дете, кое според мен уилище е по-добре да завърши и коя насока да хване, че да има по-добро бъдеще. Е, опитах /да си призная/ веднъж да си кажа мнението с подобаващи аргументи, но бях отрязана като кисела краставичка 😂.
Извинявам се, че ще прочетете цяла страница дрънканици, но толкова се радвам за всички дечица и толкова се възхищавам на всички майки героини, преживели тази година, че не мога да мина само с 2-3 думи и едно браво.
Много пъти през тези седмици четейки Ви ми се насълзяваха очите-веднъж от радост, друг път от недотам мечтан резултат, но както написа някой по-горе "не са важни 3-те загубени битки, като 4-тата е завършила с победа"
Още веднъж много се радвам за успеха на децата, пожелавам на всички да са здрави и щастливи, да постигат успехи в новите си училища и да гонят мечтите си.
Сега и майки и деца и тук-там татковци😉, си дайте заслужена почивка с пожелания за весели дни. Бъдете горди с децата си!!!

# 536
И ние с детето искаме да забравим тази година. И също не заради повечето учене. Ходеше с желание на чу, с желание учеше. Знаем си, че при нея желанието не е достатъчно, но, стресът, психическото натоварване са големи. Ужасно беше. Свърши, това е най-хубавото. Надявам се на промяна.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 20:45 от laurentin

# 537
Скрит текст:
А, аз, за съжаление, ще прекъсна този хубав вайб на темата, за да споделя, че 0,5 точка ни деляха от желанието (с квоти Sob), за нас ваканцията не започва, а отново борбата, защото даже е приета на по-ниско желание. Явно трябва да преминем през трудното. SobSobSob

Даже се чудя дали да пускам поста. Аз накарах детето да пуснем на 4-то, защото вярвах, че сега беше нейният момент. Да, но не. И сега чувствам ужасна вина.

# 538
  • София
Поздравления на всички деца и родители , приключихме я тази НВО кампания Simple Smile .

Аз лично се радвам, че всичко е зад гърба ни. Ще събирам сили за след три години, когато ще го изживея отново с дъщеря ми. Колкото до набора, живот си живее. И всъщност радвам се, че се вслушах в съвета да редим по желание и че най-вече чух детето си и в крайна сметка го приеха там където искаше, а това е най-важно.
Прекрасен остатък от лятото , мацки Simple Smile .

P.S. aDream, много съжалявам, но вярвам че ще се наредят нещата за вас , дори и да е по-дълъг пътя за желаното училище.

# 539
  • София
Скрит текст:
А, аз, за съжаление, ще прекъсна този хубав вайб на темата, за да споделя, че 0,5 точка ни деляха от желанието (с квоти Sob), за нас ваканцията не започва, а отново борбата, защото даже е приета на по-ниско желание. Явно трябва да преминем през трудното. SobSobSob

Даже се чудя дали да пускам поста. Аз накарах детето да пуснем на 4-то, защото вярвах, че сега беше нейният момент. Да, но не. И сега чувствам ужасна вина.
Ще стане, не унивайте. Ще има места на 5то. Там е бързо, подаваш, бързо класират. Един съвет от мен, гледайте паралелка, училище, в която има поне 2 свободни места по желания профил. Може да са две съседни паралелки с еднакъв профил или и двата профила  да ви устройват. Там имате голям шанс, много голям шанс. Иначе само 1 място  си е на риск, освен ако сте с много висок бал. Успех...

Общи условия

Активация на акаунт