Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 410
  • 649
  •   1
Отговори
# 555
  • София, Лагера
Гуш, aDream! Има и пето класиране, а след стартиране на учебната година имаи още свободни места! И вашето слънце ще изгрее!

Момичета, къде мога да видя баловете за 4то класиране? Интересуват ме Джонката и ТУЕС.
За 1НЕГ съм много впечатлена също! (ние щяхме да го вдигнем с мноооого Smiling Imp)

# 556
# 557
  • София
Щом балът е от високите, всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover

# 558
И моят внук е в 18 приет! Лятото им започва и на тях!
В 18 СУ ли? Да не е момчето, прието в нашия клас? корейския
[/quote
В природни науки

# 559
  • София
3то и 4то класиране си е руска рулетка. На мен ми е интересно детето, класирано на мястото в Испанската, откъде се е взело. Това дете с този бал можеше да влезе в Испанската и на 1во класиране, и на всяко следващо. Тъй като Испанската ни беше таргет, следя изкъсо. На 5то би трябвало да излезе свободно мястото на въпросното дете и ще бъде от някоя от високобаловите паралелки.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 23:00 от jenap

# 560
  • София
Също така е възможно това дете в последния момент да се е отказало от АК или от училище към МК.
Случват се и не съвсем типични неща из тия класирания. Помня, че при нашия набор на такъв късен етап се появи свободно място в СМГ, защото момчето току що беше спечелило пълна стипендия към ААУ или нещо подобно.

# 561
  • София
Моето предположение е, че това дете е участвало за ТУЕС. Вероятно е било прието в Испанската на първо и второ класиране. Залагам, че ще се появи място в Испанската.

# 562
  • София
Когато синът ми освободи място във ФЕГ с бал 420.5 за 4то класиране, същото се зае от момче с бал 456.

# 563
  • София, Лагера
Оф, добре, че съм само с 2 деца, че с още един 7 клас и последващите класирания не само черният дроб щеше да отиде, ами и кой знае още какво... Sweat Smile
Догодина предстоящият университет ми се струва като разходка в парка!

# 564
  • София
Догодина предстоящият университет ми се струва като разходка в парка!

Защото Е разходка в парка!

# 565
  • София
Здравейте и от мен!
Много се радвам за всички дечица и техните упорити майки - "съоткачалки", които не се отказаха и се бориха докрай. Заедно с вас се радвам и изживявам за пореден път тази емоция. В крайна сметка усилията на всички са възнаградени. Едно огромно БРАВО!

аDream, не се отчайвайте в никакъв случай! Ще има още доста варианти, които ще излязат на 5 класиране, сигурна съм. Стискам палци все пак да успее детето за специалността, за която си мечтае.

Напоследък ми е малко натоварено и не успявах да пиша, но не пропускам да чета, дори да е с наваксване.
По въпроса с раниците, ние миналата година купувахме и мисля тази година да пропуснем.
За ФЕГ и аз съм радостна, че си имат изисквания към облеклото, но си мисля, че за моите моми няма да е кой знае какъв проблем.
Едната винаги е казвала, че с анцуг на училище никога не би отишла, другата също не го е правила, освен когато е имало спортен празник.
Иначе дори и близначки, всяка си има своя стил.

Пожелавам на всички весела ваканция! За нас почивката започва чак в края на тази седмица.

# 566
Интересното при университета са възможните резки завои по средата на годината. Но е приятно, просто седиш и гледаш.

# 567
Дамасцена Много благодаря! 🌷

aDream според мен на пето класиране ще има апетитни места и ще си намерите вашето. Късмет ви пожелавам!

# 568
aDream, стана ми мъчно за вас. На 5-то ще успеете, ще влезе на най-хубаво място, вярвам го. Ако не се получи значи не е нейното, гледайте по философски на нещата, за добро ще е. Не се обвинявайте, няма смисъл. Вие сте се борила за детето си, не сте виновна за резултата. Стискам палци от сърце.

# 569
  • София
Dreams много се надявам да успеете.
Ние на 4 класиране влязохме с 0.25 стотни разлика.
Беше 1 желание от 17 наредени. Направо не мога да повярвам. С квоти сме, тук балът на първите класирания беше над 440.
Dreams мечтай, в никакъв ти е. Не се отказвай

Общи условия

Активация на акаунт