Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 379
  • 649
  •   1
Отговори
# 60
Мдам, всички са различни, радвайте се и използвайте техните ресурси и интереси в колаборация, ако трябва да решите нещо, ако те не са ориентирани, но когато знаят какво искат само ги подкрепяме.❤️

# 61
  • София
Гледам, че много не сме си направили "правилно" сметката с 5 годишна разлика. Следващия път ще се пържим на двоен огън - 7 и 12 клас. Не ми се мисли какво ме чака! Но... сега дишам и се радвам, че предстои почивка.  Simple Smile

А, оцелява се. И аз бях в шок като го осъзнах. Но така не можеш толкова да се фиксираш на едно място, проблемите са различни и наличието на разнообразие някак облекчава нещата. Едния ден крещиш по единия, на другия по втория и докато се усетиш, то минало. При мен беше съчетано и с ремонт. Мисля, че последното беше това, което ми прeля чашата. Как да не се пропие човек?!

etomira няма да казвам колко ми се издигна в очите! Аз не знам дали щях да оцелея в твоя режим и затова след 5 години със сигурност поне ремонт няма да подхващам. Simple Smile  Дано не се налага де, че някой път не пита. Пу-пу!

# 62
Съседката учи със сина си до края на гимназията, в университета баща му го пое, но го изучиха за отличен. Удовлетворяващо е да има резултат, че някои магарета дърпат назад Simple Smile докато ги теглят напред.
То не е хич за хвалба такова дондуркане докато се оженят.
А, то някои синчета са кърмени от майките и след като се оженят....

# 63
Има и други без ремонти, но с по-сложни гимнастики Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
  • София
Скрит текст:
Мъж и жена правят секс. След като приключват, жената става, тръгва към кухнята и пита:
- Миличък, искаш ли да ти донеса нещо?
- Да, една студена вода.
И от съседната стая се чува:
- Да, да, сега, както си потен, само студена вода ти трябва!

# 65
А, форумските майки само за учението се месят.

# 66
  • Sofia
И след всичкото ръчкане зор 7кл, записвай студент мисля,  че е време лятото не да започне сега, а на спокойният живот му давам място по Червеният килим вкъщи.
И много са ни различни децата с баткото си беше зор от 1кл пиши, чети,домашни, контролни...С наборчето 7кл еййй сега около матурите се напрегнах леко и покрай уроците преди това. Чете си детето сега, всеки ден звъни и ме пита Мамо какво да ти помогна, оправя си сушилня, съдомиална...абе готов е да го взима някоя девойка 🤣

# 67
  • София, Лагера
Скрит текст:
Мъж и жена правят секс. След като приключват, жената става, тръгва към кухнята и пита:
- Миличък, искаш ли да ти донеса нещо?
- Да, една студена вода.
И от съседната стая се чува:
- Да, да, сега, както си потен, само студена вода ти трябва!

Скрит текст:
Отива мъж на лекар:
- Докторе, като лежа така на дясната си страна и правя секс с жената, ме боли ето тук отдясно под ребрата...
- А пробвал ли сте да правите секс на лявата си страна?
- Е как? С лице към мама ли?

# 68
Някой знае ли как може да си частен ученик към някое училище?

# 69
https://logopedico.com/homeschooling/

# 70
Не самостоятелна, едно дете може да посещава едно училище в редовна форма на обучение и да е частен ученик към друго.

# 71
Честно казано не знам как е сега с тези профилиращи предмети и матури. Аз навремето учех в Испанската, а завърших паралелно и 1АЕГ, като само се явявах на приравнителни изпити по езика в края на годината. Тогава на място се записвахме така.

# 72
  • София
Off the topic.
Преживях го, 3ч и 30мин. Тази жена надмина и баба Лили, няма такива шоу, емоции. Йоана рева 20 мин от вълнение.
То скача, сменя тоалети, шоу един път.
Да беше така ревала за някое училище.
Днес чакам да видя какво се случва и да затягам ръкави

# 73
  • София
Не самостоятелна, едно дете може да посещава едно училище в редовна форма на обучение и да е частен ученик към друго.
Няма нормативно уредена такава възможност. А и не виждам какъв смисъл би имало от нея.

# 74
  • София
Няма нормативно уредена такава възможност. А и не виждам какъв смисъл би имало от нея.
на кума но и двете деца тренират от 3 год кънки на лед. Кияра вече обикаля света, Варна и тя от скоро.
Краката е на самостоятелна обучение в 125, сега и Вая ще е така. Защото те тренират 3 на ден и са нон стоп на лагери и състезания

Общи условия

Активация на акаунт