Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 371
  • 649
  •   1
Отговори
# 45
Е, стига де. И в 12 клас ли се налага да ги ръчкаме?

# 46
  • у дома
Е, стига де. И в 12 клас ли се налага да ги ръчкаме?
При мен за едното не се наложи,за др тази година със сигурност ще трябва.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:08 от svetlaem

# 47
При мен дванадесетокласничката се справяша сама и ми беше винаги, като глътка чист въздух. Седмокласникът ми стопи лагерите... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:20 от Щастлива съм!

# 48
  • София
Току-що излизам от 2АЕГ  - с размерите на тениските бях поомазала нещата. Та си ланкахме с леля Руми и я питах почва ли почивката за нея. И тя ми каза, че има 3 места  свободни още - може да не е разбрала правилно жената, или днес да се запишат и другите, има време до края на работния ден. Та да не подведа някого, май ще има 3 места още, утре ще видим дали е така и за момче или момиче са.

# 49
  • София
Аз тази година крещях по абитуриентката само. Дребната е отговорна и се справяше сама. Обаче голямата.... крещях като за двама.

# 50
  • София
Бебчо, да не си поръчала тениски XL? Мерихме с младежа и взехме XS. Той уж не е от дребните, освен, че е много слаб, но тези тениски XS на неговия приятел например, ще му стигат до колената. Joy

# 51
  • София

Освен ако не е някой като Венета Райкова, за която знам от майка на съученик на нейния син (в 133-то), че нон стоп е побърквала ръководство, учители и други деца респ. техните родители.

Нейният син беше в съседния клас Grinning

Иначе и аз си поддържам формата с класиранията, че ме чака класиране на девойка след 5 години и косата ми се изправя.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:49 от *Elle*

# 52
Не е толкова необходимо "ръчкането", има деца сред мои познати дето никога не са "ръчкани", има дето ги "ръчкат" и в университета, въпреки че не са "ръчкани" преди това, зависи и от амбициите на родителя... и други фактори. Аз също си
ги "ръчкам" до седми клас за сега, ще видя за наборката  в последствие, дано не се налага. 🙂

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 22:24 от akksy

# 53
Съседката учи със сина си до края на гимназията, в университета баща му го пое, но го изучиха за отличен. Удовлетворяващо е да има резултат, че някои магарета дърпат назад Simple Smile докато ги теглят напред.

# 54
Съседката учи със сина си до края на гимназията, в университета баща му го пое, но го изучиха за отличен. Удовлетворяващо е да има резултат, че някои магарета дърпат назад Simple Smile докато ги теглят напред.
Голям зор, но ако е дало резултат е ок 🙂

# 55
  • На планетата земя

То не е хич за хвалба такова дондуркане докато се оженят.

# 56
  • София
Бебчо, да не си поръчала тениски XL? Мерихме с младежа и взехме XS. Той уж не е от дребните, освен, че е много слаб, но тези тениски XS на неговия приятел например, ще му стигат до колената. Joy

sanaka, на щерката бях писала голям размер. А тя е висока и слаба. На синковеца взех и аз XS, те са огромни мъжките, дано не са му като туника Joy

# 57

То не е хич за хвалба такова дондуркане докато се оженят.
Дундуркането е хубаво да се спре навреме, особено при момчетата, че става страшно/имам си/.😉

# 58
  • София
От три деца не съм ръчкала никого, освен набора сега в 7-ми клас. Ръчкането се изразяваше в многократно напомняне за домашните, защото иначе според него им идва времето към 22:30 часа /с големите дори не съм знаела имат ли домашни и кога ги пишат, ни какво учат, нищо/. А, и по история учих с него, че иначе можеше  и тройка да не хване. Joy Но и това ръчкане приключва до тук. Гимназист е вече, да се оправя както си реши.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 19:41 от sanaka

# 59
Имам дете, което не знам какво учи от детската градина, винаги отлично, състезава се, де където види състезание, винаги с план да учи нещо допълнително. Имам и дете, което ако не гледам какво прави, нищо няма да направи.. Имам и трето, то пък съвсем друг модел..
Така, че като ти дойде до главата .. приоритизираш ..
Аз им се възхищавам на тези хора, че не се отказаха.

Общи условия

Активация на акаунт