Отговори
# 60
Вие си се шегувайте, ама пробните почват да ги заменят с едни нов модел. Като парижките улични тоалетни. Кой, каквото правил, правил, кака се омъжи, пардон, след 3 минути вратата автоматично се отваря и кой откъде е...
Но пък за 3 мин. може добра шега да се извърти, зависи си от шегаджията/шегаджийката, реципрочно.
Wink

# 61
  • Варна
Смях се до сълзи вчера. Моите змии си организират излизане по женски в петък, но много се стараят аз да не разбера. Сигурно се опасяват, че ще поискам да отида, знам ли. Та шушукат си те по ъглите, мятат по някой поглед под око, хем им трепери да не разбера (толкоз ли пък да ги е страх от мен), хем ги сърбят езиците да се похвалят как ще излизат без мен. Аз обаче съм кон с капаци и такива неща трябва буквално да ми ги наврат под носа, че да стопля, чак после навързах нещата. Докато вчера един колега, в блажено неведение за женските интриги в офиса, не ги изтропа пред всички без да иска. Физиономиите им бяха истинско преживяване, даже не мога да ги опиша точно, нещо между гузни, ужасени и потресени.

# 62
Ох, майкоу ... след 3 минути вратата се отваря ... ми ку жената е заседнала в роклята или дънките, или там каквото ... филм ше стане. Joy

Ного мий далече тоз Дунав, бре ... ше си купя самолет. Wink

# 63
Хайче, хубаво, че гледаш с усмивка на змиярника. Мен подобна обстановка ще ми неприятна и напрягаща.

Интересно как пък ги изчислиха 3-те минути облекчение? Мъжете, имате ли идея? Simple Smile

# 64
  • София
Облекчение или обличане?

# 65
А събличането къде го оставихте? Все пак е съблекалня/айде пробна/. Joy 

Жените като вземат да се делят на групички и да си правят номера ... слагам им кръста на всичките и потеглям сама напред. Бегам с една дума. Или не съществуват за мен - ако нема кък да избегам.

# 66
  • Далечният изток
Добре че не съм имала никога такива в обкръжението си.
Сега като съм сама, много ми липсват колеги. Обичам да работя с хора.

# 67
Облекчение или обличане?
Ми, аз визирах парижките тоалетни, но пък и там си има събличане/обличане.

Инче Hug

# 68

Ако още веднъж ми разбият сърцето, ще ми трябва нов черен дроб...

# 69
Няма се плашиш, "неприятностите все някога свършват" (надпис на гробищен паметник Trollface )

Уикенда е на прага, организирахте ли си бягство от градската джунгла? Любовно ли? (да съм в темата)

# 70
  • София
Ми аз по принцип имам покана за планински приключения утре, ама още се колебая.

# 71
Аз утре работя - верно, до ранния следобед, ама ... Неделята ку се наканим за планина ... щото тия дни недоспиването ми се натрупа. Спането до късно ми идва добре /щото лягам към 1 часа/, обаче пък лятото куту станеш късно и вече е ... супер пек, жега на квадрат. Joy

Ти къде ще ходиш, Елифче?

Много искам да ми се оправи крака, за септемри поне - да изкача некой връх, ама засега нищо не може да се каже.

# 72
Аз па, спечелих от някъде си (хич не разбрах от къде, ама ми го пратиха по пощата) тридневна екскурзия с автобус и екскурзовод, спане и закуска до три града в северозападна Полша на брега на Балтийско море - Швинемюнде, Шчечин и Колберг.
НО!
Проблем - екскурзията е само за двама, а ние - трима.
Втори проблем - свърши ми отпуската до ден.
Трети проблем - на жена ми също.
Четвърти проблем - дъщеря ми не ще.
Joy

Е как да не се оплаче човек от толкоз проблеми!!!???

# 73
Допел, виж поста ми по-горе. Но, ако искаш по-бързо да се отървеш от този проблем, екскурзии приемам всякакви Simple Smile))

Инче, какво ти беше на крака?
И аз нещо не съм в отлична форма ...
Не съм още измислила, мъдра го.

Роки, подбутвам те, особено ако поканата идва от планинското гадже Stuck Out Tongue Winking Eye

# 74
  • Варна
Аз похвалих ли се, че моята свекърва ми е на гости за десетина дни? Буквално си е за хвалене. Излъска целия апартамент от ъгъл до ъгъл, ама честно ви казвам аз в никакъв случай не живея в кочина, но дори основно като чистя не мога така да го докарам, всичко лъщи и блести! Детето е разглезено до безобразие, всеки ден ходят по магазините двете, готвят си, забавляват се, хладилника едва се затваря. Аз се връщам от работа, ям и лягам на дивана със слушалките. Как да не я обича човек?!

Стягам се за динамична и тежка седмица. Колежката ми ще е отпуска, а аз ще бачкам сама. В петък паля за Павел баня, където ще изкараме една вечер на събора, а в събота ще скокнем до Соколския манастир край Габрово, където тамошния мото клуб прави курбан. Неделя палим за Варна и това ще са ми съборите за това лято. По един събор за юни, юли и август. Пак е повече от миналото лято.

П.п. Може пък онзи готиния да дойде на Павел баня и да стане интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт