Отговори
# 75
Допел, виж поста ми по-горе. Но, ако искаш по-бързо да се отървеш от този проблем, екскурзии приемам всякакви Simple Smile))
...
Принципно не бих ти отказал предложената компания, ама виж пак проблем номер 2 Joy

Хайче, умната по завоите, че миналата седмица в БГ, на връщане от Крушунските водопади пак лежеше мотор на асфалта до линейката, полицейската кола и групата от спътници на пострадалия.

# 76
И да ми донесеш сувенирче от Соколския манастир !!!

# 77
  • Варна
И да ми донесеш сувенирче от Соколския манастир !!!

Нали знаеш, че за да си го получиш ще трябва да се видим Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 78
Нали знаеш, че за да си го получиш ще трябва да се видим Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Дамммм долната е голяма ..... но пък са измислили куриерските фирми за целта Mr. Green

# 79
  • Варна
Ей, по гръб не падаш. Сигурен ли си, че няма нещо котешко у теб?

# 80
  • Далечният изток
Какво бе, Хайчето иска да се видите, пък Лан се дърпа ли?! Малеее Rolling Eyes

# 81
  • Варна
Страх го е, че ще извадя камшика Simple Smile

# 82
Разбира се, че има котешки неща в мен - очите ми и че всяка мацка иска да ме нагушка и почеше по коремчето Bowtie

Аааа без камшици, моля !

# 83
Скрит текст:
Разбира се, че има котешки неща в мен - очите ми и че всяка мацка иска да ме нагушка
и почеше по коремчето Bowtie

Скрит текст:
Аааа без камшици, моля !

Много жени, включително такива не в първа младост си мислят, че пътят към сърцето на мъжа минава през корема (му).
Има и по-пряк. Една педя по-надолу.

# 84
Ох, бре, Джеймс, завоалирано директен го раздаваш. Joy

Лане, срамота! В един град сте, ти - доставка. Ама и жените разбираме от отказ, не сме толкоз залюхани. Поне повечето. Joy А Хайчето е умна.

Елифче, преди почти месец чупих пета метатарзална кост на стъпалото /прекатурих се заедно с един недобре поставен бордюр/. Последните дни се отпуснах, почти, да си ходя нормално, но ... все още боли понякога и се надува  - до края на деня. Та явно иска още време за възстановяване.

# 85
  • Далечният изток
Оле, Инче, и ти ли с крак се мъчиш... И аз.
Моето стана много вече и въобще не виждам изгледи да се оправя.
А пък на 23ти трябва да ходим на една екскурзия с доста обикаляне с дружките. Все си казвам има време, ще се оправя до тогава, ама вече повече от месец...

# 86
  • Варна
Има и по-пряк. Една педя по-надолу.

Това ми хареса Simple Smile

# 87
Оле, Инче, и ти ли с крак се мъчиш... И аз.
Моето стана много вече и въобще не виждам изгледи да се оправя.
А пък на 23ти трябва да ходим на една екскурзия с доста обикаляне с дружките. Все си казвам има време, ще се оправя до тогава, ама вече повече от месец...
Аидка, и аз днес/ утре правя месец. Да можеше да мине от раз - минава месец, минава и болежката. Ехей! Ама - не. Е, ще потраем, избор нямаме. Криво ми е, че провалих ходенето на планина в края на юли. Ама беше невъзможно, де.

Ти какво го направи крака, Аидка?

# 88
  • Далечният изток
Чакай да скрия, да не обърнем темата в медицинска Simple Smile
Скрит текст:
Прищипан седалищен нерв от тъпите дискови хернии

# 89
Ми, освен и двете да виркате краката някъде Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт