Отговори
# 120
  • София
Елифче, честит да е рожденика!
Аидка, честито прибиране вкъщи!
Аз утре изпращам децата на дядовдом и оставаме 10 дни без сите деца. Ако и кучето се намери кой да гледа за няколко дни, за да ми отпадне и ангажимента за съвсем ранно ставане за разходка...

# 121
  • Варна
Снощи се прибрах направо пребита.

Скрит текст:
Тръгнахме от Габрово да се прибираме и между Омуртаг и Търговище аверчето изтърва един завой. Него го вдигна линейката, а аз стоях три часа на един гол път без сянка по обяд за да чакам от Варна да дойде човек с бус да натоварим мотора, а от Габрово да дойде дългополската компания, че аз сама не мога да вдигна в буса 200 кила желязо. Равносметката за него е пет счупени ребра и пукната лопатка, помлян мотор и надявам се поука, защото напоследък караше като изтърван. Равносметката за мен е, че мотористите са задружни, готови на помощ и съпричастни. Сума народ мина през тези часове, всички попитаха дали имам нужда от помощ, някои останаха да чакат с мен, намериха се и лекари сред нас, както и адвокати, които ще помогнат от добро сърце.

# 122
Горкият... вече да кара по-внимателно наистина.
Ох, жега... Sweat

# 123
Елифче, честит да е рожденика!
Аидка, честито прибиране вкъщи!
Аз утре изпращам децата на дядовдом и оставаме 10 дни без сите деца. Ако и кучето се намери кой да гледа за няколко дни, за да ми отпадне и ангажимента за съвсем ранно ставане за разходка...
Ей ме, откога мечтая за такъв ангажимент Blush Нищо не разбирам от кучета, рано ставам и ме е ужасно страх от кърлежи.

# 124
  • София
Елифче, кърлеж скоро не сме намирали. И те се скриха от жегата явно. Свекъра предложи помощта си. Щял да си има компания през деня, да не му е скучно.
Хайче, добре, че се е разминал само с това приятеля ти!
За всеотдайността на хората - шапка им свалям! Ако може повече хора да са така!

# 125
Да са живи бабите и дядовците!
И какво сега? Младоженци ли, Роди? Stuck Out Tongue Winking Eye

Хай, като те прочетох, изтръпнах. Все пак е бил малкият дявол.

Неделята си пих ей на тая тераса кафето. Беше наслада за всички сетива.

# 126
  • София
Младоженци и още как! Трябва да си заредим батериите малко преди учебната година. Joy

# 127
Това нали не са наистина думи на Ален Делон?

Симпатяга е. Доста е поживял. Демек всяко нещо има и край.

Забавлявате се, виждам. А аз фчера готвих за повечко хора и бърсах прозорци. Ама моля ви се, аз ли нема си намеря работа. Joy

Интервюто с него (едно от многото), преведено на български - тук:
https://glasove.com/intervyuta/in-memoriam-alen-delon-nyama-nish … prilicha-na-zhena

Благодаря 🌸

Аидка, добра новина! И да забравиш тоя род заведения.

Бази, лоша храна и безмъжие си трябва, както сол в шоколад.

Като този?

# 128
Може и този, но идеята беше друга Wink

От интервюто взех това: "... но да обичаш истински, искрено, това е, което си струва. Няма нищо по-важно"
====
Делон се изказва много ласкаво за връзката млад мъж и по-зрели жени, трябва да се подшушне на бг мамите от СО този силен аргумент Simple Smile

# 129
Делон се изказва много ласкаво за връзката млад мъж и по-зрели жени, трябва да се подшушне на бг мамите от СО този силен аргумент Simple Smile
Даммм и  Макрон също е почитател на тази философия.

# 130
  • София
Сигурно затова са вечно усмихнати. Relaxed

# 131
То пък една усмивка имат ....

# 132
Абе моят любим Скорпион е 1 г. по-голям от мен и изобщо не мога да му насмогна на енергията и на желанието му за движение и развлечения. Представям си същия човек, ама 10 г. по-млад. Ааа, моля ви се...

# 133
Лори, доколкото съм те чела, ти обичаш по-спокойно статични забавления. Остави зодии и години, гледай темперамент.
Аз не мога да смогна на някои 60 годишни, което не означава, че 40 годишни ще ми се опънат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
  • София
Аз имам енергия за всичко. Около два дни седмично. После трябва да спяяя.
Този уикенд беше пълна вихрушка.

Общи условия

Активация на акаунт