Отговори
# 135
Без сън не става да имаш енергия. Ще имаш ден-два и до там. И йедене си требе, но не прекалено. Grinning Темперамент - да, но състоянието на щитовидната играе е доста важно за енергията. А настроението, да не забравяме - от него също зависи много. Joy И какво стана - яжте, пийте и се веселете - обърнахме го на приказка. Joy

# 136
  • София
Днес вече Меркурия удари здраво. Аз съм без ПОС и касов апарат.

# 137
Абе моят любим Скорпион е 1 г. по-голям от мен и изобщо не мога да му насмогна на енергията и на желанието му за движение и развлечения. Представям си същия човек, ама 10 г. по-млад. Ааа, моля ви се...

Мче то и някакви по-спокойни развлечения може да се измислят.
Нещо на легло, в краен случай на диван...Глей индийците - преди 2000 години още са дали цял набор идеи - и по-раздвижени, и по-към комфортни. За всеки вкус.
Както са казали хората - и библията, и корана, и талмуда казват да обичаш ближния, но само кама-сутра обяснява как. В детайли Wink

Лори, доколкото съм те чела, ти обичаш по-спокойно статични забавления. Остави зодии и години, гледай темперамент.
Аз не мога да смогна на някои 60 годишни, което не означава, че 40 годишни ще ми се опънат Stuck Out Tongue Winking Eye

Тая работа с опъването, кой на кого, как да се опъва и да опъва, ми не е толкова проста, че да я свеждаме само до годините. 30-40-50-60, кой се опъва, кой-кого опъва - специфика и индивидуалности Wink

Днес вече Меркурия удари здраво. Аз съм без ПОС и касов апарат.

На Иван Хаджийски (Оптимистична теория за нашия народ) - Меркурий ли му казват по вашия край?
"Българска работа - това е работа необмислена или недомислена, зле започната, без ръководство или нескопосно ръководена, която сякаш по задължение свършва със скандал, за да послужи само за позорна регистрация на печалните си герои" - 1938г го е казал човекът !

https://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/8748--dumite-balgarin … -naritsaniya.html

Може и този, но идеята беше друга Wink

От интервюто взех това: "... но да обичаш истински, искрено, това е, което си струва. Няма нищо по-важно"
====
Делон се изказва много ласкаво за връзката млад мъж и по-зрели жени, трябва да се подшушне на бг мамите от СО този силен аргумент Simple Smile

Тва го знаеме, дайте некой цитат за млада жена и по-зрели мъже. По-добре такъв да подшушнете на бгмамите (младичките) според мен.

# 138
  • Далечният изток
Някой цитат от Набоков?
Wink

# 139
Някой цитат от Набоков?
Wink

Принуждаваш ме да се повтарям, но си извинена Simple Smile

# 140
Еее, Аидка, не бъди лоша.

Тъкмо реших да цитирам Агата Кристи,  то пък тя се омъжила на 40 години за 26 годишен.
Айн Ранд, 45 годишна, взела за няколкогодишно,  приятно ползване едно 19 годишно ягне.
Не знам, не знам ...

Та, какво, цитати ли трябваха? Ей, един:
"Докато мъжете гледат футбол, пият бира или играят боулинг, жените са тези, които мислят за нас, съсредоточават се, изучават и решават: дали да ни приемат, да ни изхвърлят, да ни заменят, да ни убият или просто да ни оставят."

# 141
  • Варна
Лудия Макс ще живее. Ходих да го видя днес.

Темата за доста по-младите мъже ми е забавна, защото около мен се навърта един такъв.

# 142
И на нас ни е забавна Wink

# 143
Какъв е термина за жена педофил ?
Моля, компетентните лица да го кажат.
Което ми напомня за следното :

# 144
  • Далечният изток
Не мога да харесам никой по-млад от мен мъж. Не мога. Чувствам го дете, все едно ми е дете, как да гледам на него като мъж, не става...
Та в тематиката на Джеймс съм, млада жена, харесваща възрастни мъже хахаха Joy Освен себе си да цитирам Simple Smile

# 145
Не мога да харесам никой по-млад от мен мъж.
Я, първо им искай л.к. Simple Smile щото напоследък все се случва да ми дават по-малко години.
Лайкнах ти предпочитанието, Аидка, но и знам, че харесаш ли някого, много подробности избледняват. Затова "никога не казвай никога" (не ми се търси чий цитат е).

# 146
Още повече те младежта в казарма не ходили, с всички произтичащи от това последици.

# 147
Още повече те младежта в казарма не ходили, с всички произтичащи от това последици.
Визираш,че не знаят какво е да бленуваш за жена докато  носиш службата ? Mr. Green

# 148
Имах предвид малко са изнежени в сравнение с тези, които са ходили. За другото - не знам. Нали е имало отпуски? Simple Smile

# 149
Вицовете за половия живот в казармата бяха повече отколкото сега тези за половия живот на феминистките. Макар, че за последните не съм компетентен да давам мнение. В смисъл може да има много вицове и за феминистки Wink, но аз не съм ги чел...

Общи условия

Активация на акаунт