Отговори
# 150
Изнежени те. За работа и бит. За други неща хич не са изнежени. Joy

# 151
Още повече те младежта в казарма не ходили, с всички произтичащи от това последици.
Последици, безследици, бъдещите съпрузи и татковци все ще са такива, та тъщите е добре да свикват Wink

Няма-няма и някоя глупост ме озари. Неее, не е младо агнешко (все още Laughing). Домашен оцет е. Ще се пробвам да направя, да си подкиселявам от време на време сладкия живот Stuck Out Tongue Winking Eye

Една принцеса ни лайква мълчаливо, а може и другояче. Е?

# 152
Имах предвид малко са изнежени в сравнение с тези, които са ходили. За другото - не знам. Нали е имало отпуски? Simple Smile

Изнежени те. За работа и бит. За други неща хич не са изнежени. Joy

Вземете уточнете как ги ползвате вие тези мъже. Може оттам да излезе разликата в мненията - изнежени - неизнежени.

Скрит текст:
Последици, безследици, бъдещите съпрузи и татковци все ще са такива, та тъщите е добре да свикват Wink

Няма-няма и някоя глупост ме озари. Неее, не е младо агнешко (все още Laughing). Домашен оцет е. Ще се пробвам да направя, да си подкиселявам от време на време сладкия живот Stuck Out Tongue Winking Eye
Една принцеса ни лайква мълчаливо, а може и другояче. Е?

Сигурно е на някоя от вас мъжа ѝ под прикритие, та другояче не може...

# 153
А, Елиф, аз наскоро казвах на дъщеря ми, че мъжът трябва да бъде як и едър, тя пита "щоо", и аз: "Ми, ако те нападне някой, да може да го набие!" Тя ме погледна смаяно и каза: "Аз сама ще го набия!" Така че, да. Кот такова.

# 154
  • Далечният изток
Не мога да харесам никой по-млад от мен мъж.
Я, първо им искай л.к. Simple Smile щото напоследък все се случва да ми дават по-малко години.
Лайкнах ти предпочитанието, Аидка, но и знам, че харесаш ли някого, много подробности избледняват. Затова "никога не казвай никога" (не ми се търси чий цитат е).
Аааа не, като харесвам с по 10-15тина години по-възрастни, няма как да ги объркам с 10-15тина по-малко... Smile

# 155
Елиф, 🤗!
Да се включа освен за агнешкото?

Наскоро имах случка с 20 годишен момък. Първо се огледах дали има наоколо друга дама и като се уверих, че на мен подвикна изведнъж ме напъна неконтролируем порив да му ударя майчински задвратник ! Е, успях да се въздържа и да не стана за резил този път 🫣

# 156
Сиси, добре дошла Hug

Имам остра липса на витамин S(ea). Добро утро!

# 157
  • София
Нищо няма да казвам. Само че като е хем млад, хем висок, хем ми иде да му плесна един шамар, хем не мога.

# 158
  • Варна
Нищо няма да казвам. Само че като е хем млад, хем висок, хем ми иде да му плесна един шамар, хем не мога.

Ще го помолиш да се наведе за да ти е по-удобно.

# 159
# 160
Ще го помолиш да се наведе за да ти е по-удобно.
За да го ритне ли ? Mr. Green

# 161
Даа, след два месеца чукане, най-накрая уцелих правилната .... диня Joy

# 162
# 163
  • Далечният изток

# 164
Добро утро !
Време е за кафе и закуска.
Хубав и спорен ден.
И няма да дразните Вселената, че ...

Общи условия