Отговори
# 165
  • София
Добро утро. Аз съм пак на моренцето. Този път реших да видя как ще е на Черноморието.

# 166
А аз пак в Румъния. Joy

# 167
Добро утро. Аз съм пак на моренцето. Този път реших да видя как ще е на Черноморието.
Аа, не вярваме, покажи кълки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168
Не се научиха тез девойки тук, че мъж не се записва в бгмамата единствено поради силните си вярвания...

# 169
# 170
Не се научиха тез девойки тук, че мъж не се записва в бгмамата единствено поради силните си вярвания...
Вяра без доказателства е като доверие без проверка. Има ги, но не са убедителни Wink

# 171
Спрямо доверието хората се делят на две (виж филма Добрият, лошият, злият Wink ) - такива за които проверката е висша форма на доверието и другите, тип " Не читал, но осуждаю" Simple Smile
Интересно, че и двата типа бяха в една и съща права линия. Преди има, няма 35 години, а май и досега.
Trollface

# 172
Зълва ми почина вчера. Днес беше ритуала. Кратката версия: От 03.08.не сме на себе си. Хиляди навъртяни километри. Автобус. Болоня. Загреб. България. Вино. Безсъзнание. Болница в Хърватия. Интерпол. Обаждане. Намиране. Пътуване. 24 часа без почивка. България. Болница. Изписване. Болки. Мъки. Агония. Излив на кръв отвсякъде. Покой. Смърт. Ритуал. Затворен ковчег. Кремация. Майка погреба детето си на 48г. Край. Това беше.
Дългата версия - Не е за разправяне.
На най големия си враг не пожелавам.
През ада да преминеш по леко ще е.

# 173
Съболезнования, Джаста!

# 174
  • Варна
Съжалявам, Джасте. Аз лично трудно мога да си представя по-лошо нещо от това да надживееш детето си.

# 175
Благодаря, Елифче и Хайче. Heart
Жива съм, мърдам, само ми трябва малко време да дойда на мене си.

# 176
Съболезнования, Джастелина.

# 177
  • Далечният изток
Съболезнования, Джасте!
Краткото звучи много зловещо...

# 178
Мойте съболезнования Джасте. В такива моменти каквото и да кажем няма да е достатъчно. Съжалявам за загубата Ви.

# 179
Най-искрени съболезнования, Джасте! Покой на душата ѝ, а на всички вас по-бързо преодоляване на шока!

Общи условия

Активация на акаунт