Отговори
# 180
  • София
Съболезнования Джасте! Дано намерите вътрешните си сили! Никой не иска да е на майчиното място в такъв момент...

# 181
Съболезнования и от мен

# 182
Джасте, ужасни ужасии се случват. Прегръдка и сили да преминеш през това по-бързо.

# 183
Съболезнования, Джасте!
Светъл път на душата ѝ.
за вас сили и кураж

# 184
Аз да ви разбутам малко. Grinning Повалява тук при нас, захладнява на моменти, даже слънце - днес няма. Бутнах се у фейса аз /щото и хора няма много, на работата съм/ и си гледам снимките от морето ... ми хубуу е там, спор няма.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 13:59 от ina.ina

# 185
Аз се настройвам за режим правене на зимнина.

# 186
  • София
Сега като го каза, едно време го ненавиджах тотално, сега съм готова да заседна някъде с някой чушкопек до безкрайност....

# 187
Аз с чушкопека ще заседна когато намалят малко цената на пипера.

# 188
  • Варна
Аз си направих една огромна вълча салата тип "разчисти хладилник", на която само името й е салата. И след малко ще я налазя.

# 189
Оправя ли се приятеля със счупените ребра, Хайче?

# 190
  • Варна
А, доста бързо всъщност Simple Smile Аз го бъзикам за това онова, той се хили и после ме хока, че го боли като се смее. Калпазанин. Другия път добре ще си помисли като реши да прави щуротии

# 191
  • София
А, доста бързо всъщност Simple Smile Аз го бъзикам за това онова, той се хили и после ме хока, че го боли като се смее. Калпазанин. Другия път добре ще си помисли като реши да прави щуротии

Не е моя мисъл, но го споделям на 99%. Simple Smile
Скрит текст:
ЗАЩО НЕ КАРАМ С 200 КМ/Ч
Казват ми защо не изкарвам максимума от мотоциклета си, който спокойно вдига над 200 километра в час,a го карам само до 100 км. Причината е, че вече съм карал тази машина достатъчно, за да знам обхвата й, сега дори я карам от време на време с 80/60 километра в час и виждам как новаците ме подминават наляво и надясно, чувствайки това щастие, че могат да ме изпреварят.
Преди много време реших да намаля от страх, но не от скорост или опасност, а по-скоро от страх да не се насладя на това, което ме заобикаля и да оставя тези пейзажи и хора, които са по пътя, да минат.
До ден днешен все още се наслаждавам на всяко каране, което предприемам, защото винаги съм бил пристрастен към карането на моя мотоциклет, но не за да видя колко е мощен или дали е по-бърз от друг, а за да имам комфорта и сигурността, че неговият въртящ момент никога няма да ме изостави.
Днес не се смятам за стар или остарял, просто се научих да започна да се наслаждавам на това което ме заобикаля. Има разлика между това да си самохвалко и да си моторист.
Посвещавам тези редове на начинаещите, но не за да спрат да карат бързо, а за да осъзнаят, че когато карат и забавят от време на време ,ще видят всичко, което  оставят да мине бързо.
"По Маршрута вървим и по пътя ще се видим."
ВЗЕТО ОТ ПРОФИЛА НА ДРУГ МОТОРИСТ, КОЙТО ОЩЕ ЖИВЕЕ И КАРА...

# 192
  • Варна
Онзи ден се разговорихме с колеги и като взех да смятам, чак сама се учудих. От точно 20 години карам мотор, а този, с който съм сега, го имам и карам от 18. Кога мина това време...

# 193
Ехеее...

# 194
Онзи, почваш да ме караш да се замисля за някой Триумф .....

Общи условия

Активация на акаунт