Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 48 244
  • 721
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 13:48 от sunflower

# 1
днес - нови талони - основно лореал

# 2
От новите талони май само от Dove ще се възползвам.

# 3
  • Пловдив
Аз май от никой от тези талони няма да се възползвам, но ще си продължа да ви следя в новата тема 😊

# 4
  • Плевен
Другият лайф ще има 20% на Денкмит и други неща. Ще се купуват яко препарати Simple Smile

# 5
Здравейте. Тези пачове има ли ги в приложението? Напоследък нищо не намирам в него, а по магазините виждам много интересни неща.

# 6
Другият лайф ще има 20% на Денкмит и други неща. Ще се купуват яко препарати Simple Smile
Чак на 21.08 е лайфа People Eyes

# 7
От последните три лайфа не се възползвах от талоните. Дано сега предложат нещо интересно

# 8
  • София
Аз от вас разбирам кога има лайф. В приложението нищо не виждам.

# 9
Не получаваш ли известие преди лайфа?

# 10
  • София
Не, ама и приложението ми много забива. Трябва да го разгледам.

# 11
Аз от вас разбирам кога има лайф. В приложението нищо не виждам.
На всеки магазин, на витрината отвън има принт: лайф всяка втора сряда. Този месец явно са в часовата зона на Марс Joy

# 12
  • София
Доста посни новите талони, ама тъкмо няма да харча. Simple Smile

# 13
Само този на Dove мисля да ползвам.

# 14
И живите разредиха, и талоните едни никакви... лайфът за Вазелин даде талон за пет продукта на кръст, а накрая се оказа, че в Кауфланд хем отстъпката е по-голяма, хем цената е по-ниска.

На Денкмит съм вземала само верото, не беше лошо. Някой с препоръки за хубави продукти на марката?

Общи условия

Активация на акаунт