Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 839
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Свърши ми очната линия на Катрис, не съм очарована, размазваше се, изтичаше мастило, както и да е.
Сега търся, предпочитам писалка, защото така ми е по- лесно за нанасяне. Загледах на Бел, някой да я използва?
Имам гел за вежди на марката и го харесвам.
Или някаква друга марка?
The Balm или Nyx
Има ли ги в ДМ? Първото марка ли е, не съм го чувала.

# 76
Никс няма в дм, имам тяхната писалка и съм супер доволна, затова я препоръчах Simple Smile
The Balm има в дм, но в избрани обекти, онлайн мисля, че може да се поръча. За The Balm съм чела добри отзиви от няколко места и са следващи в списъка ми за проба.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 22:33 от Sugarchen

# 77
Като говорите за магнезий, днес ще си взема пратката ,че си бях поръчала Vitagold Magnematrix с 4 форми на магнезий за максимално усвояване, поне така пише + Б комплекс. Това съдържа:
Магнезий (матрица от магнезиев цитрат, магнезиев лактат, магнезиев оксид и магнезиев глюконат)             250 mg          67
Витамин В1        2,1 mg  191
Витамин В2        2,1 mg  150
Витамин В5        6 mg      100
Витамин Вб       4,5 mg  321
Дано е добър.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 11:39 от CoCoMilk

# 78
  • София
Днес в календара е талон за газирана вода за 1ст при покупка над 25лв май беше.

Погледнах от любопитство в общите условия, ето какво ни очаква:

1.1. 8 (осем)талона за отстъпка:
• Талон за 15% отстъпка на марката dmBio;
• Талон за газирани води Ivorell Fruity Water с вкус на лимон или праскова, 500 ml за 0,01 лв. при
покупка над 25 лв.;
• Талон за 20% отстъпка на марката SUNDANCE;
• Талон за балсам за устни Balea за 0,01 лв. при покупка над 25 лв.;
• Талон за 20% отстъпка на марката Sportness;
• Талон за 20% отстъпка на марката Lactacyd;
• Талон за 20% отстъпка на растителни масла Rivana;
• Талон за маска кърпа за лице Balea за 0,01лв. при покупка над 20лв.
1.2. 5 бр. статии със знания и съвети на тема „Женско здраве”
1.3. 5 бр. картички с мотивиращи мисли на тема „Женско здраве”

# 79
От последните 2 не съм сигурна че има много нужда. Също и не ми харесват условията да купя неща за над 25 лева, за да мога да взема нещо за 1 ст. Аз лично предпочитам да има -20% отколкото това условие.

# 80
  • София
Картичките и статиите са за пълнеж, то е ясно. Другите, кой каквото иска ще купува, никой не ни задължава. Wink Поне не е като с кърпите за плаж за покупки от 100лв.
Аз съм понасъбрала неща в кошницата, та точно талони за dm bio и  Sportness са ми добре дошли! Simple Smile Дано вторият не са го сложили към края на месеца чак.
Sun Dance хубава промоция, -20%, но сме края на лятото вече... аз запасих доволно със слънцезащита (започнах още от пролетта да купувам), та май ще имам и за другото лято! Grinning

# 81
Да, тая слънцезащитна за кога ще ни я намалят?

# 82
Е те я намалят защото тях така ги устройва, я не теб или мен Grinning
В края на лятото по-вероятно да се изкушиш и купиш ако е намалена, отколкото ако не е. В началото на лятото всеки купува, дори и без промоция Grinning

# 83
Също така да не им залежават по складовете. Колкото по-малко, толкова по-добре.

# 84
Някой ползва ли този тоник за лице? Нещо не мога да му хвана състава и консистенцията. Взех си го преди време за първи път и останах изключително доволна, кожата ми сияеше и изглеждаше някак по-гладка и чиста. Следващата опаковка обаче ми се видя по-различна, не външно, а като цвят - по-блед и нищо общо като резултат. Изразходвах я криво-ляво и си купих трета опаковка - цвят и ефект на кожата като при първата. Четвъртата и петатата опаковка обаче пак са с по-бледия цвят и отново няма никакъв видим резултат. Със състава ли си играят, какво се случва, много съм нещастна? Купувала съм си го от различни ДМ-и. Има ли други с такива наблюдения?
Скрит текст:

И още нещо. Може ли да препоръчате хубави ексфолиращи чорапи? Бях си взела преди години от ДМ и останах много доволна, мъртвата кожа се изчисти и краката ми станаха разкошно меки Grinning Последната седмица пробвах с две маски и нищо, абсолютно нищо не се случи, освен, че кожата се понапука, стана още по-груба и положението е ужасно.

# 85
Хм, преди колко дни си слагала маската? Да не би тепърва да започне да се бели кожата? Две една след друга не бих сложила, камо ли да питам и за трета... Обикновено препоръчват месеци преди да сложиш пак. Аз все гледам такива да не са ми в жегите, за да мога няколко дни да ходя с чорапи и да не ме дразни толкова. Хем и да не оставям обелена кожа навсякъде където стъпя че си е дразнещо много.

# 86
Днес какво ви даде календара? На мен нищо.

# 87
  • София
статия

# 88
Днес какво ви даде календара? На мен нищо.
И аз си помислих така, но се оказа че днес се пада статията. Така е направено че изглежда като нищо.

# 89
  • Бургас
Аз имам някакви нови, не знам от къде дойдоха. Няма да ги ползвам.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт