Живот в големите градове....

• 13 423
  • 263
  •   1
Отговори
# 255
  • Между гори и планини
Имам късмет да живея на наистина тихо място. Големи дворове и много разстояние между къщите. С косачки всички бръмчим по едно и също време. Веднъж годишно за около час- два ми се режат дървата за огрев и толкова. Не чувам съседите пък въобще, никой не вика,  пуска музика до дупка. Късмет да живея с готини съседи.
Във Варна в единия апартамент редовно си хвърляха пепелника от балкона над нас и редовно беше в прането ми, съседка която отгоре се разхождаше винаги с токчета по теракот, съсед от едната страна който няколко години всяка вечер като се прибере от работа нарамваше бормашина. За купони от които се тресе блока и викаме полиция, семейства с агресия... И най любимото ми пушенето в тоалетната и невъзможността да ди поема въздух в банята или другата екстра - аромат на пръжки и манджи пак в банята... Истината е, че на село и а селяни, но в градовете съм се сблъсквала с ярки селяндури.

# 256
Както го описваш, звучи чудесно....

....да се продават имоти там?!

# 257
  • Между гори и планини
Продават се два имота на нашата улица, което е доста рядко. Ако наистина те интересува, пиши ми на лс

# 258
  • София /Абсурдистан
При нас една идиотка си беше сложила котлон в банята и там готвеше. /банята и тоалетната са в едно помещение./ Следователно, смрад във всичките жилища във входа. Някой обаче взе мерки и тормозът спря. Жив и здрав да е.

# 259
  • Между гори и планини
Това пък да готвиш храна в тоалетната не го разбирам... Чак ми е гнусно! Както о пушенето докато напъваш музата си....

# 260
Не е като пушенето. За пушенето има някакво обяснение - разхлабва.

# 261
  • София /Абсурдистан
Може да е било заради вентилацията. Но всеки ден пържеше дроб и не е за описване каква смрад се носеше. Добре че сагата приключи.

# 262
  • Между гори и планини
Ние в апартамента под нас имахме труженичка от най древната професия, или поне такива бяха клюките. В интерес на истината после като се замислих, наистина в асансьора всеки път беше с различен мъж. Както и да е- тази жена пържеше вечно дробчета ( ама станали на въглен), като пушилката минаваше през нашият ширм и хоп - у дома. Нямам идея как, но после дойдоха да живеят други хора и нямаше проблеми.

# 263
Milika_D, Пловдив наистина стана ужасен в последните години...
Твърде много хора, задръствания, лошо управление от общините, презастрояване.

И двамата с мъжа ми сме от Пловдив. И двамата сме живели по около 10-на години в София и се върнахме, малко преди да се запознаем.

За мен София имаше повече минуси отколкото плюсове и затова реших да се върна в Пловдив.

Уви, той въобще не беше същият.

Сега искаме да се махнем и от тук и да се местим на село 😄
Селото е на около 40км от града, което е поносимо.

Всичко е до човек.
Аз искам да имам по-голям град наблизо, но не и да живея в него.

Общи условия

Активация на акаунт