Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дочетох си книгата. Приготвила съм нова. Може би довечера ще я започна.

# 106
Починах си. Имаме режим на водата. Сега започвам с домакинската работа.

# 107
Уикенд на Банско, свободна програма и релакс 😌

# 108
Успях да почета и си записах час за маникюр.

# 109
Имам одобрен час за ЯМР и застрахователната компания ще признае един разход.
Днес довърших втората част на моя любима книга от юношеските години. Колко влюбена бях в Рет Бътлър и колко трепетни девичи вълнения разтърсваха бедното ми сърчице Heart
С лека самонасмешка си давам сметка, че един литературен герой до твърде голяма степен е формирал представата ми за идеалния мъж Sunglasses

# 110
Бях на плаж с книга. Поспах 1.30 ч. Сега съм с пуканки и Стела Артоа

# 111
Eva+, книгата е любима и на мен. Чела съм я безброй пъти. Беше ми настолна дълги години...Ех, къде ме върна, благодаря ти Flowers Rose
С малко късмет ( разбирайте малката да заспи след малко ) ще довърша настоящата и ще започна нова книга още тази вечер.

# 112
  • на брега на морето
Ева, и на мен ми е любима и Рет Бътлър е идеал! Heart
Колежката искаше да разменим почивните дни, т.е. почивах днес. Плаж сутринта с мм и децата, следобяд тренировка 1 час, чистене, пране, готвене и т.н. Сега бира и тв. Супер. Grinning Аз лятото чета най- вече на работа, като нямам клиенти. Сега имам една разкошна книга, препоръчана от приятелка.

# 113
Станах късно, т.е наспах се. Подредих си гардероба. Направих домашен сладолед и утре ще го хапнем семейно Relaxed

# 114
  • Бургас
Ходих на минерален басейн и на морето!
Добре ми дойде!

# 115
Ева, и на мен ми е любима и Рет Бътлър е идеал! Heart
Колежката искаше да разменим почивните дни, т.е. почивах днес. Плаж сутринта с мм и децата, следобяд тренировка 1 час, чистене, пране, готвене и т.н. Сега бира и тв. Супер. Grinning Аз лятото чета най- вече на работа, като нямам клиенти. Сега имам една разкошна книга, препоръчана от приятелка.
Мога ли да попитам как се казва книгата и кой е авторът й?

# 116
Купих си шампоан и балсам на Redken и нацелих 20% намаление Simple Smile

# 117
  • на брега на морето
Разбира се, книгата е " Кармата на любовта" на Геше Майкъл Роуч. Аз я чета на английски, купих си я от Амазон.

# 118
Имам нов домашен любимец във висяща саксия с мушкато.

# 119
  • Козлодуй
Книгата с Ред Бътлар е Отнесени от вихъра Simple Smile
Здравейте и аз днес си направих палачинки изядохме ги семейно и сега мързелувам с кафе Simple Smile
https://www.flashnews.bg/otneseni-ot-vihara-na-80-godini/

Общи условия

Активация на акаунт