Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Гледах Огънят на Анадола.

# 31
Едно миниголфче с децата, племенника още е на гости и накрая оставих децата с футболната топка и с една огромна диня в градината и отидох само с мм на езерото , където поплувах и се поразходих.

# 32
  • Fairbanks, Alaska
Най-накрая се справих с няколко варовити отлагания по моноблока, които не искаха да се отстранят. Що търкане падна, докато го изчистя в началото... А се оказа, че имало и по-лесен начин-с кислол. Сега изглежда перфектно-както майка го поддържаше, но аз малко го запуснах.  А това с кислола го видях от едно предаване-Повикай чистачите.
Най-накрая се пречупих и в момента правя първата си манджа, откакто баща ми почина преди почти 2 години. Въпреки, че е бял боб, все отнякъде трябва да се започне.

# 33
Най-накрая се справих с няколко варовити отлагания по моноблока, които не искаха да се отстранят. Що търкане падна, докато го изчистя в началото... А се оказа, че имало и по-лесен начин-с кислол. Сега изглежда перфектно-както майка го поддържаше, но аз малко го запуснах.  А това с кислола го видях от едно предаване-Повикай чистачите.
Най-накрая се пречупих и в момента правя първата си манджа, откакто баща ми почина преди почти 2 години. Въпреки, че е бял боб, все отнякъде трябва да се започне.
Ооо и аз та първа започнах да се уча да режа продукти, да готвя. Много е изморително готвенето и много време отнема, но трябва да се яде. Поздравления, че се опитвате да готвите. Дори един прост боб да се готви, пак е голямо нещо за тези, които не умеят да готвят.
Моите двама родители починаха. Всичко се стовари върху мен - от чистене до готвене. Преди си свърша с моите неща и помогна с нещо на мама, която пък не обичаше да й пречкам в ръцете й. Обичаше да си върши тя работата. Всеки ден съм супер преуморена. Особено като дойде вечерта, имам усещанено, че ще припадна. Прегъват ми се краката и губя баланс. Отгоре на това съм с анемия. Но трябва да върша тази домакинска работа. Не мога да оставя нещо, което съм планирала да свърша за днес, да го свърша за утре. Така се натрупват още повече неща и нямат свършване. А когато се натрупа така работа и видя, че нямам възможност и енергия да я свърша, направо полудявам от яд и отчаяние.
Леко-полеко с вас ще се научим на много неща. Както казва леля ми, неволята учи. Можем да се преуморяраме ужасно много, важни са резултатите и да ни удавлетворяват. Когато нещо не знаем, питаме роднинине си. Аз така правя. Или леля ми питам, или първата ми братовчедка.

# 34
  • Fairbanks, Alaska
Аз не, че не умея да готвя...правя го само за мен и затова нямам толкова стимул. Ако правя за мен и още някой, тогава е по-различно. Отделно всичко, което родителите ми готвеха го имам записано в една тетрадка и оттам гледам.
Бобът горе-долу стана-успях да загоря брашното и можеше още половин лъжица да сложа. Но като за първи път съм доволен.

# 35
Цял ден се излежавам на дивана и само за да отида на масаж станах. Отпочивам си от дълъг път.

# 36
Накъдрих си косата 😍

# 37
Поспах един час, разходихме се в гората и цял ден не готвих

# 38
  • на брега на морето
Днес бе почивният ми ден и реших да пропусна плажа този път. Затова пък си свърших доста неща вкъщи, почистих, подредих, прах, изхвърлих разни ненужни неща ( минималистка съм)....И си направих една 30 мин. тренировка за ръце и гръб. Доволна съм. Сега пия бира и гледам тв.

# 39
  • София
Купих си книга .... Не ,че нямам цяла купчина и нямам време да чета,нооо... Интересно е на пръв прочиъ

# 40
Ходих на педикюр и си поръчах два сутиена.

# 41
15 000 крачки

# 42
  • София
Видях се с приятелка. Разходихме се, пихме кафе. Беше приятно.

# 43
Отидох да ми почистят зъбният камък.

# 44
И аз съм се задълбочила в една интересна книга. Втора част, но се оказа , че не помнп първата. Толкова отдавна съм я чела.

Общи условия

Активация на акаунт