Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • При децата ми
Поръчах си две рокли и един гащеризон. Най-накрая! От два месеца ги поръчвам! Smile

# 46
# 47
  • Mediterraneo
Вчера се отдадох на тотална почивка- пих кафе на спокойствие, после обяд със сестра ми и мама и вечеря с децата и ММ пак навън. Не съм поглеждала никакви домакински задължения.
Днес отметнах спокоен басейн около час. Довечера ще се събираме с приятели на басейн и джин- тоници Simple Smile

# 48
Маникюр и педикюр.

# 49
Басейн, релакс.

# 50
Аз също поплувах за да не изпусна дълго време  - утре се изстрелваме по планини и върхове и не съм сигурна че ще вземем банските . FrauDanna ако не бъркам опътваме се във ваша посока и само да ни пожелате дъжд и мъгла ... късаме глави Simple Smile Майтап е последното.

# 51
Само слънце ви пожелавам!

# 52
Бях поръчала кецове, днес ги взех и са много удобни 😍. Довечера глася багажа за морето 🏖.

# 53
Съчетавам задачките с релакс, днес работя в парка. По пътя сутринта си намерих 5лв 😁А после получих много неочаквано и нетърсено съобщение с много полезна информация 😁 оставям нещата около мен сами да се нареждат 😌

# 54
  • При децата ми
Обядвах с мама. Heart Че и една котка си хапна покрай нас.

# 55
  • Варна/Благоевград
Дочетох си преди малко книгата -Ловецът на хвърчила и се чудя дали за започвам следващата, която си свалих -Не без дъщеря ми ,или ще ми дойдат в повече една след друга и да започна нещо по лежерно

# 56
Ще пия кафе с дъщеря ми♥️ и после педикюр.

# 57
Запазих си час за козметични процедурки на лице

# 58
Педикюр и излизане по женски

# 59
Много приятна разходка на планина.

Общи условия

Активация на акаунт