Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Mediterraneo
Откарах два часа в любимата си дрогерия, напазарувах като луд с картечница, много съм доволна.

# 721
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Цвете,трябвало е и уискито да отвориш 😜Върви с кафе.
Абе раншко ми е в 8 сутринта, а и беше шотладнско, а аз ирландски предпочитам.

Но като гледам как ми свърши седмицата, може би щеше да е по-хубаво да го бях отворила...

# 722
  • Бургас
За другия път ще знаеш 🤪

Днес макар и транзитно минах през места,на които не бях стъпвала от дете... Искам да ги огледам на спокойствие!

# 723
Взех си книги от библиотеката и си купих ароматна свещ

# 724
  • София
Четох книга. Успях и да дремна половин час. Сега съм си запалила ароматна свещ и пия чай в любимата ми коледна чаша.

# 725
Ходих на кино. Филмът много ми хареса, а и киносалонът беше великолепен.

# 726
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Спах до 11 и пих дъъъъъълго кафе в леглото!

После излязох с децата в това гадно време и отметнахме 2 от коледните подаръци. Трети поръчах по интернет.
Поръчах си и едни витаминки, че нещо на последък бая бързо ме събарят вирусите.

Доволна.

# 727
  • Mediterraneo
Подкрепих детето си на поредния мач.
Дълъг лежерен следобед пред тв.

# 728
Кафе с приятелка и започнах една от книгите които си взех вчера от библиотеката

# 729
  • София
Вчера се разказахме с двуетажния автобус до Банкя! Шофьорът беше пуснал коледни песни!  Разходихме до колкото може и пак се метнахме на автобуса!  Heart Eyes

# 730
Поръчах си нов Дайсън с голямо намаление от черния петък, че старият сдаде багажа след много години почти ежедневно използване и чисти по-добре от робота.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 14:56 от finеsse

# 731
Купих си парфюм, лампички за елхата и още малко коледни джунджуруйки. Украсихме елхата, наредихме разните панделки и камбанки по секцията и стана много уютно. Тая година, незнайно от къде и защо,  се заразих с коледно настроение. Принципно празника ми е формален, както повечето общоприети светски празници, и го отбелязвам колкото да не е без хич, заради децата най вече. А сега ми е приповдигнато, празнично и искам да правя всички онези неща, които се правят на Коледа 🙂

# 732
Едва ли е светски празник Коледа.

# 733
Офффф, религиозен празник е, знам. Съвременният му облик е консуматорски и изключително комерсиален, което го отдалечава от същина му.

# 734
  • София
Днес разхода до Витоша! Heart

Общи условия

Активация на акаунт