Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Изпих си кафето на терасата. По-късно ще изляза до книжарницата. Днес съм сама и ще релаксирам, че от утре се задават натоварващи дни.

# 16
Купувах подаръци Simple Smile Един обаче го поръчах по прайм и още го нямам, а ми трябва за утре вечер Sad

# 17
Днес съм на сама на работа. Взех си парфюмната пратка преди да дойда. Сега се тествам парфюмните масла и цялата стая ухае невероятно. Голям кееееф  Simple Smile

# 18
  • София
От сутринта се размотавам! Поне се пробвам от няколко дни да правя гимнастика...дано съм упорита и последователна... Един букет за утре ще купя и не бързам за никъде!

# 19
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Пия кафе на относително спокойствие и смятам да прекарам осаттъка от деня навън с децата...
То вече е обяд, но ще пощъкаме.
А довечера - маникюр Heart Eyes

# 20
Решила съм да се отдам на малки забави. Отивам на изложба на порцелан и от там на Алеята на книгата.
Предполагам не в България...

# 21
[/quote
Варна]

# 22
Причиних си една голяма, макар и простичка салата с розов домат, яйце, лук и прекрасното нискомаслено сирене, което се включи в "играта" с цели 75 гр. Всичко беше вкусно и засищащо. Flowers Four Leaf Clover

# 23
[/quote
Варна]
Къде във Варна е изложбата на порцелан?
Благодаря.

# 24
Причиних си една голяма, макар и простичка салата с розов домат, яйце, лук и прекрасното нискомаслено сирене, което се включи в "играта" с цели 75 гр. Всичко беше вкусно и засищащо. Flowers Four Leaf Clover
Ммм вкусно. Обичам много такава салата. И ако се сложи печена чушка, става превъзходна салата.
Сутринта за закуска направих за мазане на филии-намачкано сварено яйце, намачкано сирене, нарязана кисела краставичка и краве масло. Вкуснотия направо.

# 25
Ядох жълти, сочни домашни круши. Гледах останалите дървета, нямам търпение бадемите да станат за беритба и орехите да изпопадат да си хапна и от тях..

# 26
В Етнографския музей.Но не е нещо впечатляващо ,просто порцеланови стари съдове събирани от старите богати къщи от Варна и региона.Използвах,пак да разгледам музея,не бях ходила отдавна.

# 27
  • Русе
Разходих се из парка с приятелка, с която се срещаме рядко, но е много позитивен човек и винаги ме зарежда много.

# 28
Взех душ докато ММ приспиваше малката, после си сипах розе.

# 29
Купих си от намаления панталон,който много ми отива и два чифта много удобни чехли.

Общи условия

Активация на акаунт