Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Ам 'чи така де 😂 И Асан човек!😂

# 256
  • София
Купих си орхидея! Sunglasses

# 257
Направих си профилактичен преглед на зъбите.

# 258
Над 10 000 крачки и маникюр

# 259
Винцето сложихме. Започва голямото чакане Sunglasses

# 260
Наспах се

# 261
  • София
Браво! Завиждам!

# 262
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Гледах детски с едното дете. И се гушкахме.
Вечерта ни разходих - себе си и двете деца.

# 263
Вчера вечерта завърши с хубаво, ароматно вино.
Сутринта ми започна с хубаво ароматно кафе и гледка към вече започнала есенно да се обагря гора.
А въздуха беше свеж и прохладен, утринен, след цяла нощ дъжд.

# 264
  • на брега на морето
Сутринта ми започна с изгрева отляво на път за работа. Още ми е странно, че слънцето изгрява отляво, а не отдясно. 30 те минути сутрин на път за работа са моята медитация. Наслаждам се на Майоркинския пейзаж, обагрен в розово и оранжево. И на новата си кола, която е моето ново бебе.Heart Слушам си радио, Кис, стари парчета. И така стигам на работа. Там имам 6.5 часа приятна работа, приятни клиенти, с бебета и деца, които ми махат с ръка, говорят ми и ми казват " чао" на своя си език....После се прибирам, тренирам 30 мин и отивам на плаж, после вечеря+ бира, после ТВ и релакс. Ех, какъв живот!!!

# 265
  • София
Днес ще пробвам да купя билети за театър... Скоро не сме ходили!

# 266
Чета си разкази на Елин Пелин. Какъв майстор на словото! Живи картини, не разказва, а рисува Heart
Но тъжно, направо ти разклаща нервите.

# 267
  • София
Сутринта ми започна с изгрева отляво на път за работа. Още ми е странно, че слънцето изгрява отляво, а не отдясно. 30 те минути сутрин на път за работа са моята медитация. Наслаждам се на Майоркинския пейзаж, обагрен в розово и оранжево. И на новата си кола, която е моето ново бебе.Heart Слушам си радио, Кис, стари парчета. И така стигам на работа. Там имам 6.5 часа приятна работа, приятни клиенти, с бебета и деца, които ми махат с ръка, говорят ми и ми казват " чао" на своя си език....После се прибирам, тренирам 30 мин и отивам на плаж, после вечеря+ бира, после ТВ и релакс. Ех, какъв живот!!!

Мелина, това прозвуча като от някоя книга Heartpulse 

Да не е спам, ако чашата червено вино и днес две кифлички от пекарната се броят за грижа към себе си Grin

# 268
  • София
Да си кажа за вчера, че нямах време да го напиша:
Сложих си спирала и черен молив на очите, червило. После ги измих хубаво вечерта и си сложих маска. Ами друг човек си бях!
Днес ще се изкъпя.

# 269
  • При децата ми
Имам среща с приятелка, след работа.

Общи условия

Активация на акаунт