Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Днес успях да не се намокря много и да си накупя книжки и на майка ми.... Добре ,че като реших да си тръгна започна да вали по-сериозно,защото и по път набарах една книжка за пиенето! Жената каза ,че е много весела! Trollface

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 14:33 от Karen Clark

# 241
  • София
Днес ми дойдоха поръчаните книги. Веднага започнах една.

# 242
Ходих на едно събитие да подкрепя едно лапе. "Лапе"с обич го наричам, защото си е хлапе, умно и скромно.

# 243
  • Mediterraneo
Изчистих цялата къща и сега релаксирам.

# 244
Бях на маникюр.

# 245
  • Бургас
Отделих си 10-15 минути за да си топна колената в морето!☺️

# 246
Боядисах си косата и пих бира с приятелка

# 247
Днес съм на фризьор и после да си взема направените поръчки.😉

# 248
Имаме кошер с пчели! Отдавна си мислим, но така се случи , че вчера докато купувахме мед бяхме снабдени и с цял кошер. Сега имаме ново хоби и питомници и сме супер щастливи с тях.

A за книги - след като едвам дочетох 2 доста досадни попаднах на 3 та , фантастика . Тъкмо и бях намерина кусурите и реших все пак да дочета отгоре-отгоре , не мога да се отказвам от книги , и стана интересна сега. Да видим.

# 249
Олее бела, това е цяла наука, иска време, познание, ресурс
Дано се справите успешно и даже се разрасне

# 250
  • Бургас
Откраднах си 15 минутки в морето! В работно време 😂 Водата е страхотна все още!

# 251
karzz аз ще ти се разсърдя на теб с това море! Толкова го обичам, а вече съм толкова далече. Simple Smile
Шега е това разбира се, но завиждам не съм сигурна колко благороднo Simple Smile

# 252
  • София
Попаднах случайно вчера на тази тема и страшно много ми хареса!
Последните 3,4 години водя толкова забързан, натоварен, изнервен начин на живот...все няма време за мен, докато свърша всичко, което трябва да бъде свършено... Та вие ме вдъхновихте и си обещах да почна и аз да правя по нещичко за мен!
 Сутринта отделих 5 минути и направих няколко упражнения йога за лице (избрах случайно от Пинтерест).

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 13:23 от placebo7

# 253
Много ми хареса това да се цопнеш в морето в работно време. Ей това никога няма да мога да направя за себе си.

# 254
  • на брега на морето
Аз бих могла да топна крака в морето в работно време, хаха. Grinning Благодаря за идеята! Hands Raised Hands
Сутринта направих 20 лицеви опори набързичко преди работа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт