Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Браво на вас!
Аз от вчера правя сок от арония  за любимите( мъж, дете) Stuck Out Tongue Winking Eye
За себе си тренировка и цял ден игра с моя психотерапевт - Кучан Kissing Heart
И сега пия бира, а той се опитва да ме превземе

# 226
Аз отрязах клонки от асмата, че наистина беше супер обрасла, и се занимавам сега с подготовка на коледната украса като преплитам докато са още сурови клонките за коледен венец. За пръв път видях такъв на коледен базар миналата коледа и искам да направя такъв https://www.etsy.com/de/market/weinrebe_kranz

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 15:07 от bella-ciao

# 227
Тези дни си се награждавам обилно. Бях на плаж цели 5 часа с хубава книга и удобен шезлонг. Бях на козметик, бях на интересна екскурзия, хапвах вкусно на нови места, купих някой изгодни и полезни неща, видях се с приятелка, която познавам от повече от 30г, получих пари, който не очаквах

# 228
С колежки ходихме до близко село на фолклорен фестивал.  Темата беше за динята и сладки от есенни плодове. Много разтоварващо ми подейства. Съжалявам, че не се досетих да си облека риза с фолклорни мотиви, че да съм в крак с дрескода. Сега пия кафе в парка до реката и се ровя във форума.  Подухва вятър и е прохладно. Днес си оформих релаксиращ ден.

# 229
Отделих си половин час след тренировка и преди ангажиментите, в който да седна и на спокойствие да си изпия капучиното. След работа  - душ + маратон на любимия сериал Heart

# 230
  • София
Аз,майка и ММ ходихме до манастир,който не сме били! Едвам се добрахме до там.... Явно вярата не ми е достатъчна! Напазарувах е и те така...Grin

# 231
Последна екскурзия с децата, преди учебната година

# 232
В Прага съм, изморена, но много доволна Blush

# 233
Един стръмен хайкинг в много приятна компания, изморително, но гледката и усещането си заслужаваше.

# 234
Учебната година при нас започва днес. И края на ваканцията и началото на рутината и ... за мен възстановяването на регулярните гимнастика или фитнес след като метна лапето в училището и преди да седна в офиса .
И днес забелязах във фитнеса, че ваканцията мног одобре ми се е отразила. Увеличих без проблеми тежестите на следваща степен и сериите с 10 бройки и не усетих проблем. Супер съм доволна!

# 235
  • Mediterraneo
Смених за пореден път цвета на косата си.

# 236
Плаж и среща с приятелка

# 237
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Шопинг с на мама момичетооо.
Уморих се, но беше приятно Hug

# 238
  • При децата ми
Вчера на разходка с майка ми и брат ми. Днес обядвах с мама.

# 239
Дописвам
Купих си нещо, което една година търсих, а собственичката на магазина ме хареса и ми направи намаление с повече от 30%
Сега слушах любима песен на език, който знам. С цяло гърло пях. Голям кеф

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 20:04 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт