Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 917
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Казах не.

# 211
А така . И аз казах на няколко пъти в последните дни. Въпреки че и много пъти пропуснах от чиста жалост и милост оставих да ми се покатерят на главата. Но се опитвам да видя и положителната страна и да не си пиша пълни минуси и а се ядосвам на себе си.

# 212
На море сме покрай празниците 🌞
Много ми е приятно, че е прохладно

# 213
  • София
Пих кафе в градината с маска на лицето. Сега ще почета.

# 214
И ние сме на море в момента. Много повече ми харесва сега, в сравнение с юли. Приятно е и за плаж и за дълги разходки. Тук сме от първи, а само снощи дъщеря ми включи климатика за пет минутки, иначе стоим на отворени прозорци и се наслаждаваме на морския въздух.

# 215
Довечера стягам багажа и утре, живот и здраве, фъркам към една непозната страна.

# 216
Довечера стягам багажа и утре, живот и здраве, фъркам към една непозната страна.
Да си изкарате страхотно!:hugs:

# 217
  • София
Изкъпах се преди косата ми да стане ужасна 😀

# 218
# 219

Подарявам си спомени.

# 220
Пия кафенце на една тераска до гората

# 221
  • София
Поръчах си шест книги на Стивън Кинг. Smiley Бяха намалени и не можах да устоя.

# 222
Браво, Muffin! Преди няколко дни си говорехме с майка ми за Стивън Кинг. Осъзнах, че доста от книгите му съм чела като дете или тийнейджър и няма да е зле да ги прочета като възрастен човек.
Днес бях на педикюр и лазерна епилация. Следобяд четох, докато мъж, дете и коте спяха, а вън гърмеше. Обичам такива моменти.

# 223
  • на брега на морето
Аз сутринта си направих маникюра, следобяд 1 час тренировка, а сега съм на плажа с книжка. Перфектният почивен ден. Blush Flowers Palm Tree Nature Sunny

# 224
От вчера сме на море.

Общи условия

Активация на акаунт