Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 915
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Не бях чела темата от едно 4-5 страници.
Хора, много сте готини Heart

Купих си тениска на "Приятели" от  "Пепко". Grinning
Обичам този сериал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
Това е любимата ми тема♥️днес ще ходим на сладкарница с дъщеря ми( след изпита й).

# 197
Успех на изпита!

# 198
Въпреки , че не трябва направих бисквитена торта. 😁 Много е готино да се събудиш и в хладилника ти да има тортичка или да изненадаш домочадието с торта .🍰
 Вчера си дадох почивка от всичко след работа и спах много и от рано.

# 199
Онзи ден поръчах диван 😍, днес чакам доставка.

# 200
Изпратихме голямата дъщеря в държавата, където живее, и мъничко си поплаках за нея.  Другата дъщеря от вчера се пренесе в квартирата си, и за нея си поплаках.

# 201
За сега само сутрешната тренировка , но двойно увеличих километража и сега съм гроги.

# 202
След лятната почивка, най-накрая се подстригах на черта  и направих медено руса. Харесвам се Simple Smile

# 203
  • София
А аз избягах на басейн... Нещо като традиция си направих на тази дата...Heart

# 204
10 000 крачки с дъщеря ми ( тя продължава да върви), а аз мисля да почетат книга на плажа

# 205
Начесах си крастата 😂  рецепти, които съм гледала в интернет, които съм си мислила, и толкова продукти вкъщи, наготвих. Друго си е домашно хапване, че малко ми омръзна от заведения 😌 а като имам "публика" е още по-добре, ще видя как ще се стори на публиката довечера.

# 206
  • Варна/Благоевград
Следобяд решихме с дъщеря ми да отидем  до едно близко градче до градът ни ,в което живее моя много близка приятелка от ученическите години ,с която от 12.05  все не се улучваме да се видим и го карахме само на видео разговори .
Отидохме с автобус, защото колата ми е на ремонт и дъщеря ми обича да пътува с автобуса, че много рядко й се случва.
Бяхме там в 4, отидохме й на гости ,после на площадката ,децата беснееха , ние си пихме кафето и в 21 обратно автобуса за вкъщи .
Беше много приятно за всички ни .

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 23:43 от sisonka_

# 207
Отново бях на йога. Липсваше ми.

# 208
След едно почти 24 часово будуване, наспах се!
А вчера въпреки умората, направих едно прекрасно,изпотяващо кардио по програма. Можех да го пропусна, но си спазих плана. Revolving Hearts

# 209
Аз след дълъг път се събудих в къщи , направих си една чаша страхотно кафе и си седя сега пред къщата и си слушам птиците . Над мен асмата има нужда от велико подрязване, но ... ще почака да свършат жегите. Сега чакам слънцето и не му се плаша под листака като джунгла.

Общи условия

Активация на акаунт