Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Отхвърлих най-тежката част от задачи, които трябва да изпълня в срок. Сега релаксирам на балкона на прохлада.

# 181
Ходихме на разходка до малко градче в планината. Тишина, райско спокойствие, чуден обяд в приятна компания, докато детето си играе в парка. Въздухът ухаеше на ранна есен...

# 182
Една шопинг разходка с приятелка, кафенце/латенце и си купихме някакви готови коктейли за довечера.
Ще си правя маникюр в бордо и довечера с коктейл сме на групов чат с камера няколко приятелки.

# 183
Вчера си взех бяла риза.

# 184
Разходка из Созопол, обяд на заведение, дрямка, фризьор и мързелива вечер с бира. Обичам да е неделя

# 185
  • София
Взех си дълъг душ. Намазах се обилно с лосион за тяло. Легнах с бебето и си приготвих книгата.

# 186
  • Fairbanks, Alaska
4 физзарядки за тази седмица. Това си е направо постижение, когато съм в Германия. Надявам се това да са първите признаци на излизане от омагьосания кръг, в който попаднах от 01.05.2023 година. Тогава без предупреждение ме удари една умора и кросовете много пострадаха. От 16-20 кроса за месец, паднах на до 4-5. Дори първият месец след това само 2 направих.

# 187
  • Бургас
Цял ден на минералния басейн,яко се размазах от кеф! Следобеден сън!

Нооо,много хора го знаят вече и в един момент си мислех, че са стоварили един автобус народ! Няма го онова време,когато имаше по 10 -15 ина човека на басейна...

# 188
Козметик + обяд заедно с дъщеря ми. Сега отивам до библиотеката да си взема запазена книга

# 189
Уредих си физиотерапия за една травма. И си пуснах отпуска за октомврийско приключение 😌

# 190
  • София
Разходка с майка ми...

# 191
  • София
Измих си лицето в две стъпки и си сложих маска! 🦢

# 192
Ходих на йога.

# 193
Отворихме специална бутилка вино Ягориди от добра реколта.  Меко казано, разкошно беше.

# 194
Моето "нещо" е доста по- комерсиално, но много ме зарадва.
Купих си два чифта дънки. Приготвям се за есента Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт