Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 911
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
За пръв път си направих домашен педикюр. Да се погрижиш сам за себе си е също толкова приятно, колкото професионалната грижа. 🥰 Утре ще видя крайния резултат.😀

# 166
Аз пък доведох моята мама с нас на море. Много е щастлива, а пък мен това ме радва.

# 167
Наспах се, новите лекарства действат. Толкова странно е усещането сутринта да се събудя и да установя, че не съм се събуждала от болките през половин час.

# 168
Вчера - маникюр и среща с приятелка на по бира

# 169
Аз пък доведох моята мама с нас на море. Много е щастлива, а пък мен това ме радва.
Аз закарах на море и мама и кучето на мама и свекъра. И двамата са доста неподвижни. Но мина доста добре като се има в предвид състава на компанията от 3 поколения и кучето. Малко зор виждам да ги прибера от морето, защото вече са доста уморени от ваканцията и пътуваме с почивка край Търново. Само че днес идея си нямат каква разходка си подготвяме и как ще разгледаме Боженци. Гледам единия се събуди фит, другия още не се е измътил ... Но мисля че стане Simple Smile Никога не сме ходили в Боженци.

# 170
  • София
Станах рано и пия скъпо кафе от магазина 😀

# 171
Толкова свободно време имам тази сутрин, че в 9 вече пия второто си кафе 😀.

# 172
bella-ciao, браво и на теб, трябва да се грижим за тях и да прекарваме време заедно... докато можем.
Току-що си поръчах книга, като се върна в България ще ме чака Blush

# 173
Отивам на фризьор 💇

# 174
  • София
Успях да си оправя педикюра. Поспах малко с детето.

# 175
Разходка с детето сутринта, после я оставих при майка ми и мързелувах цял следобед на дивана. За съжаление отпуската ми официално приключи Sad .

# 176
*Сладкодъвка* обаче не стават по-лесни с възрастта!
А днес суътринта проверих за културни мероприятия за тази вечер и май си намерих Simple Smile

# 177
  • София
Тази вечер ще се съберем със стара приятелка на вечеря! Чакам да дойде с нетърпение вечерта! Flushed

# 178
Спах до късно и се събудих отпочинала. Сега пия кафе на спокойствие.

# 179
Прибрах се вкъщи след великолепна почивка. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт