Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Бях на фризьор за боя. Сега си направих голяма чаша кафе с мляко и ще почета.
Честита прическа. И аз смятам през септември да се подстрижа и боядисам.

# 151
Посрещнах снощи гости от чужбина, но сега се скатах от обиколката из Балкана под претекст да не търкаляме две коли. Имам към петнадесет книги от библиотеката.

# 152
  • на брега на морето
Отидохме на аквапарк. Децата са по пързалките, аз мога да си релаксирам с книжка на шезлонга. Grinning

# 153
  • Fairbanks, Alaska
Най-накрая успях да си взема карта с немски интернет. Трябва да благодаря на колегата, който ме надъха да се върна отново да търся магазина,  след като почти се бях върнал до паркинга.

# 154
Две срещи с приятелки + плаж. Какво повече му трябва на човек

# 155
Плаж с детето и ММ. За първи път мога да кажа, че бях наистина на плаж - без да се налага да съм нон стоп до детето. Лежах си на шезлонга с книжката и релаксирах. Следобед подремнахме на хладно вкъщи и дори гледахме филм вечерта. Детето пораства вече Simple Smile

# 156
Живеем на морето, а това лято успях само 2 дни да отида на плаж,затова и събота и неделя бях ро за няколко часа за хвана малко тен. Доволва съм,че си починах уикенда. Хубава седмица на всички

# 157
  • София
Ние сме на вилата. Спокойствие, природа и чист въздух. Сутрин си пия кафето на двора. Днес ходихме до съседния град за малко пазар. Купих си две много красиви чаши за кафе/чай. Взех си и три големи ароматни свещи. Ухаят много нежно и ненатрапчиво.

# 158
  • Mediterraneo
Излизахме с мама, сестра ми и дъщерите ми по женски цял следобед.

# 159
Открих сезона на ходенето пеша до работа. До сега ми беше прекалено топло. Беше много хубаво, слушах чуруликането на птичките, видях на няколко места лястовички, които се готвят да отлитат на юг. А днес ще си пусна отпуска за следващата седмица и ще идем още за малко на море с детето. Като цяло това лято ще ми се съберат общо 16 дни платен отпуск с тези, време в което се видях с близки хора, пристигнали отдалеч, поразходихме се из България и имахме незабравими моменти. Следващите отпуски до края на годината вече ще са кратки и предназначени да си свърша някои работи и за профилактични прегледи. Дано следващата седмица да имаме хубав завършек на лятната почивка.

# 160
Боядисах си косата и си сложих маска на лицето. Довечера съм на заведение с приятна компания 😌

# 161
Ходих на ямр, сега чакам заключението.

# 162
Започнах да правя гимнастика всяка сутрин

# 163
Довечера съм на гости на мама Heart
Ще й направя вечеря и ще й купя бяло вино. Между другото тихомълком ще пробутам и още покупки, за които иначе ще настоява да ми дава пари Sunglasses

# 164
Ева+, грижовна дъщеря си!
Днес направих 12 000 крачки с дъщеря ми. Заведох я на обяд в заведение по неин избор и купих козметика + ленен панталон

Общи условия

Активация на акаунт