Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 904
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Сутринта ходих на козметик; смейте се, но обожавам Коледа и от рано започвам да мисля подаръците - синът ми е готов и нямам търпение да го зарадвам, другите полека - лека ги мисля също; следобяд приспах малката, а после започнах нова книга. Прочетох 50 страници и дремнах около половин час.

# 136
Маска си направих, че довечера ще излизам по женски

# 137
Бях на маникюр, после "приспах" детето и си пуснах тиха музичка с едно кафенце. От утре съм отпуск и замислям ходене на плаж всеки ден.

# 138
Видях се с една друга мама, чието дете много хубаво си играе с моето, и си изкарахме много приятно. Бях на маникюр, след това си купих нови обувки, които ще са ми за официални поводи, че трудно си харесвам такива. Бяха много намалени и последни моя размер, много се зарадвах на находката.

# 139
Поканих брат си на вечеря, и макар,че закъсня и ММ мърмори добре си изкарахме. Разминаваха ни се смените и не бях го виждала цяла седмица.

# 140
  • Бургас
Пия бира на тераската,сред цветята си. Тишина и релакс!🍻

# 141
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Откраднах си следобеда и излязох с децата към 15:30. Прибрахме се в 21 часа Hug
Те търчаха по площадката, аз си четох книжката. После дойде ММ и донесе бира и семки... И чудна петъчна вечер.
Heart Eyes

# 142
  • София
Купих си бельо. Четох книга. Разходихме се в парка всички - мъж, бебе и куче.

# 143
  • Mediterraneo
Снощи водих фамилията на един бг ресторант да се черпим за РД. Много доволни останахме от храната, обслужването и цените. Децата си отядоха на пърленки и кебапчета Simple Smile

# 144
  • France
Дочетох една книга до края. От много време не ми се беше случвало. Още повече, че знаех как свършва и въпреки че не съм особен фен на литературния похват на авторката, се бях приближила до героинята.

# 145
Ходих да ми леят куршум.

# 146
  • София
Купих си самотен билет за театър, който следя от няколко месеца. 😊

# 147
По хладно се разходих с дъщеря ми и сега сме заедно в много приятно кафене. Време само за нас двете

# 148
  • София
С ММ се завлякохме парк Врана! Супер разходка Kissing Heart

# 149
  • София
Бях на фризьор за боя. Сега си направих голяма чаша кафе с мляко и ще почета.

Общи условия

Активация на акаунт