Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 529
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 540
Въртят едни чужди пари...
Ето имейла  за днешните 20% - пристигна току що. Продължават да ми вменяват вина 😂

# 541
Много са бързи този път...поръчах в петък филата, някой ги беше показал, благодаря му Hug..днес гледам вече са в еконт, а аз съм на море, та сега ги платих през профила си в еконт, че с НП ги бях пуснала. Светкавици са...Grinning
Другият пък чифт отделно пътува, пуснах 39 и 40...да меря...та и тях са пратили.

Чакам и една чанта и пулоФерче за зимата от оня ден , с извинителният код.

По питането за върнатите пари от 01.08..да, писа някой че са ги върнали бързо по сметката. То има 7 дн.срок, който е изтекъл..та ако не са получени, обадете се според мен...

ПС...никаква вина не могат да ми вменят, животът е твърде кратък Sunglasses

# 542
Е аз нито една поръчка от намалението не получих, а продуктът който поръчах, с кода за извинение, дойде сгрешен (естесвено по-евтин). Големите фирми имат определена етика и уважение към клиента. Тук през последните месеци липсва - качеството на услугата е силно занижено - неправилно описание на артикули, сгрешени продукти, употребявани стоки, а отношението на сътрудниците в кол центъра изобщо няма да коментирам. Разбирам, че сме пазар в ЦИЕ, но все пак…И ако няма някаква реакция от наша страна, все едно сме ок, ако ще и най-големите и употребявани стоки да изпращат и да мамят с цени и намаления и т.н.

Не е от това. Пазарувам онлайн повече от 15 години, за първи път ми се случи да ми пратят сгрешен артикул (допълнителни неща, които не съм поръчвала са ми пращали различни онлайн магазини, но сгрешен артикул никога) немският Тезенис. Поръчката беше до адрес на превозвач т.е. май в Германия имат някакъв проблем с персонала в складовете.

# 543
Тета, каква е идеята да ги плащаш сега?

# 544
Да може да ги остави на работата утре. Като не са платени, не може да ги остави.
Аз съм на работа чак в понеделник.
Мислех че ще дойдат късно, както обикновено. А не на втория раб.ден от направата на поръчката.

# 545
Аха. Знаех, че има такава опция, но не я бях разглеждала в детайли. То много удобно! В редките случаи когато се е налагало съм пускала пари по сметка на някоя колежка, за да я вземе. Сменям тактиката.

# 546
Да, удобно е. Аз мрънках за приложението, но веднъж и на мен ми се наложи да платя през него, че отсъствах. Сумата беше голяма и ми бе неудобно да моля колегите, та си платих през него де.

Днес ми дойде едната поръчка от кода. От всичко задържах само 2 неща, които бях поръчвала и преди и поръчах наново, на по-ниска цена.
Това яке е хубаво. Точно по мярка ми е, което значи, че на малко по-висок човек ръкавите ще му дойдат къси. Върнах го, понеже нещо не го усетих като "моето яке".
https://www.aboutyou.bg/p/g-star/prehodno-yake-12296065

# 547
Нямам приложението. Влизам и плащам през браузър в сайта на еконт, където имам профил.
И без ап става.

# 548
Стига се инати, свали приложението, удобно е. Разгледай го, пък винаги можеш да го деинсталираш.

# 549
  • София
Нямам приложението. Влизам и плащам през браузър в сайта на еконт, където имам профил.
И без ап става.
И аз така плащам. Много си е удобно.

Днес получих тази пола - https://www.aboutyou.bg/p/pieces-curve/pola-pcanora-18620029  На цвят е направо сива. Все едно съм я прала, прала и то с препарат за бяло пране. Joy  Дори отворих специално сайта, за да видя да не съм сбъркала цвета, но си пише, че е черна. Simple Smile

# 550
А, някой да не я носил, носил, носил...па върнал Grinning

# 551
  • София
Няма вид на носена. Joy Joy Joy

# 552
Този пуловер излезе на 32 лв. Уголемен. Това което изглежда жълтаво е оранжево или шафран както са го именували, а бялото е сиво.
https://www.aboutyou.bg/p/more-more/pulover-12467180

Тези дънки не знам за кого са кроени. Много слаб и много висок човек трябва да е. Това, че са дали дължина 7/8 изобщо няма да го коментирам. Три педи поне ми бяха дълги. Платът е дебел.
https://www.aboutyou.bg/p/aeropostale/danki-15817383

# 553
Опасни са!
Върнах две тениски, поръчани на по- висока цена , а са ги маркирали на цената, на която ги поръчах по- късно по- евтино.
Интересно как, като си има номер и т н .
Просто винаги работят в тяхна си полза.

# 554
Опасни са!
Върнах две тениски, поръчани на по- висока цена , а са ги маркирали на цената, на която ги поръчах по- късно по- евтино.
Интересно как, като си има номер и т н .
Просто винаги работят в тяхна си полза.
И на мен ми се случи това последните два пъти,затова съм решила вече да не се занимавам.Разсъждавам така-щом съм го поръчала на по-високата цена и ми е харесало,значи си заслужава цената,на която съм го взела.И затова вече трия от Любими нещата,които съм поръчала и задържала,за да не се дразня ако ги видя на по-ниска цена Joy

Общи условия

Активация на акаунт