Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 506
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 125
Не мисля, че има връзка между начина на плащане на поръчката и времето за доставка.
В АЮ лащам само с НП след преглед с изключение на последната поръчка, която ще пренасоча или ще платя на Еконт преди да ми е доставена. Преди няколко месеца бях пуснала поръчка за около 500лв, която уж пътуваше, но така и не получих.
Доставката е безплатна/прага е нисък смятам/, няма такса НП. От друга страна не се знае дали няма да откажат артикул или пратката да "изчезне" безследно по път.
Какъв е смисъла да се плаща предварително?

# 1 126
Търся отзиви за кецовете и маратонките на Pepe Jeans - дали са удобни и дали са издръжливи?
Много са свежарски като цветове и се чудя дали да избера кецове на Pepe Jeans или на Puma Sunglasses
По принцип бих искала по-свежи и летни цветове, така че приемам и други идеи за кецове - по възможност по-летен вариант от плат, но може и от ретро моделчетата.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 07:01 от Villi_Varna

# 1 127
Не мисля, че има връзка между начина на плащане на поръчката и времето за доставка.
В АЮ лащам само с НП след преглед с изключение на последната поръчка, която ще пренасоча или ще платя на Еконт преди да ми е доставена. Преди няколко месеца бях пуснала поръчка за около 500лв, която уж пътуваше, но така и не получих.
Доставката е безплатна/прага е нисък смятам/, няма такса НП. От друга страна не се знае дали няма да откажат артикул или пратката да "изчезне" безследно по път.
Какъв е смисъла да се плаща предварително?

И аз винаги плащам с наложен платеж, не виждам смисъл да се плаща предварително. Дори от други сайтове когато поръчвам, даже да има лев, два такса за наложен платеж, предпочитам да си платя таксата и да платя когато си получа пратката. Също смятам че няма връзка времето за връщане на парите дали е платено с НП или предварително. 💸

# 1 128
Момичета, дали се намира код, за аутлета?

# 1 129
Никой не е съобщавал да има в момента.
Пробвай с Nansi10 или FABMAMA10, но вероятно няма да работят.

# 1 130
Никой не е съобщавал да има в момента.
Пробвай с Nansi10 или FABMAMA10, но вероятно няма да работят.

Да, изтекли са, благодаря ти все пак!

# 1 131
Ето така изглежда emaila, с който ме блокираха. Не е било заради шмекерии, не съм правила такива неща, а и нямам чак толкова много поръчки към тях. По-скоро може да е, че накрая въобще не отивах да си ги вземам от еконт (тези удължени срокове ме убиваха, повечето неща ми трябват за нещо, а не идват).
Засега още се въздържам от създаването на нов профил, да няма празни покупки.

# 1 132
Значи причината е друга. Не е заради връщания, а изобщо отказ от получаване.

# 1 133
Добре че реших да хвърля едно око да не би да ги има и в outleta 😎 в момента в аутлета им има кампании на найк и наистина доста намалени неща на марката, които в сайта са на двойни цени. Ако се изнамери код ще станат и още по-изгодни. Мисля да пусна една поръчка. 🛍

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 134
Веднъж само не си взехот Гоше едни маратонки, защото час след като ги поръчах,  ги пуснаха на по ниска цена, писах тогава за това и тук, и ги поръчах и на ниската цена. Накрая си взех само пратката с ниската цена, другата я отказах на Гоше.
И досега тая поръчка се цвъка все най-отгоре като отворя моите поръчки...сякаш нарочно ми я навират в очите, а тя е от май месец...след нея калко още имам...

Но вместо да си стои хронологимно по време там нейде надолу в реда, тя цвъкната най-горе.
Сякаш искаш нещо да ми кажат Joy

# 1 135
Добре че реших да хвърля едно око да не би да ги има и в outleta 😎 в момента в аутлета им има кампании на найк и наистина доста намалени неща на марката, които в сайта са на двойни цени. Ако се изнамери код ще станат и още по-изгодни. Мисля да пусна една поръчка. 🛍

Скрит текст:

Скрит текст:
Да, ама виж последната цена в АЮ каква е - 110.61 лв. Аз пък съм с големи резерви към аутлета. Тук редовно забелязвам, че нещо поствано от там след няколко дни в АЮ е по-евтино. Пример мога да ти дам конкретно с една рокля, потребителка я похвали. След няколко  дни в АЮ беше с 10 лв. по-ниска цената. И друго имаше, ама не го помня.

# 1 136
AeroJ, може, може. Не мога да им хвана спатиите. Но в случай че нещо трябва да се купи на момента и няма време за дебнене, не пречи да се проверява и там (сега например говорим за 100лв разлика). Както миналия месец за една сватба, много спешно ми трябваше конкретна рокля и трябваше да я поръчам веднага. За такива ситуации проверката дали е налично и на каква цена в аутлета си е опция. Отделно че няма гаранция, че пак би паднало на такава цена. Роклята си я взех на 44лв намалена от 177лв. 🛍 Нарочно още я държа в любими да и следя цената, почти два месеца под 130лв не е паднала а колко кампании минаха.. така че и аз вече не знам кога да чакам, кога не и до колко да вярвам на  "най-ниска цена последните 30 дни" 🤭 като имаме предвид, че доста "най-ниски цени" стоят от бъгавото намаление и са подвеждащи.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:46 от Toffee ᡣ𐭩

# 1 137
Някои от цените в сайта отбелязани като най-ниски  са от бъга на 1-ви.Знаем какво стана с повечето поръчки на тези ниски цени.Така че,не са много реални някои обявени като най-ниски този месец.
Аз поръчах на малкият син от аутлета рано тази сутрин тези(95лв са там):
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/snikarsi-air-max-tw-1291 … _campaign=product

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:07 от deyzi

# 1 138
  • София
Търся отзиви за кецовете и маратонките на Pepe Jeans - дали са удобни и дали са издръжливи?
Много са свежарски като цветове и се чудя дали да избера кецове на Pepe Jeans или на Puma Sunglasses
По принцип бих искала по-свежи и летни цветове, така че приемам и други идеи за кецове - по възможност по-летен вариант от плат, но може и от ретро моделчетата.

Имала съм няколко последните години. За качество и удобство - ами зависи от модела. Едните ги смачках от носене (много свежарски принт имат, не че ми бяха толкова комфортни), даже още ги имам и почти не им личи носенето. Другите ги взимах за сватбата като втори чифт, най-нормални бели кецки. Еми, ужасни бяха и от тогава не съм ги обувала. Направиха ми чак рани, а намокрят ли се и почнаха да си пускат цветовете от вътрешната част и изби на белия плат отгоре.
За мен са за по-тънък крак. Моето стъпало е по-широко и с висок свод и честно казано не са ми от удобните обувки, но това при мен. Иначе на външен вид ми текат лигите по някои модели.

# 1 139
  • Варна
Как са обувките kazar?

Общи условия

Активация на акаунт