Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 33 798
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз от две години давам да ги подвързват в книжарница, не излиза много по-скъпо от това да купиш.
Преди си играехме двете да ги правим цветни с картон и апликации, ама вече ни мина желанието, така че безцветни подвързии директно подвързани от книжарницата до училището.

# 661
  • София
Аз ходя в книжарница. Там си знаят за кое издателство кой размер в подходящ и ми ги окомплектоват за минути. Хем не ми се миткат после цяла година допълнителни обложки. Отделен е въпросът, че наш юнак ги къса и мачка за световно, та 2 пъти поне правя това упражнение...

# 662
  • Бургас
Аз съм подвързвала на машина в книжарница и подвързията ми издържа и две години. По-здрави са от другите.

# 663
Лошото е, че като дадат учебниците всички книжарници са заети доста дни напред, ако става въпрос за това подвързване с машина.
Преди две години се опитах на този вариант и ми обявиха - вземат ми учебниците и след 10 дни ще са готови. А моят 10 дни какви гарги ще лови, не е ясно...хахаха

А за обикновените подвързии, просто бяха свършили този размер, а аз не съм склонна да взема по-големи.

Иначе за помагалата и тетрадките вземам от тези със залепването от Джъмбо и съм доволна.

# 664
Много съм икономична откъм подвързии - щерката кара с тези от пети клас, само добавям по една чертичка към класа 😆 Единствено по английски сменя, някой път и през учебно време, че те са със странна големина и трудно ги нацелвам. На учебните тетрадки и тези за работа в клас лепя директно етикети.

# 665
  • София
И аз , което става  ползвам.

# 666
  • Бургас
Рир, точно като теб действам с подвързии и етикети, помагала и УТ втора година не подвързвам, даже сега и на първокласника няма да го направя. Мислех, че имам миналогодишни подвързии, но се наложи днес да купувам, към левче ми излезе бройката. Пакетите в Джъмбо как идват като цена, или и там единични бройки купувате?

# 667
Лелеее, вашите са много икономични и прилежни. На някои учебници два пъти сменям подвързии, хем купувам за тях от дебелите.

От Джъмбо излизат на прилична цена, по-дебелите по 40 ст/бр, тънките със залепване по 20 ст. , но се продават на пакети от по 5 или 10 бр.
Отделно има пак от дебел найлон, но с разни картинки, пеперуди и др., но тях не съм ги гледала изобщо и не видях цените.

# 668
Лошото е, че като дадат учебниците всички книжарници са заети доста дни напред, ако става въпрос за това подвързване с машина.
Преди две години се опитах на този вариант и ми обявиха - вземат ми учебниците и след 10 дни ще са готови. А моят 10 дни какви гарги ще лови, не е ясно...хахаха

Няма идея къде си се опитала, но Мания принт работят 24/7.
Носим ги след работа и на следващата сутрин са готови.
Можеш и в 21 да ги занесеш, можеш и тогава да си ги вземеш.

# 669
Точно там преди две години в Мания - Студ. град.

# 670
Точно там преди две години в Мания - Студ. град.
Много странно, аз ги носих там вече 6-та година.

# 671
Нашите ги дават, след като са почнали вече училище, на втория ден. До тогава явно им се натрупват поръчки. Както и да е, тогава прецених, че не мога да ги оставя цяла седмица и отгоре (забравила съм точно колко дни ми казаха, но повече от седмица) и търсих обикновени. Все тая де, може би точно тогава им е било претрупано.

# 672
Аз пък всяка година си взимам по 10-15 регулиращи и каквото имам от миналата( по 70 ст са в Ориндж). Отделно имам обикновени ( купувани за по левче от Лидл на разпродажби) и фолио залепващо , за учебните тетрадки. Даже слагам често същите опаковки ,като от миналата година , а ако някоя тетрадка има за довършване , си ходи с нея - напр. по ЧО, География.....

# 673
В кварталната книжарница ги взимат и на следващата сутрин са готови. Включително хората минават на втория учебен ден сутринта преди училище и си ги взимат. Явно момчетата работят цяла нощ.
На същата улица отовриха още една нова книжарница миналата година и те също имат машина, така че ще е още по-лесно.

# 674
  • София
Наистина ли няма отстъпка на помагала? Нашият класен с тази цел пусна списъка днес.

Общи условия

Активация на акаунт