Случка на паркинг.

• 10 432
  • 251
  •   1
Отговори
# 225
Астрела, не се изживявай като модератор, ако обичаш. Не ти е в правомощията да нареждаш кога да се заключи тема, която не си пуснала ти.

# 226
Babri, айде спокойно, може ли? Че и вашите нерви май се клатят здраво. Малко крадецът вика дръжте крадеца.

Aida, нямам представа защо смяташ, че се държи като мутра. Не е заплашила никой с бой, но пък не знам колко страници чета как щели да я набият. Само дето не се написа, че даже ще си го заслужи - от кумова срама някои тук не го написаха. А ако той беше попаднал на мутра? Какво тогава?

И какво излиза, хем ни е страх от мутри, хем не спираме да сме долни в отношението си към другите. Явно е, че шубето не работи по нашите географски ширини. Нещо друго трябва да измислим - например, да станем нормални човеци.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 22:43 от Astrella

# 227
Сега разбирам защо е някои страни паркирането на линиите води до глоба.

# 228
  • Далечният изток
Тя се е развикала на мъжа. Не той на нея.
Различни теми ли четем?!

Тя с голямата кола е тръгнала да държи сметка как е паркирал човек, който всъщност е паркирал правилно... И му е викала. На това как му се казва ако не мутренски табиети?!

# 229
Поправих си мнението, че бях последна. Ако той беше запушил мутра? Това добър аргумент ли е да не спира там?

Aida, продължаваме да не се разбираме. Нейното паркиране и поведение никой не го е оспорвал. Не разбираме оправдаването на неговото паркиране и поведение. А чак мутра не бих я нарекла. Жената преживява цяла седмица случката, малко сте крайни в определенията си.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 22:49 от Astrella

# 230
Различни теми ли четем?!

Написах само как ми е изглеждал. Вие самички автоматично приехте, че се е държал добре.

Не само се развика, ами се и държеше гадно и ръкомахаше и ми говореше на "ма". А аз почнах с - добре бе човек, не видя ли, че няма да мога да вляза. Нямах за цел да го оплюя, че да ви обяснявам, след първите двайсет нападателни мнения вече нямаше смисъл. То и сега няма, но е интересно за наблюдение как от нулева информация за неговото поведение продължавате да си градите положителна представа.

Нямам особено време да пиша, а и не ми се спори въобще. Прочела съм.

Относно заключването и за обща информация - аз нямам проблем с темата.

# 231
...Беше паркирал до мен така, че да не мога да си отворя шофьорската врата. Опонира ми с факта, че неговата кола си е вътре в очертанията и да, така беше. Аз бях също вътре в очертанията, но близо до чертата
...Имах 15-20см. до тръбата, евентуално бих могла да се наместя по-близо, така е. Обаче може да съм некадърна или страхлива, не мисля, че това е истинският проблем.
... Млад човек, чист и спретнат, изглежда интелигентен и възпитан, в друга ситуация дори бих казала приятен. И някаква леля му чете конско. А човекът си е в очертанията.
От първия пост на авторката. И сега в горния пост малко май противоречие.
И тук сценариите - макак щял да я нокаутира както Кличко опука Кобрата, щял да я убива, да я реже на парчета...
И като казах кобра - как други можели да влизат през багажника, през предния капак покрай скоростната кутия покрай сервото на спирачките, през шибидака... и всякакви такива истории от Арата Криста и брат й Грим.
Човека сигурно е забравил цялата ситуация половин час след това, отворил си е една бира и е гледал турчина Юсуф Дикеч как стреля по капачки на олимпиадата.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 01:30 от Абуто

# 232
Разбира се, че е забравил.

Интересно би било, ако той беше пуснал темата дали съветите щяха да са да внимава другия път кого запушва, че не се знае на кого ще попадне. В България живеем все пак, не на Луната.

# 233
Ами да, в България живеете, добре е да се съобразявате на кого крещите по улиците. Аз не съм там и нямам такива проблеми.

Добре съм с нервите, Астрела. Казах ти само да не се изживяваш като модератор, защото не е по правилата на форума.

# 234
Babri, преди мен някой вече беше отдавна предложил да се заключи темата, защото авторката се била излагала. Прескачаш доста мнения като четеш, в това е май недоразумението.

# 235
А, това съм го пропуснала. По принцип авторът има право да поиска заключване на темата им, не други потребители. В случая, тя каза че е ок с това темата да си съществува.

# 236
  • Далечният изток
Различни теми ли четем?!

Написах само как ми е изглеждал. Вие самички автоматично приехте, че се е държал добре.

Не само се развика, ами се и държеше гадно и ръкомахаше и ми говореше на "ма". А аз почнах с - добре бе човек, не видя ли, че няма да мога да вляза. Нямах за цел да го оплюя, че да ви обяснявам, след първите двайсет нападателни мнения вече нямаше смисъл. То и сега няма, но е интересно за наблюдение как от нулева информация за неговото поведение продължавате да си градите положителна представа.

Нямам особено време да пиша, а и не ми се спори въобще. Прочела съм.

Относно заключването и за обща информация - аз нямам проблем с темата.
JoyJoyJoy
Е не, не мога повече...
Както вече писах - излагация.
Абуто го е обяснил, да не го повтарям, дори подчертал противоречията относно нулевата информация...

Астрелла, преди аз да напиша "верно авторката да иска заключване, защото се излага", друга потребителка беше предложила заключване, защото мненията били агресивни. Аз просто се съгласих със заключването, но поради различни причини, както се вижда. Та предложението не дойде от мен, но явно и ти прескачаш мнения...

# 237
  • Пловдив
Човека сигурно е забравил цялата ситуация половин час след това, отворил си е една бира и е гледал турчина Юсуф Дикеч как стреля по капачки на олимпиадата.
Много готин. И обича котки.  https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/453625283_102 … 1Q9dw&oe=66B8B23F

# 238
  • София
Мдааа, правилно казах за кладенците.

# 239
С кое се аргументира, изкара случката тотално различна от това, което описа авторката...

Авторката се държи като мутра в пола, но явно за теб е нормално поведение...
Имам революционна позиция по темата. Авторката е харесала младежа, но понеже не е знаела какво да предприеме, за да й обърне внимание, е стигнала до този отчаян ход.

Общи условия

Активация на акаунт