WIZZAIR - 48

• 37 559
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
Извинете, в случай че вече е коментирано, но от миналата година не съм пътувала с уиз. Въвеждам данните за бордна карта и никъде не ми поиска номер на паспорт/лк? Така ли е вече?

# 241
  • София
Извинете, в случай че вече е коментирано, но от миналата година не съм пътувала с уиз. Въвеждам данните за бордна карта и никъде не ми поиска номер на паспорт/лк? Така ли е вече?
Шенген 🙂

# 242
Яяяясно, много благодаря Simple Smile

# 243
Криси', това в профила в Уиз, нали? Изчакай няколко секунди, при мен се е появявало това съобщение, но след 3-4 секунди все едно си рефрешва само и си познава, че си си в профила. Или пробвай на друго устройство, или браузър, или инкогнито моуд на браузъра, или от приложението за телефон, ако досега си била от компютър.

# 244
Криси', това в профила в Уиз, нали? Изчакай няколко секунди, при мен се е появявало това съобщение, но след 3-4 секунди все едно си рефрешва само и си познава, че си си в профила. Или пробвай на друго устройство, или браузър, или инкогнито моуд на браузъра, или от приложението за телефон, ако досега си била от компютър.
През телефона пробвам и уж изчаквам, но не става. Ще пробвам и през компютър, благодаря Simple Smile

# 245
Май вече и нешенгенските кацащи след 20.00 ч. са преминали на Т1. Вече си има нощни смени за паспортна проверка на Т1 и всички полети на Уизеър си минават денонощно на Т1 (пристигащи). След 31 март всички шенгенски нощем се върнаха на Т1.

# 246
Моите деца пътуват за Бари тази вечер и полетът закъснява с три часа и отгоре.
Обезщетение при закъснение за пристигане ли се изискваше ?
И никой не казва, стоят си вътре като наказани...
Имейлът за закъснението дойде постфактум.

# 247
Както многократно е осъждано... обезщетение се дължи при много условия. Ако причината за закъснението е метеорологична например, а не по вина на авиокомпанията, обезщетение йок.

# 248
Обезщетението е за над 3 ч закъснение . Размерът му е 250 евро за дестинация до 1000 км.
Подавала съм иск чрез посредник - получих обезщетение след месец. Платих 22 процента комисионна.

# 249
250 евро за резервация или на човек?
И за над три часа при кацане, ако не се лъжа?

# 250
На човек по 250 евро. При кацане се отчита закъснението. Аз бих подала при всеки тип закъснение в този порядък: комисионна се дължи само ако има изплащане на обезщетение.

# 251
Моите деца пътуват за Бари тази вечер и полетът закъснява с три часа и отгоре.

Ние пък чакаме от Бари да пътуваме. Получих вече три известия за промяна.

Второто особено за 25 часа закъснение направо ме изправи на нокти. Да видим къде ще му излезе края.

# 252
Трагедия, засега от София го дават да излети в 2 през нощта, но не е сигурно.

Моля, дайте инфо кой посредник ползвате за обезщетения.
Благодаря.

# 253
  • Milano
Метеорологични са причините.

# 254
Трагедия, засега от София го дават да излети в 2 през нощта, но не е сигурно.

Моля, дайте инфо кой посредник ползвате за обезщетения.
Благодаря.

Аероиск например

Общи условия

Активация на акаунт