Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Фло, доучвам си, че преди години изкарах цивилната специалност само Joy
Вече влязох в релси - много по-бързо ми се случват нещата:joy:  - за първият изпит докато се настроя, че трябва да уча... Все си намирах някакво оправдание и накрая буквално ставах и лягах с лекциите.
Трудно, много трудно ми беше, след 12 години четене само за удоволствие, да започна отново, да чета, за да уча. Е, вярно, че от края на август до сега една книга не съм прочела, но просто не остава време Rolling Eyes Трупам си ги само и знам, че ще дойде пак време (надявам се още този петък вечер), в който ще си чета ей така, за удоволствие.
И защото другото ми е малко, та от края на януари, наред с очните, ще карам и езиков курс онлайн Joy Абе луд умора нямал, казва ММ Joy

# 151
  • София
Привет, прекрасни!
У нас днес е празник.Голямата внучка Кати Фло стана на 16. Пожелахме й здраве. Много е умна, упорита, амбициозна, Има красиви мечти за бъдещето и дано всичките да й се сбъднат. Заслужава това!
МЪНИЧЕ, който учи той ще сполучи! Здрава да си. С другото ще се справиш! Вярвам, че имаш стабилното рамо на твоето момче! Много е важна подкрепата от любимия. Аз също чета. Нощес в 5 дописах един казус и ще го пращам на преподавателката. Другото "домашмо" вече го изпратих. В събота ще стискате палчета. Днес ред не съм прочела, но денят е специален. Утре ще наваксвам. От януари мисля да продължа със себепознание - Позитивната психотерапия много ми допада. Леко се колебая, но децата от студентската ми група и щерката не дават и дума да се издума да спра на Базово ниво. Ще помисля още малко. Simple Smile Гаджето се шегува, че както съм го подкарала, 100 годишнината ще си я посрещам с моите състуденти.

# 152
Привет, тук съм и аз..
Първо, да ти е жива и здрава внучката, Фло, пожелавам й всички желания до едно да си сбъдне! ❤️
 Минавам да те поздравя и с една картинка и изчезвам, ще пиша повече тези дни ☺️☺️

# 153
Много здраве, красиви преживявания и сбъднати мечти за твоята голяма внучка, Фло! Сигурна съм, че сте имали прекрасен празник!
Аз днес цял ден съм в нас, готвих две неща, учихме и писахме домашни. Пране, гладене, е, откраднах си и малко време за една следобедна дрямка. Нещо дребния много се пазари за ученето, Щом класната не е казала, не мога да го накарам да попише повече. А оценките му са в целия диапазон от 3 до 6. Още малко ще се ядосвам с него да учим и май ще търся учител. С мен все нещо се разсейва, пазари се, изморява му се ръката, какво ли не. 
Успешна седмица на всички, утре е празник, нека Св. Мина покровителства всички семейства и закриля децата ни!

# 154
  • София
Честита да е Кати, Фло!!! Живи и здрави да сте всички!
Сети, и моята маймунка беше така и сега има такива дни, но рядко. С новия клас (само 20 деца) и с класния нещата потръгнаха. Не знам какво ги прави - но се мие със студена вода, кляка за разсънване и пише по желание по една ст.аниця от сборниче по математика за вкъщи всеки ден (защото господинът казал, че "предварителната подготовка предотвратява провалите"). Вече няма съпротива и на писане. Сямо с четенето е голяма борба (но там май сме за професионалист - искам да се консултираме за дислексия).
Поздрави на именици, успешно положилите изпити, стиснати палци за предстоящите.
Хубава седмица!!

# 155
Здравейте, момичета. В София заваля сняг и в цялата страна разбраха. Joy А снегът се стопи.
Фло, да ви е жива и здрава Кати Фло, да сбъдва красивите си мечти и да ви радва много.
Мен се опитва да ме боли кръстът, както си бях млада, започнаха да ме болят разни неща. Както се казва, най-хубавите ми детски спомен е , когато не ме болеше кръстът. И аз съм така.
До скоро!

# 156
  • София
Привет, прекрасни!
Благодаря ви за милите пожелания към Кати. И тя ви благодари. Щяла много да се старае, за да се сбъднат! Grinning
У нас е весело. То и няма как да е, когато виенската филхармония гастролира. Трябваше да летят рано сутринта във вторник. Полета беше в 5.55. Вечерта ги предупредих. че най-късно в 4.25 - 4.30 трябва да тръгнем. В 4.15 бях готова и като започна едно чакане...Преди бих се нервирала, бих се притеснявала, бих подскачала, но нали учих Психология на здравето и Позитивна психотерапия, седях си спокойно и си решавах Судоку на телефона. Тръгнахме в 4.55. Закарах ги, оставих ги и се върнах. По пътя забелязах, че сватята е без ченетата си. Питам я къде са й зъбите, а тя вдига рамени - или са в куфара ми или са у вас. Луда работа. Точно се прибрах и зетко звъни - затворили чекина. С две думи изпуснаха си полета. Върнах се и ги прибрах. Зетко замина същия ден, а сватята ще пътува в събота. Това е положението при нас. Joy
Аз чета, почти съм готова. Ще се "сготвя" днес. Утре ще ми връчат официално дипломата в Аулата на Университета. Специално ме поканиха от ръководството на Философския факултет.  Нали ме ползват за показно - да видят студентите, че и до късна възраст може да се учи. Семейството ми ще бъде с мен. След като защитих, обявиха карантината и ходихме поединично в канцеларията на СУ, да си вземем дипломите. Та утре ще бъде тържественото връчване - тоги, шапки, приветствия, снимки и клипчета. Simple Smile Може и китки да има. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 157
  • София
Ох, Фло! Посмях се за твоя сметка! 
Честито официално връчване на дипломите!!! Много се радвам на всяко дипломиране!!!
Аз напоследък имам доста работа, но е интересно. През февруари ще съм на курс в Германия за две седмици и от сега организирам и планирам някои неща.
Надебеляла съм и трябва да се стегна. Ама как не знам. Освен тук на рапорта да си признавам. Стартирам от две безкрайности и целта е -18 Sad
Хубави почивни дни от мен. Пак ще се обознача.

# 158
  • София
Страхотно преживяване беше. Първо ни раздадоха тогите. Издокарах се, нахлупих шапката с пискюла и се курдисах в залата. На време пристигнаха - Ромео, щерката с малката внучка и сина с приятелката си. И китка носеха, както си му е реда. Grinning
Присъстваха преподаватели, зам Ректора, Декана на Философския факултет. Залата се изпълни с дипломанти и гости. В уреченото време зазвуча студентският марш, вълнуващо беше! После имаше приветствия от Декана и зам. Ректора. Раздадоха дипломите - народът бурно ръкопляскаше. Тържеството завърши с Многая лета. После следваха снимки. Ще сложа една, но е на телефона на щерката. Е, това беше. Мислех си, тоя Ковид как ни провали дипломирането, лиши ни от едно толкова хубаво преживяване. Прибрахме се доволни.
МАГИ, сватята си е взела поука от онзи ден и днес ми заяви, че иска 3 часа преди полета да е на летището. Лети утре сутрин в 9.30. Значи е 6.30 ще цъфнем на Аеропортата. Grinning Казах й, че ако иска, можем да отидем още тази вечер. Stuck Out Tongue Winking Eye Голям образ е моята сватя! Съветвам те да опиташ моя хранителен режим. Още първия месец "олекнах" с 4 кг. Никак не е трудно. 8 часа се храниш. 16 - не. И това е. Без усилие за една година свалих 18 кг. Гаджето също.
Спирам до тук. Още малко ще почета, че все ми се струва, че още не съм се "сготвила" за изпита .
А вие нали си знаете урока? Стискайте палчета, моля. Утре ще рапортувам! Grinning

# 159
  • София
Стискам, стискам!!! Ще се хвалиш утре!!!

# 160
Чудесен ден си имала, Фло!
Честито официално дипломиране!
За утре успех, сигурна съм, че всичко ще мине по вода! ❤️

# 161
  • Пловдив
Фло, стискам ти палци утре! Сигурна съм, че ще ги разбиеш!
Честито официално дипломиране!
Моят изпит мина Heart Психологията ме заплени, признавам си Simple Smile
Първият семестър го пиша вече минал! Остават още само 7 Joy

Прибрах се от Шумен благополучно и сега кръстосвам Южна България, но вече съм само навигатор в колата Joy

# 162
Сутрин с топло кафе в ръцете и с надежда в сърцето ...
Въпреки, че невинаги може да сме доволни от живота си, важно е да бъдем благодарни за всеки нов ден.
Добро утро! ☕️❤️☕️

Леле, колко сте писали и какви хубави новини Simple Smile
Първо - да е жива и здрава внучката на Фло и само да ги радва!
Фло, честито дипломиране и стискаме палци! Ти си нашата гордост!
Честито и на Мъничето, чакаме и твоето дипломиране!
Възхищавам ви се на желанието за учене. Аз както се казва уча всеки ден, но под друга форма. Но да ви кажа честно не си се представям да уча и да ходя на изпити.
При мен нищо ново, ходя на работа, довечера има голямо събиране от танците и така.
Днес ще си подомакинствам, ще пазарувам.
Дунди, не съм ходила за шкафчета, благодаря за предложението. Все някой ден ще стане. А до Столипиново едва ли ще отида, чувала съм, че там е страшно Thinking
Хубав ден момичета, мрачно е навън, но нека имаме слънце в очите и душите!

# 163
  • София
Рапортувам: Изпитът е взет. Много отдавна не съм се чувствала толкова удовлетворена от свършеното, от себе си и от резултата. Получихме похвала от изпитващата и от преподавателките ни. Вече сме им колеги. Казаха, че сме изключително задружна и много силна група. В този състав продължаваме и в Майсторското ниво, здраве и живот.
МЪНИЧЕ, поздравления! Какво са за теб 7 семестъра? Ще минат като щракване с пръсти. Е и някой и друг бял косъм, но на теб няма да ти личи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Рано, рано, закарах сватята. Проверих я на тръгване - всичко й беше на място - паспорт, зъби, пари.  Пихме си кафето на летището, съпроводих я до граничния контрол. Прегръдки, целувки и замина. Вече си е у дома.  
Сега малко почивка и от другата седмица - ескадроните отново ще летят. Започвам работа с групата за подкрепа. Вече много напират. В сряда ще чета лекция в един пенсионерски клуб. Очакват ме и в още един такъв клуб.
На вас желая да сте здрави, да се настройвате за предстоящите празници. И да слушате, ей, че джуджетата надничат през прозорците. Grinning

# 164
  • София
Ех, колко е готино и уютно тук. Поздравление на Фло и Мъничето и на всички учещи!!! За мен ученето, танците и изобщо социалните контакти са ключът към младостта!
Аз обичам лошо време, днес се поизлежвахме до късно. После бяхме по покупки - нали е черно през ноември - ама не заради това, ама сме на едно пенсиониране и ни трябваше подарък, някои неща и за вкъщи напазарувахте.
Сега вкъщи пием чай с канела ш джинджифил и гледаме филми.
Готвя една агнешка супичка за сгряване после.
Поздрави!!!

Общи условия

Активация на акаунт