Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте и от мен!
Да се включа в редовното време на уикенда все пак. Прибрахме се ние от ВПДто в Боровец. Бяхме за една вечер за банкета дирекцията на половинката. Много приятно изкарахме и за учудваме издържах до два часа и въпреки, че много ме боли крака ш на някои хорца играх, и Дядо Коледа дойде и беше забавно и за малки и за големи.
Сега пуснах две перални и почивам. Няма за къде повече да хубавея - СПАто беше вчера. Може сладки да направим с малката, но ще си почивам основно, че в петък отиваме пак на Боровец (Олимп - хич не го харесвам) за нашия годишен семинар и после банкет.
И как да съм на диета???

# 226
  • Пловдив
Привет от мен. Започвам отзад напред.
Магу_света, ние пък много обичаме да ходим на Олимп и то извън сезона. Тази година не успяхме заради ремонта. Може би на пролет, след края на ски сезона.
Ние сме на банкет в петък, но нещо нямам настроение за такова събиране, а и заведението не ми е по вкуса. Ще видим как ще е.
Аз се включвам в коледния базар на племенника, но ми писнА да правя бисквитки и тази година сменям асортимента. С девойката направихме гномчета.

Поздрави от мен за всички, които са имали повод за празник. Живи, здрави и много щастливи.

# 227
Здравейте, момичета! И ние започнахме с купоните - с колеги, с приятели, с ММ, предстои още един. За юбилея имах подарък почивка в СПА хотел, чудесно изкарахме. Поглезих се с масаж, джакузи, вечерта имаше и много приятна музика. Никога не бях ходила в Цигов чарк, хареса ми много. Сигурно лятото е още по-хубаво около язовира.
Видях рецептата на Мъничето за сладки, иска ми се да направя, да ми замирише на Коледа. Дано,
До скоро от мен!

# 228
  • София
Ето ме и мен.
Тази седмица се пощурих от купони. В понеделник бях с групата по позитивна психотерапия. Получихме си и Сертификатите, донесени чак от Висбаден. Беше много весело! Във вторник - предколедна среща с бабите от КГБ. Отново много смях и веселие. В сряда почивка. В четвъртък - с пенсионерския клуб. В петък - гредаааа.
От сутринта та до обяд висях във Военна болница - много отдавна ме боли дясното рамо. Прегледа ме ЛЛ, прати ме на рентген, там чакането е много, после при ортопед и там се чака много, та най накрая се сдобих с рецепта - 6 броя хапчета и мазила ( при толкова много все от нещо може и да ми мине Smiling Imp), като доктора ме предупреди, че ще ми раздразнят стомаха. Гледах го, слушах го, поблагодарих му и си тръгнах. За сега все още не съм купила илачите. Мисля след Новата година да пробвам с Физиотерапия. Та след като 3 нощи спах лошо, полегнах уж за малко и яко съм заспала. По едно време ми се обаждат от ресторанта, за да ми кажат, че вече час ни очакват, а нас ни няма. Освободих масата. Състудентите ми решили, че след като не съм им напомнила ден преди купона, значи се отлага. Е това не беше ми се случавло - да проспя купон. Голям срам. Grinning
Онза ден, в събота цял ден работих - все на пациенти, които се сетили, че годината свършва, а те на са се възползвали от Здравната каса. Тази седмица пак работа ме чака, а и документите трябва да оправя за Касата. Смятам, на 20. декември да пусна кепенците. Да не се каня много, че все ще се намери някой закъсал.

# 229
  • София
Честит Игнажден, момичета!
Да са ви добри полазниците днес! Здраве и късмет за всички ви.
Ние отново поехме на път. Сега с моите колеги към Олимп. Днес път, утре семинар -да планираме задачите за годината и като се скараме продължаваме с коледен банкет. Мен са ме цанили за аниматор (не ми се искаше, но пък може да е забавно - като при студентите - ще си играем). И после съм на работа чак на 2.01. Урааа!
Пожелавам на всички хубави, топли и уютни празнични дни! И нека предстоящата година да бъде добра, снизходителна  и благосклонна към нас и да я изпратим както я посрещаме - с усмивка и надежда!

# 230
"Ако се концентрираш върху това, което имаш в живота си, винаги ще имаш повече. Ако обаче обръщаш внимание на това, което нямаш, никога нищо няма да ти е достатъчно..."
Опра Уинфри

Добро утро!
Мрачно е навън, вали, но си е нормално - декември е все пак.
Нямам кой знае какво да пиша - работа цялата седмица, днес малко по магазините и почистване. На 23-ти последно на работа за тази година и след това по пътищата. Няма да ми е много почивка, но поне ще съм със семейството и приятелите.
Фло, оправи ли се? Задължителна е физиотерапията, но и някое и друго хапче няма да навреди на първо време.
Ами това е от мен за днес.
Хубав ден!

# 231
Здравейте,
Как сте със снеговалежите? В Пловдив слава богу сме на дъжд все още.. днес ще е домашен ден у нас, подготвях всички подаръци, опаковах, разни домакински задължения, списъци за пазаруване и малко излежаване на дивана с топъл шоколад и филм.
Тази година за първи път от много насам, няма да пътуваме за тези празници.
Лунно цвете, честита нова титла - баба! Да ви е жив и здрав юнакът! Много да ви радва и да ви е гордост! ❤️ Страхотен коледен подарък! 🎁

Пожелавам ви приятен уикенд! 🍀

# 232
Добро утро ❤!
Утро с аромат на кафе и очаквания!
Утро, което тихо ни нашепва в ухото "очаквайте прекрасни неща днес". .
Да се събудиш сутринта - най-хубавият подарък, който животът може да ти поднесе. Всичко останало можем сами да си подарим - един на друг и на себе си."

Каква хубава новина - Лунно цвете, честито ти внуче! Да расте здраво и да ви радва!
Аз днес ще приготвям багаж, ще се разкрасявам, утре съм за последно на работа и край за 2024 г.
Мили момичета, както ви казах - поемам на път и това може да ми е последния пост за тази година. Ако взема лаптопа ще пиша, но ако съм само с телефона - никакъв шанс, мразя да кълва на него.
Поради тази причина искам да ви пожелая едни хубави, светли и усмихнати празници! Бъдете здрави и се радвайте на това, което имате!
Надявам се догодина темата ни да е още по-пъстра и изпълнена само с хубави новини!
Прегръдки за всички!

# 233
Добро утро,
Дафиново листенце лек път, хубаво да си изкарате празниците, топлота и уют през всички дни!
Аз ще работя всички работни дни до края на годината, най-нова съм, а и нямам кой знае колко дни отпуск и предпочитам да си ги прехвърля за догодина.
Тази сутрин имаше нещо, което много ме усмихна и веднага го споделям с вас... Търсих друго, но намерих прибрани (забележете - от 2016г) картички, които сте ми пращали за Коледа... Многооо мило ми стана, радвам се, че ви познавам толкова време и се надявам темата да ни остане все така готина!

# 234
  • София
Включвам се от обратния път към София.
Честито внуче на лунно цвете! Живи и здрави да сте всички!
Тук наваля един хубав сняг, голяма красота (и бедствие по шосетата).
Аз вчера официално приключих работа за тази година и май се опитвам да се разболея, но мисля да не се давам.

# 235
  • София
По CNN съобщиха, че ЛУННО ЦВЕТЕ май ще си смени адреса. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще я търсите в Бг мама КГБ, 226 тема.  Много ще й се зарадваме там - най-прясната готина баба, на внук, с името на дядо. Щастието е двойно! Браво на младите хора, подновили са дядовото име. А юначето да порасне здраво, умно, красиво и талантливо. Смело и гордо българче да расте под мирно българско небе!
На пътуващите - лек път и само положителни преживявания! На тези, които ще си останат у дома, да им е топло, светло и уютно.

# 236
Здравейте, момичета!
Ние имахме ангажиран уикенд - в събота празнувахме РД на нашето момче, а в неделя - на негово приятелче. Рожденикът много се вълнуваше, не можеше да заспи, много е доволен от партито, от подаръците, от всичко. Аз днес поработих, в петък пак, другата седмица пак… Отказахме се да пътуваме, предвид времето, 350 км в едната посока в сняг не ни се пътува. Днес не успяхме да пазаруваме, ще ходим утре. Хич не обичам така в  последния момент, но така се случи. Поне подаръците за най важния член в семейството са уредени.
Светли и благословени празници на вас и семействата ви!

# 237
Мили момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! Добри орисници сте, знам. Дай Боже, нашето малко юначе да расте живо и здраво, за радост на всички. Дядо Коледа ни донесе най-хубавия подарък!
Сега съм на гости при бебето, помагам, въпреки че мама и тате се справят чудесно. Но да гушкаш едно малко човече, което е част от теб, е нещо, което е безценно, знаете го. .Фло, вече мога да стана член на КГБ. Знам, че и там сте много готини момичета. Grinning
А на всички вас, момичета, пожелавам да сбъднете своето коледно чудо, да посрещнете с усмивка празничните дни и да се радвате на споделените моменти.

# 238
  • София
Честито Рождество Христово!
Честити да се  ни имениците, ако имаме в групата!
Здрави и късметлии да сме!
Ние посрещнахме Рождество у дома, с голямата дъщеря готвихме, трите момичета дружно месихме питката. Гледахме коледни филми и днес поехме на околосветското пътешествие в зори. Първа спирка днес - кафе у баба, после у мама за обяд (и за вечеря), след обяд на кафе у леля и братовчедите и после защо съм окръглена, макар че тази година при мен и хапването ще е малко, пийването хич (че от вчера съм на антибиотик и отново без глас).
До скоро от мен и хубаво да ви е!

# 239
Честито Рождество Христово!
Честит имен ден на всички празнуващи!
Бъдете живи и здрави!
Ние тази година имаме май най-тихата и небързаща Коледа от както се помня.... Снощи и днес с гости, паричката се падна на мама, тихичко си пожелах това да й донесе спокойствие и здраве и да сме заедно още дълго време! Разбира се и в парчето на най-малката госпожица имаше монетка... Направо беше на върха на щастието като я намери!
Сутринта разопакова подаръци, всичко много й хареса, по едно време не чувахме дете в къщата 🤭 все пак това беше и целта де...
Направихме си празничен обяд днес и следобяда си ги изпратих по живо по здраво!
Редихме пъзели, гледахме филм, пихме горещ шоколад, общо взето беше един спокоен лежерен ден... С много дъжд, не излизахме изобщо никъде 🤷
Пожелавам ви хубава празнична вечер! Бъдете живи и здрави! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт